View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
rancakdaniel kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 8:49 pm Post subject: |
|
|
Jenda, velmi ti dakujem.....je to super, prave som to zacal citat...kamarat mi daval knihu ale akosi som sa k nej este nedostal, viaceri ju chceli
Tak este raz diki  |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

SMM
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 9:37 pm Post subject: |
|
|
No dobře. Původně jsem to sem nechtěl dávat, ale když se koukam pár stránek před, tak to tam je i s tim heslem...
Takže ten Da Vinčiho kód se dá stáhnout včetně hromady dalších knížek zde:
Code: | http://ebookz:n2ptsd75f98ej@ebookz.sign.sk/CS/PalmBookz_Mirror |
_________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu.
Last edited by jenda^^ on Fri Dec 16, 2005 4:38 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 6:17 am Post subject: |
|
|
Nema nekdo jakoukoliv knihu od Maria Puza, kromě kmotra ? Nejlepe Siciliana, nebo Posledniho Dona ? Nenasel jsem je ani na Str*ngDC  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
circulus pisatel

SMM
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 10:16 pm Post subject: |
|
|
makous wrote: | Prosim, nemate nekdo "Sifra mistra Leonarda" od Dana Browna? |
Tak je to tady http://circulus.czechian.net/files/dan_brown_davinciho_kod.zip . Trošku pozdě, ale někomu by se to mohlo hodit. Jinak je to doc - je potřeba si to překonvertovat. _________________ C25->C35i(fw18 with T9CZ!)->C45->C55->M55->C65 fw50(patched)->SE K510i->N70->K320i->Huawei Sonic.
jabber: circulus[at]njs[dot]netlab[dot]cz |
|
Back to top |
|
 |
koca2 pisatel

SMM
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 10:40 pm Post subject: |
|
|
Nazdar! Tohle je super! Zabijim tim nejvic čas!
Nemate nekdo od Stevensona Podivny pribeh (nebo připad) Dr. Jekylla a pana Hida? Fakt moc bych to chtěl!!!!!! Diky!!!!!!! v txt nebo doc... wita.k@volny.cz _________________ Sony CMD - j5 -> ME45 -> M65 FW 50 - Purple and white prostredi (by me), 12 ikon v menu (by Bonfire), micro reader, EN slovnik, hafo her, Jimm, Matikar, Oskarek, Photo editor, Opera Mini
Last edited by koca2 on Fri Nov 04, 2005 11:49 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
koca2 pisatel

SMM
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 11:48 pm Post subject: |
|
|
Jsem asi trochu guma ale nedokažu nahrat knihy do mobilu tak abych je rozchodil pomoci Micro Readeru...kam s tou knižkou? Zkoušel jsem do Aplikací a nic, do MR a nic, do Misc a nic, do textmodule a nic...pořad to piše cannot acces dir "."... Tak nevim... Poradte prosim nekdo...a nebo dohodte programek kterej prevede ten soubor pro palm (PDB) do txt...Dik! _________________ Sony CMD - j5 -> ME45 -> M65 FW 50 - Purple and white prostredi (by me), 12 ikon v menu (by Bonfire), micro reader, EN slovnik, hafo her, Jimm, Matikar, Oskarek, Photo editor, Opera Mini |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

SMM
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 7:52 am Post subject: |
|
|
koca2 wrote: | Jsem asi trochu guma ale nedokažu nahrat knihy do mobilu tak abych je rozchodil pomoci Micro Readeru...kam s tou knižkou? Zkoušel jsem do Aplikací a nic, do MR a nic, do Misc a nic, do textmodule a nic...pořad to piše cannot acces dir "."... Tak nevim... Poradte prosim nekdo...a nebo dohodte programek kterej prevede ten soubor pro palm (PDB) do txt...Dik! |
Do složky Text  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
pavels kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 9:00 am Post subject: |
|
|
koca2 wrote: | Jsem asi trochu guma ale nedokažu nahrat knihy do mobilu tak abych je rozchodil pomoci Micro Readeru...kam s tou knižkou? Zkoušel jsem do Aplikací a nic, do MR a nic, do Misc a nic, do textmodule a nic...pořad to piše cannot acces dir "."... Tak nevim... Poradte prosim nekdo...a nebo dohodte programek kterej prevede ten soubor pro palm (PDB) do txt...Dik! |
Nejlépe do složky TEXT, ale MicroReader má přístup ke všem složkám disku (a , takže se to dá dohledat. MR čte PDB, txt je zbytečně velký. Mě se osvědčilo PDB převést do *txt a vytvořit ZIP s nejvyší kompresí. Například PDB o 670KB má po převodu do *txt 954KB a po zazipování má 415KB. |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

