View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 31, 2005 12:32 pm Post subject: |
|
|
Protoze tu spousta lidi nabizela SW na vygenerovani TMO souboru a zadny z techto SW jsem neshledal jako vyhovujici napsal jsem si vlastni.
Takze seznam snad vsech BTS ceskych operatoru najdete na http://tmo.ic.cz/.
Program se pokousi o automacike zkraceni napr
"Plzen 3" -> "PM3"
"namesti " -> "nam."
"Jablonec nad Nisou" ->"Jablonec"
"tubusovy stozar" -> "stoz."
A podobne. Kompletni seznam je zverejnen na tom odkazu, namety jsou vytany.
Seznamy jsou generovany pomoci PHP scritu takze by nebyl problem generovat je automaticky jedenkrat denne (pokud by byl zajem a nekdo by mel server kde to muze bezet).
Zdrojove kody na pozadani zaslu. Kdyby nekdo chtel jit svoji a mozna lepsi cestou dal.
Soubory TMO samozrejme jdou editovat v telefonu. _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 4:53 pm Post subject: |
|
|
Takže stačí si tam nahrát tento soubor a je vše ok??? _________________ RIDDICK
"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 8:27 pm Post subject: |
|
|
alias75 wrote: | Takže stačí si tam nahrát tento soubor a je vše ok??? |
Rozbalit a zkopirovat do telefonu pouze to co je v adresarich s nazvem kraje nebo vice kraju. Do adresare Data/Misc/gps/
A samozrejme aplikovany patch miniGPS. _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 10:19 pm Post subject: |
|
|
jdobry wrote: | alias75 wrote: | Takže stačí si tam nahrát tento soubor a je vše ok??? |
Rozbalit a zkopirovat do telefonu pouze to co je v adresarich s nazvem kraje nebo vice kraju. Do adresare Data/Misc/gps/
A samozrejme aplikovany patch miniGPS. |
Dobře a proč mě nejde v MT otevřít soubor celá čr na těchto stránkách???? http://bts-tmo.wz.cz/cz/tmobile.htm Rozbaliul jsem ho rarem a potom si vybrel prozít Liberecké BTS a v telefonu to nejde otevřít....Otravuju co???ještě že nejdou házet kameny po netuz to bych jich tu měl. _________________ RIDDICK
"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 11:08 am Post subject: |
|
|
alias75 wrote: | jdobry wrote: | alias75 wrote: | Takže stačí si tam nahrát tento soubor a je vše ok??? |
A samozrejme aplikovany patch miniGPS. |
Dobře a proč mě nejde v MT otevřít soubor celá čr na těchto stránkách???? http://bts-tmo.wz.cz/cz/tmobile.htm Rozbaliul jsem ho rarem a potom si vybrel prozít Liberecké BTS a v telefonu to nejde otevřít....Otravuju co???ještě že nejdou házet kameny po netuz to bych jich tu měl. |
Protoze tyhle soubory maji vadny XOR "soucet".
Jednoduse to neni validni TMO soubor. Ty moje na thttp://tmo.ic.cz jsou validni a jdou v telefonu otevrit. Byl to jeden z duvodou proc jsem sel do vlastniho reseni. Uz se to tu probiralo. _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
|
Back to top |
|
 |
carlosz123456 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 1:35 pm Post subject: |
|
|
jdobry wrote: | Protoze tu spousta lidi nabizela SW na vygenerovani TMO souboru a zadny z techto SW jsem neshledal jako vyhovujici napsal jsem si vlastni.
"Plzen 3" -> "PM3"
"namesti " -> "nam."
Seznamy jsou generovany pomoci PHP scritu takze by nebyl problem generovat je automaticky jedenkrat denne (pokud by byl zajem a nekdo by mel server kde to muze bezet).
Zdrojove kody na pozadani zaslu. Kdyby nekdo chtel jit svoji a mozna lepsi cestou dal.
