clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - hledám e-booky!!!!

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

hledám e-booky!!!!
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 36, 37, 38  Next

Reply to topic     Forum Index -> Ostatní
View previous topic :: View next topic  
Author Message
rancakdaniel
kolemjdoucí

SMM
PostPosted: Wed Oct 26, 2005 8:49 pm    Post subject: Reply with quote

Jenda, velmi ti dakujem.....je to super, prave som to zacal citat...kamarat mi daval knihu ale akosi som sa k nej este nedostal, viaceri ju chceli Crying or Very sad
Tak este raz diki Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
jenda^^
čestný člen
čestný člen

SMM
PostPosted: Wed Oct 26, 2005 9:37 pm    Post subject: Reply with quote

No dobře. Původně jsem to sem nechtěl dávat, ale když se koukam pár stránek před, tak to tam je i s tim heslem...
Takže ten Da Vinčiho kód se dá stáhnout včetně hromady dalších knížek zde:
Code:
http://ebookz:n2ptsd75f98ej@ebookz.sign.sk/CS/PalmBookz_Mirror

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.

Last edited by jenda^^ on Fri Dec 16, 2005 4:38 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
szkepek
táta fóra
táta fóra

Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary

SMM
PostPosted: Thu Oct 27, 2005 6:17 am    Post subject: Reply with quote

Nema nekdo jakoukoliv knihu od Maria Puza, kromě kmotra ? Nejlepe Siciliana, nebo Posledniho Dona ? Nenasel jsem je ani na Str*ngDC Sad
circulus
pisatel
pisatel

SMM
PostPosted: Thu Nov 03, 2005 10:16 pm    Post subject: Reply with quote

makous wrote:
Prosim, nemate nekdo "Sifra mistra Leonarda" od Dana Browna?

Tak je to tady http://circulus.czechian.net/files/dan_brown_davinciho_kod.zip . Trošku pozdě, ale někomu by se to mohlo hodit. Jinak je to doc - je potřeba si to překonvertovat.

jabber: circulus[at]njs[dot]netlab[dot]cz
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
koca2
pisatel
pisatel

SMM
PostPosted: Fri Nov 04, 2005 10:40 pm    Post subject: Reply with quote

Nazdar! Tohle je super! Zabijim tim nejvic čas! Applause
Nemate nekdo od Stevensona Podivny pribeh (nebo připad) Dr. Jekylla a pana Hida? Fakt moc bych to chtěl!!!!!! Pray Pray Pray Diky!!!!!!! v txt nebo doc... wita.k@volny.cz

Last edited by koca2 on Fri Nov 04, 2005 11:49 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger
koca2
pisatel
pisatel

SMM
PostPosted: Fri Nov 04, 2005 11:48 pm    Post subject: Reply with quote

Jsem asi trochu guma ale nedokažu nahrat knihy do mobilu tak abych je rozchodil pomoci Micro Readeru...kam s tou knižkou? Zkoušel jsem do Aplikací a nic, do MR a nic, do Misc a nic, do textmodule a nic...pořad to piše cannot acces dir "."... Tak nevim... Brick wall Poradte prosim nekdo...a nebo dohodte programek kterej prevede ten soubor pro palm (PDB) do txt...Dik!
pecanz
čestný člen
čestný člen

SMM
PostPosted: Sat Nov 05, 2005 7:52 am    Post subject: Reply with quote

koca2 wrote:
Jsem asi trochu guma ale nedokažu nahrat knihy do mobilu tak abych je rozchodil pomoci Micro Readeru...kam s tou knižkou? Zkoušel jsem do Aplikací a nic, do MR a nic, do Misc a nic, do textmodule a nic...pořad to piše cannot acces dir "."... Tak nevim... Brick wall Poradte prosim nekdo...a nebo dohodte programek kterej prevede ten soubor pro palm (PDB) do txt...Dik!