SMM
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:03 pm Post subject: |
|
|
Kdo zná nějakou dobrou knížku? Moje oblíbené knihy jsou Harry Potter, Boříkovy lapálie, Mikulášovy patálíe, Emil detektivem, případě něco prostě zajímavého. Světovláda mne také nadhcla, tedy pokud znáte něco na ten způsob :WINK:
P.S.: Pokud jste regostrovaní na WF, tak mi přes SZ nebo tady dejte váš nick a pošlu vám nějaké WM Dík  |
|
Back to top |
|
 |
koca2 pisatel

SMM
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:17 pm Post subject: |
|
|
pavels wrote: | Nejlépe do složky TEXT, ale MicroReader má přístup ke všem složkám disku (a , takže se to dá dohledat. MR čte PDB, txt je zbytečně velký. Mě se osvědčilo PDB převést do *txt a vytvořit ZIP s nejvyší kompresí. Například PDB o 670KB má po převodu do *txt 954KB a po zazipování má 415KB. |
No ja tam ani složku Text nemam. Jen Text module a to už jsem zkoušel a nic...Přad mi to piše "cannot acces dir '.' " tak nevim co s tim...a jak to převadiš z PDB do txt??? To by mi stačilo...to už bych si pak hodil do ReadManiaca... _________________ Sony CMD - j5 -> ME45 -> M65 FW 50 - Purple and white prostredi (by me), 12 ikon v menu (by Bonfire), micro reader, EN slovnik, hafo her, Jimm, Matikar, Oskarek, Photo editor, Opera Mini |
|
Back to top |
|
 |
CrazyCZ (člen klubu SM) ostřílený diskusník

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 525 Location: Roudnice nad Labem
SMM
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 3:20 pm Post subject: |
|
|
Nechapu proc chces pro ReadManiac TXT, kdyz RM byl snad prvni aplet, ktery podporoval PDB.
Ad ZIP soubory: maji sice vetsi kompresi, ale nacitani trva ukrutne dlouho. _________________ MC60 FW13 CZ - 3,5MB FlexMem + T9 |
|
Back to top |
|
 |
koca2 pisatel

SMM
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 5:44 pm Post subject: |
|
|
[quote="CrazyCZ"]Nechapu proc chces pro ReadManiac TXT, kdyz RM byl snad prvni aplet, ktery podporoval PDB.
No pokud ja vim tak RM udela z txt, přip doc soubory .jar a .jad a ty pak nahrajes do founa jako samostatnou aplikaci...je to tu nekde napsany. A když to udelam s tim pdb tak tam mam spoustu divnych značek ale ne pismena...tak bych potřeboval vedet jak z toho bud udelam txt nebo jak docilim toho aby mi to bral MR... _________________ Sony CMD - j5 -> ME45 -> M65 FW 50 - Purple and white prostredi (by me), 12 ikon v menu (by Bonfire), micro reader, EN slovnik, hafo her, Jimm, Matikar, Oskarek, Photo editor, Opera Mini |
|
Back to top |
|
 |
pavels kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 7:11 pm Post subject: |
|
|
CrazyCZ wrote: | Ad ZIP soubory: maji sice vetsi kompresi, ale nacitani trva ukrutne dlouho. |
V MicroReaderu jsou načtený rychle. ReadManic je celkově horší. Verze MicroReader 1.4zSK |
|
Back to top |
|
 |
haldyr řád zlaté antény

Joined: 30 Aug 2004 Posts: 866 Location: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)
SMM
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 9:45 pm Post subject: |
|
|
pavels wrote: | CrazyCZ wrote: | Ad ZIP soubory: maji sice vetsi kompresi, ale nacitani trva ukrutne dlouho. |
V MicroReaderu jsou načtený rychle. ReadManic je celkově horší. Verze MicroReader 1.4zSK |
MicroReader sem nikdy na CX75 nezkoušel, ale co sem měl na C55, tak to byla hrůza...Osobně používám ReadManiac 2.4 a nemám sebemenší důvod měnit (načítání pdb je více než dobré , zip není s pamětovkou potřeba) _________________ 5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700) |
|
Back to top |
|
 |
CrazyCZ (člen klubu SM) ostřílený diskusník

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 525 Location: Roudnice nad Labem
SMM
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 11:13 pm Post subject: |
|
|
pavels wrote: | V MicroReaderu jsou načtený rychle. ReadManic je celkově horší. Verze MicroReader 1.4zSK |
Tal to prrrr, na RM mi nesahej, nic neni lepsi!
Ono taky zalezi na jakym telefonu budes ten zip otevirat, na moji MC60 to proste trva dlouho.
koca2 wrote: | No pokud ja vim tak RM udela z txt, přip doc soubory .jar a .jad a ty pak nahrajes do founa jako samostatnou aplikaci... |
Ano, tuhle funkci uz pridali do RM taky, ale puvodne je to samostatna aplikace, do ktere si muzes natahnout "jakykoliv" soubor(TXT,PDB,PRC,ZIP)
Jinak na prevod PDB-TXT je dobry DocReader _________________ MC60 FW13 CZ - 3,5MB FlexMem + T9 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|