View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marian.kol kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 10:34 am Post subject: "mrtvola" C60 |
|
|
Zdravím, potreboval by som poradiť ako postupovať pri "mŕtvej" C60. Mobil sa mi nepodarilo oživiť žiadnym postupom, ktory je uvedený na Siemensmanii. Mobil po zapnutí sa na pár sekund zapne ( displey sa rozsieti ), zaznie zvukový signál a zhasne. Batéria je ok. Pokúšal som sa s ním spojiť cez programy Freia a V-Klay a nepodarilo sa. Čo dalej? Mal už niekto podobný problém? Je možné tento telefón ešte cez nejaký software oživiť?
Vďaka |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 10:40 am Post subject: |
|
|
musis prerezat testpoint aby sa ti mobil spojil s vklay a freiou. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 10:59 am Post subject: Re: "mrtvola" C60 |
|
|
marian.kol wrote: | Zdravím, potreboval by som poradiť ako postupovať pri "mŕtvej" C60. Mobil sa mi nepodarilo oživiť žiadnym postupom, ktory je uvedený na Siemensmanii. Mobil po zapnutí sa na pár sekund zapne ( displey sa rozsieti ), zaznie zvukový signál a zhasne. Batéria je ok. Pokúšal som sa s ním spojiť cez programy Freia a V-Klay a nepodarilo sa. Čo dalej? Mal už niekto podobný problém? Je možné tento telefón ešte cez nejaký software oživiť?
Vďaka |
Co všechno jsi dělal? Pokud se rozsvítí a pípne, tak je "jen" zablokovaný. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Dušan Šarík kolemjdoucí
Joined: 05 Oct 2004 Posts: 3 Location: Brezno glianska22 slovakia
1.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 12:03 pm Post subject: Re: "mrtvola" C60 |
|
|
marian.kol wrote: | Zdravím, potreboval by som poradiť ako postupovať pri "mŕtvej" C60. Mobil sa mi nepodarilo oživiť žiadnym postupom, ktory je uvedený na Siemensmanii. Mobil po zapnutí sa na pár sekund zapne ( displey sa rozsieti ), zaznie zvukový signál a zhasne. Batéria je ok. Pokúšal som sa s ním spojiť cez programy Freia a V-Klay a nepodarilo sa. Čo dalej? Mal už niekto podobný problém? Je možné tento telefón ešte cez nejaký software oživiť?
Vďaka |
musis ho rozobrat a prerezat testpoint aj mne sa to stalo inak to nepojde |
|
Back to top |
|
 |
marian.kol kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 1:26 pm Post subject: Re: "mrtvola" C60 |
|
|
prezral som si aj testpoint na doske, ale nie je prepojeny, takze nie je co prerusit. |
|
Back to top |
|
 |
marian.kol kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 1:27 pm Post subject: Re: "mrtvola" C60 |
|
|
...po zapnuti sa rozsvieti display na modro, pipne a zhasne. Prezeral som si aj testpoint na doske, ale nie je prepojeny, takze nie je co prerusit |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 6:08 pm Post subject: Re: "mrtvola" C60 |
|
|
marian.kol wrote: | ...po zapnuti sa rozsvieti display na modro, pipne a zhasne. Prezeral som si aj testpoint na doske, ale nie je prepojeny, takze nie je co prerusit |
Oprava bluescreen:
http://siemensmania.cz/content.php?id=98  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 6:23 pm Post subject: |
|
|
Toto bluescreen nieje. Pri bluescren mobil hde v pohode, len obrazovka je modra, no jemu phon skape. Bude to asi to zablokovanie. Ked mas tp prerezany, tak musis vo frei v nastaveniach zvolit testpoint. Potom daj Unlocking function>Unlock no map is saved >Use original imei. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
svacoma začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:12 pm Post subject: |
|
|
ja mam tiez c60 a presne mi roby to iste ale ani sa enzapne a ide spojit s pc co mam orbit fulflash som tam nahral cez freia a odblokoval tiez cez to a nejde to poradte prosim...  |
|
Back to top |
|
 |
|