Soubory TMO samozrejme jdou editovat v telefonu. |
Je to super, funguje to. Co se mi bude zdat, tak si opravim podle sveho primo v telefonu. Takze diky za soubory. Jenom by mě zajímalo proč je ke kazdemu mistu ten soubor uveden 3x.Stejne jmen |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 2:53 pm Post subject: |
|
|
carlosz123456 wrote: |
Je to super, funguje to. Co se mi bude zdat, tak si opravim podle sveho primo v telefonu. Takze diky za soubory. Jenom by mě zajímalo proč je ke kazdemu mistu ten soubor uveden 3x.Stejne jmen |
Vetsina mist ma vice nez jednu antenu. Takze kdyz budes obchazet budovu s BTS zobrazeni na displeji zustane, ale budes postupne poslouchat typicky 3 ruzne kanaly. Skus si schvalne pro nejakou blizkou BTS prejmenovat na XY1, XY2 a XY3 a obejdi ji dokola. _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
|
Back to top |
|
 |
jaby rozumbrada

Joined: 14 Mar 2005 Posts: 377 Location: Mrsklesy (Hlubočky 3)
1261.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 11:06 am Post subject: |
|
|
existuje GPSko na sl65 FW53  _________________ CSL65 rozbitej-> mám K750i- CSL65 FW53+ ELF pack+ MP3.elf
 |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 11:48 am Post subject: |
|
|
Zdá sa, že nie. Všeobecne pre tento FW nie sú takmer žiadne patche. Zrejme nič nové nepriniesol.  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:25 pm Post subject: |
|
|
jdobry wrote: | Protoze tu spousta lidi nabizela SW na vygenerovani TMO souboru a zadny z techto SW jsem neshledal jako vyhovujici napsal jsem si vlastni.
"Plzen 3" -> "PM3"
"namesti " -> "nam."
Soubory TMO samozrejme jdou editovat v telefonu. |
Chtěl jsem se zeptat zda by ti nevydilo,kdybych ty tvý .*tmo soubory zveřejnil i na svých stránkách.Ať už tam jsou taky nějaký kompletní zcela funkční soubory.
Jinak jsm se chtěl ještě zeptat,zde někdo nesehnal pořádnej seznam BTS pro SK operátory? _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 8:59 pm Post subject: |
|
|
kesu wrote: |
Chtěl jsem se zeptat zda by ti nevydilo,kdybych ty tvý .*tmo soubory zveřejnil i na svých stránkách.Ať už tam jsou taky nějaký kompletní zcela funkční soubory.
Jinak jsm se chtěl ještě zeptat,zde někdo nesehnal pořádnej seznam BTS pro SK operátory? |
Pokud uvedes i odkaz odkud to je, tak nevadi. Zcela urcite totiz budu sjizdet seznamy znovu, tak se dat cekat aktualizace. _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 9:02 pm Post subject: |
|
|
jdobry wrote: | kesu wrote: |
Jinak jsm se chtěl ještě zeptat,zde někdo nesehnal pořádnej seznam BTS pro SK operátory? |
Pokud uvedes i odkaz odkud to je, tak nevadi. Zcela urcite totiz budu sjizdet seznamy znovu, tak se dat cekat aktualizace. |
No hodim to tam jako že je to od tebe může být? _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 12:45 am Post subject: |
|
|
kesu wrote: |
No hodim to tam jako že je to od tebe může být? |
Dej tam odkaz na tmo.ic.cz a budu spokojen. _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
|
Back to top |
|
 |
F.afoun pisatel

680.44 SMM
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 4:29 pm Post subject: |
|
|
Mám takový maličký dotaz. Hledal jsem kde jsem mohl, ale nenašel, tak mě neukamenujte jestli jsem slepý Existuje tenhle patch pro CX70 FW56 ? (Lze ho případně nějak nahradit ?) A pakliže není, nebyl by nějaký šikula ochoten ho předělat ? Díky za info. _________________ CX65-FW12->25->43->50->56CX70 |
|
Back to top |
|
 |
Winston začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 5:14 pm Post subject: m75 fw16 |
|
|
To blbe hledam, nebo neni minigps pro m75 fw16? Ze zacatku mi to nevadilo, ale zjistil jsem, ze me to minigps naucilo byt tak linym ze uz nesleduju vlakovy zastavky. Z5 na fw13 bych jit mohl, ale nechce se mi. Kdosi tu tusim psal, ze to s fw16 lepe foti. _________________ Nok 5510 => Sie S55 (FW91) & Sie C65 (FW54CZ+patche) => Sie M75 (FW
16CZ+RS-MMC Sandisk 512MB) |
|
Back to top |
|
 |
|