View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
matoman kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 08, 2005 1:12 pm Post subject: Rozobratie s35 |
|
|
pred casom mi spadol mobil S35i a nefunguje mi reproduktor,
tak by som ho potreboval rozobrat, ale neviem ako na to? da sa to aj bez tych specialnych kliesti?
.. za skoru odpoved vopred dakujem |
|
Back to top |
|
 |
tom-as rozumbrada

Joined: 19 Mar 2005 Posts: 332 Location: FIT VUT Brno CZ, občas Piešťany SK, ještě míň Tábor CZ
0.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Tue Nov 01, 2005 2:57 pm Post subject: Re: Rozobratie s35 |
|
|
matoman wrote: | pred casom mi spadol mobil S35i a nefunguje mi reproduktor,
tak by som ho potreboval rozobrat, ale neviem ako na to? da sa to aj bez tych specialnych kliesti?
.. za skoru odpoved vopred dakujem |
tema klestema se to dela zezhora, ale ja to bez nich delal zespod, nejdriv sem si odcvaknul ty packy vedle konektoru co sou pod vickem od baterky a potom to sroubovakem opatrne rozeviral a rozeviral (ale bacha at si neodres cesticky na plosaku) a postupne povoloval dalsi a dalsi packy smerem nahoru, az to povolilo uplne  _________________ ( Siemens C35i -> S35i ) + Sony CM-DX1000 + Nokia 5110 + Siemens C35i + Siemens A55@C55@888kB +
( Siemens C65 fw43CZ -> CX65 z limitované edice Ronaldo ) = 6 mobiles 8)
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|