Do složky Text wink

pavels
kolemjdoucí

SMM
PostPosted: Sat Nov 05, 2005 9:00 am    Post subject: Reply with quote

koca2 wrote:

Nejlépe do složky TEXT, ale MicroReader má přístup ke všem složkám disku (aSmile, takže se to dá dohledat. MR čte PDB, txt je zbytečně velký. Mě se osvědčilo PDB převést do *txt a vytvořit ZIP s nejvyší kompresí. Například PDB o 670KB má po převodu do *txt 954KB a po zazipování má 415KB.
Back to top
Onecar
veterán
veterán

SMM
PostPosted: Sat Nov 05, 2005 12:03 pm    Post subject: Reply with quote

Kdo zná nějakou dobrou knížku? Moje oblíbené knihy jsou Harry Potter, Boříkovy lapálie, Mikulášovy patálíe, Emil detektivem, případě něco prostě zajímavého. Světovláda mne také nadhcla, tedy pokud znáte něco na ten způsob :WINK:
P.S.: Pokud jste regostrovaní na WF, tak mi přes SZ nebo tady dejte váš nick a pošlu vám nějaké WM Dík Shhh
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
koca2
pisatel
pisatel

SMM
PostPosted: Sat Nov 05, 2005 1:17 pm    Post subject: Reply with quote

pavels wrote:
Nejlépe do složky TEXT, ale MicroReader má přístup ke všem složkám disku (aSmile, takže se to dá dohledat. MR čte PDB, txt je zbytečně velký. Mě se osvědčilo PDB převést do *txt a vytvořit ZIP s nejvyší kompresí. Například PDB o 670KB má po převodu do *txt 954KB a po zazipování má 415KB.

No ja tam ani složku Text nemam. Jen Text module a to už jsem zkoušel a nic...Přad mi to piše "cannot acces dir '.' " tak nevim co s tim...a jak to převadiš z PDB do txt??? To by mi stačilo...to už bych si pak hodil do ReadManiaca...

CrazyCZ
(člen klubu SM)
ostřílený diskusník
(člen klubu SM)<br>ostřílený diskusník

SMM
PostPosted: Sat Nov 05, 2005 3:20 pm    Post subject: Reply with quote

Nechapu proc chces pro ReadManiac TXT, kdyz RM byl snad prvni aplet, ktery podporoval PDB.

Ad ZIP soubory: maji sice vetsi kompresi, ale nacitani trva ukrutne dlouho.

koca2
pisatel
pisatel

SMM
PostPosted: Sat Nov 05, 2005 5:44 pm    Post subject: Reply with quote

[quote="CrazyCZ"]Nechapu proc chces pro ReadManiac TXT, kdyz RM byl snad prvni aplet, ktery podporoval PDB.

No pokud ja vim tak RM udela z txt, přip doc soubory .jar a .jad a ty pak nahrajes do founa jako samostatnou aplikaci...je to tu nekde napsany. Think A když to udelam s tim pdb tak tam mam spoustu divnych značek ale ne pismena...tak bych potřeboval vedet jak z toho bud udelam txt nebo jak docilim toho aby mi to bral MR...

pavels
kolemjdoucí

SMM
PostPosted: Sat Nov 05, 2005 7:11 pm    Post subject: Reply with quote

CrazyCZ wrote:

V MicroReaderu jsou načtený rychle. ReadManic je celkově horší. Verze MicroReader 1.4zSK
Back to top
haldyr
řád zlaté antény
řád zlaté antény

SMM
PostPosted: Sat Nov 05, 2005 9:45 pm    Post subject: Reply with quote

pavels wrote:
CrazyCZ wrote:

V MicroReaderu jsou načtený rychle. ReadManic je celkově horší. Verze MicroReader 1.4zSK

MicroReader sem nikdy na CX75 nezkoušel, ale co sem měl na C55, tak to byla hrůza...Osobně používám ReadManiac 2.4 a nemám sebemenší důvod měnit (načítání pdb je více než dobré wink , zip není s pamětovkou potřeba)

CrazyCZ
(člen klubu SM)
ostřílený diskusník
(člen klubu SM)<br>ostřílený diskusník

SMM
PostPosted: Sat Nov 05, 2005 11:13 pm    Post subject: Reply with quote

pavels wrote:

Tal to prrrr, na RM mi nesahej, nic neni lepsi! Wink
Ono taky zalezi na jakym telefonu budes ten zip otevirat, na moji MC60 to proste trva dlouho.

koca2 wrote:
No pokud ja vim tak RM udela z txt, přip doc soubory .jar a .jad a ty pak nahrajes do founa jako samostatnou aplikaci...

Ano, tuhle funkci uz pridali do RM taky, ale puvodne je to samostatna aplikace, do ktere si muzes natahnout "jakykoliv" soubor(TXT,PDB,PRC,ZIP)
Jinak na prevod PDB-TXT je dobry DocReader

Reply to topic     Forum Index -> Ostatní All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 36, 37, 38  Next
Page 22 of 38

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum