clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - MPM , SPS problem

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

MPM , SPS problem
Goto page Previous  1, 2

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
HDS
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 9:43 pm    Post subject: Reply with quote

CyberDeath wrote:
Tak but sem upne blbej nebo se normalne na netu neda mrouter stahnout protoze ani hodina na google nebyla k nicemu a jedine co sem nasel na stazeni byla verze 3.0 beta (nasel sem zminku i o verzi 3.1 ale nastazeni sem ji nenasel)

Takze vas prosim jestli byste mi nemohli hodit odkaz nebo mi to poslat na maila CyberDeath@valachnet.cz Predem dik

Novejsi verze stvi.. mel jsem 3.0beta i tu novejsi a ani jedna mi nesla.... teda sla ale ne tak jak bych chtel... nainstaloval jsem uplne tu starou a hnusnou (ktera je u MPM a SDS)a ta taky nejde tak jak bych chtel ale jede lip nez ta nova (3.0+) aspon funguje MPM a Totalmcd-plugin

věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 10:39 pm    Post subject: Reply with quote

ja bych rekl ze mRouter je nej ten co na instalacnim CD. Ty 3,1 nebo co.... si myslim ze nejsou az tak dobry a po nejaky dobe prestanou jet.
Jo a co se tyce SDS, kdyz nekomu prestane fakcit (me se to teda nestalo, krome toho kdyz jsem instaloval plug-in to TC, ktery mi to totalne roze*ral) Je dobry dat na XP obnovu z data co vam jeste vse fungovalo.

NOW_NOKIA_ /\/70 _ rulezz =)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
HDS
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 6:24 am    Post subject: Reply with quote

tak to zas ne Laughing u me to bylo tak ze celkem fcnimu routeru dal fcni plugin korunku
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 9:28 am    Post subject: Reply with quote

jaramara : ja sem instaloval znovu system (protoze sem tam mel uz vic problemu) a je dela to to same co pred reinstalaci proste se to tavri ze je to z telefonem spjene ale jakmile naneho chci neco koporovat nebo zneho (nebo zalohovat atp.) tak to proste zahlasi chybu a rekne mi to ze mam telefon pripojit Mad
jaramara
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 1:05 pm    Post subject: Reply with quote

CyberDeath wrote:
jaramara : ja sem instaloval znovu system (protoze sem tam mel uz vic problemu) a je dela to to same co pred reinstalaci proste se to tavri ze je to z telefonem spjene ale jakmile naneho chci neco koporovat nebo zneho (nebo zalohovat atp.) tak to proste zahlasi chybu a rekne mi to ze mam telefon pripojit Mad

Me treba SDS nechce zalohovat kontakty pokud mam v SXku MMC, takze to muzes zkusit zalohovat bez MMC. Co se tyce kopirovani z a na MMC tak to ti asi neporadim. Think

NOW_NOKIA_ /\/70 _ rulezz =)
Back to top
KŘOVÁK
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 3:58 pm    Post subject: Reply with quote

jaramara wrote:
ja bych rekl ze mRouter je nej ten co na instalacnim CD. Ty 3,1 nebo co.... si myslim ze nejsou az tak dobry a po nejaky dobe prestanou jet.
Jo a co se tyce SDS, kdyz nekomu prestane fakcit (me se to teda nestalo, krome toho kdyz jsem instaloval plug-in to TC, ktery mi to totalne roze*ral) Je dobry dat na XP obnovu z data co vam jeste vse fungovalo.

No mě se už mrouter p***al 2x. TADY je o tom můj dotaz. Nepomohly ani novější verze (ty 3.0 nebo co) ani přeinst. Teď mi jede jenom od administrátora a ne ode mě. Stáhl sem ho někde z netu a je v englištině... Neutral

btw: konečne umim dát adresu do slova Razz

(\__/)

(O.o )

(> < ) THIS IS BUNNY!

Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Back to top
CyberDeath
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 4:56 pm    Post subject: Reply with quote

Kdyz vytahnu MMC tak to dela furt to stejne Brick wall . zatim dostavam data na MMC pres fotak(pouzivam ho jako ctecku )
CyberDeath
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 15, 2005 9:02 am    Post subject: Reply with quote

W.I.KING wrote:
CyberDeath wrote:
Dik za ten link na ten e-shop hned sem si obednal to pouzdro uvidime za jak dlouho dojde a jestli za tu cenu stalo :-))
Pouzdro za to každopádně stojí Applause Kdybys byl z Ostravy tak ho taky mají v GSMobilu u Sýkorova mostu...

W.I.KING

Ten Sykoruv most je ten co je nad autobusovym nadrazim jako prejezd do centra ??.Jestli jo nemohl by ses podivat jestli tam to pouzdro maji (jestli budes mit cestu) dneska mi prislo misto baliku jen omluvny mail ze uz ty pouzdra nemaji Crying or Very sad

maxtin
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Feb 10, 2006 6:02 pm    Post subject: SX1 -problém s MPM -MPMSX1 Addon Reply with quote

Prosím o pomoc s použitím MPM v PC. Objevil se mi následující problém: -při rozbalení roletky na ovladači na hlavnní liště se tato při pohybu kurzoru opět svine a nemohu se dostat na ovladače na roletce. Mám W-XP a u jiného SW mi to nedělá. Zkoušel jsem i přeinstalovat SW, ale nic se nezměnilo.
Back to top
View user's profile Send private message
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum