View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 6:30 pm Post subject: |
|
|
tak si naistaluj najnovsie icq a daj mu web kde ti script uploadovat obrazky z sx1 |
|
Back to top |
|
 |
Trancemaniac kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 9:48 pm Post subject: |
|
|
A jak a kde mam teda sehnat heslo na ftp?nebo proste jak to mam rozchodit abych byl videt jako na netu?Ja to totiz stim ftp servrem nechapu.Jak teda?Diky |
|
Back to top |
|
 |
huNt3r začátečník

58.84 SMM
|
Posted: Thu Dec 22, 2005 2:21 pm Post subject: |
|
|
super clanek ^^ |
|
Back to top |
|
 |
um kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:53 pm Post subject: fotky pres ftp |
|
|
Už skoro hodinu zkouším všechno možné, ale obrázek se mi na ftp neukládá. Zajímavé je, že když kliknu na tu ikonku počítače pod poloužkou edit, tak se ihned zase odoznačí. Taky mi nejde kliknout na ty ikonku s tečkama pro určení cíle obrázku na ftp serveru.
Údaje pro ftp jsem více jak 5x přepsal a ověřil, zkusil jsem i přidat program do výjimek win firewallu, všechno marné...
Prosím poraďte |
|
Back to top |
|
 |
um kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 05, 2006 12:23 am Post subject: Re: fotky pres ftp |
|
|
um wrote: | Už skoro hodinu zkouším všechno možné, ale obrázek se mi na ftp neukládá. Zajímavé je, že když kliknu na tu ikonku počítače pod poloužkou edit, tak se ihned zase odoznačí. Taky mi nejde kliknout na ty ikonku s tečkama pro určení cíle obrázku na ftp serveru.
Údaje pro ftp jsem více jak 5x přepsal a ověřil, zkusil jsem i přidat program do výjimek win firewallu, všechno marné...
Prosím poraďte |
Tak už mi to najednou funguje... Problém je, že opravdu nevím, čím se to zpravilo, několikrát jsem přeinstaloval, proklikal všechno co se dalo... Třeba je to tím, že jsem vůbec nenastavil serial na nějaký port... |
|
Back to top |
|
 |
wojta kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 04, 2006 8:49 pm Post subject: VhScrCap |
|
|
Omlouvám se, možná to tu už je, ale nenašel jsem to.
Tady je program, kterým lze udělat z libovolné části obrazovky kameru.
http://www.hmelyoff.com/index.php?section=8
Takže to pak běhá i se Skype. Stačí vybrat příslušný výřez obrazovky. Lze to použít pak v jakémkoli video programu, je to stejné zařízení jako třeba analogová TV karta. _________________ Philips Saavy Vogue (4roky) -> Siemens SX1 :-) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|