View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 2:03 pm Post subject: Certifikácia java aplikácií |
|
|
Autor: Ján Matúška (hanni)
Určite sa už mnohí z vás, ktorí používate rôzne java aplikácie, stretli s hláškou o nedôveryhodnosti java aplikácie. Problém je v jej certifikovaní a ja vám v tomto návode ukážem, jako sa týchto „otravných“ hlášok zbaviť.
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=640 _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
HenX táta fóra

Joined: 09 Oct 2004 Posts: 1172 Location: Český Těšín Telefon:Siemens C75
7861.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 2:48 pm Post subject: |
|
|
Dobrý ,ale zas ty kliky-haky(ruština)  _________________
***Sony Ericsson K750i*** The best mobile!!! |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 4:12 pm Post subject: |
|
|
Hanni ty si hlavička Sqělá práce  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 4:30 pm Post subject: |
|
|
No ja uz asi rok pouzivam certifi.bat(navod je na BeIns.)... Zda se me to jednodusi a rychlejsi
Apropo neudrzim se a musim si rypnout: hadejte, kdo navedl aTom-a na zduverihodnovani javy? _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
Weigel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 4:58 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | Hanni ty si hlavička Sqělá práce  |
Nic proti Hannimu, ale titul hlavicka by si zaslouzili spis tvurci Taky pouzivam jednodussi zpusob pres certify.bat uz zhruba pres pul roku |
|
Back to top |
|
 |
dava začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 6:16 pm Post subject: |
|
|
Akorát že musím mít i .jad soubory (jestli jsem to správně pochopil), což bohužel většinou nemám. Např. pro FileManazer, nebo pro Mobile Zip. Škoda. Nemá někdo odkaz na ty .jad soubory? U těhle dvou aplikací je nemůžu nikde najít. Hlavně ten FileManazer. tam by se to hodilo nejvíc. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 6:58 pm Post subject: |
|
|
Weigel wrote: | Nic proti Hannimu, ale titul hlavicka by si zaslouzili spis tvurci Taky pouzivam jednodussi zpusob pres certify.bat uz zhruba pres pul roku |
Ano,pochvalu si zasluzi skutocny tvorca aTom. Ked certifikujete podla navodu na BI,tak certifikujte aj nadalej a nemusite to tu komentovat.Toto je navod pre tych,ktorym do cez certify.bat nejde. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
caco badatel

457.26 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Fri Nov 11, 2005 7:59 pm Post subject: |
|
|
V Smelteri v Nastroje/Midlet signer je asi to iste. Mozes tam tiez vytvorit certifikat. Oprav ma ak sa mylim. |
|
Back to top |
|
 |
Jerry badatel

19.28 SMM
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 8:09 pm Post subject: |
|
|
A bylo by mozny nejak zaridit, aby telefon uznaval aplikace podepsane pres J2ME wireles toolkit?
Bud certifikat z J2ME WTK dostat do telefonu nebo nejak importovat certifikat do J2ME WTK?
Mozna to ten program umi, ale rusky neumim... |
|
Back to top |
|
 |
z_o_o_m pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 8:23 pm Post subject: |
|
|
Hele, me to nejde - certifikat mi ukazuje, ze je proslej  _________________ Siemens C55 fw 18
-> Siemens M55 fw 10 -> fw 91 + hafo patchu
-> Siemens CX65 - zatim cistej - to uz neplati
fw 12 -> fw 14 -> fw 16 -> fw41 -> fw47 -> fw50 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 8:58 am Post subject: |
|
|
Este sa vratim k tomu Filemanageru.Kedze ho mam tiez v telefone,rozhodol som sa,ze ho certifikujem.Uz tu bolo spomenute,ze k tomu programu nie je subod JAD. Vyrobil som si ho cez JAD Generator (JadGen),je to jednoduche,staci do okna napisat cestu j JAR suboru a kliknut na tlacitko a program okamzite vygeneruje JAD a ulozi ho tam,kde je JAR.No a potom som pokracoval presne podla postupu a Filemanager je certifikovany. Neviem,kolko to trva cez Midlet Signer,ale mne to trvalo aj s vyrobou JAD asi 3 minuty a nepripadalo mi to vobec narocne.  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
taz kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 10:34 am Post subject: |
|
|
Whitek wrote: | No ja uz asi rok pouzivam certifi.bat(navod je na BeIns.)... Zda se me to jednodusi a rychlejsi
Apropo neudrzim se a musim si rypnout: hadejte, kdo navedl aTom-a na zduverihodnovani javy? |
Nemoh bys pls hodit link na ten navod? Nevim, jestli jsem takovy trotl, ale certifi.bat mi vyhledavac na BeIns.. nenasel nic a google hodil odkazy jenom na tohle forum.. Pripadne nejaka jina dobra duse.. diky! |
|
Back to top |
|
 |
krvesaj rozumbrada

Joined: 08 Oct 2004 Posts: 396 Location: Telč Telefon:CX65@50
1261.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:41 pm Post subject: |
|
|
Nevím čím to ale ty certifikace mi vůbec nefungujou, hlásí to chybu "nedostatek místa v tabulce systémových proměnných" nebo že to nenalezlo *.jad soubor, který tam je!
Ty hlášky o potvrzení mě dosti štvou hlavně u Giba, furt na to zapomínám a pak se divím že se to neposlalo.
Pomocí sertify midlet to ani nevytvoří ten soubor xxx.der, naskočí černý DOSácký okno s nějakými údaji ale nic, máčku mezerník, "pokračujte libovolnou klávesou..."
a pak to napíše, že nebyl nalezen dávkový soubor a neudělá tedy nic.
Já už nevím, poradíte mi někdo?
Používám Win98, není to tím?
Nenašla by se dobrá duše, která by mi ty aplikace certifikovala? Já bych mu je poslal a on by mi je poslal nazpět certifikované?  _________________ Poky14
Er. A1018s > Motorola T2288 > Philips Savvy Vogue > Er. A2628s > Nokia 3310 > CX65 (fw12) > 15měsíců > fw50 :-)
Pokyho web |
|
Back to top |
|
 |
dilinke kolemjdoucí
 Joined: 24 Feb 2005 Posts: 6 Location: Niekde v okolí Bratislavy
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 11:01 pm Post subject: |
|
|
krvesaj wrote: | Nevím čím to ale ty certifikace mi vůbec nefungujou, hlásí to chybu "nedostatek místa v tabulce systémových proměnných" nebo že to nenalezlo *.jad soubor, který tam je!
Ty hlášky o potvrzení mě dosti štvou hlavně u Giba, furt na to zapomínám a pak se divím že se to neposlalo.
Pomocí sertify midlet to ani nevytvoří ten soubor xxx.der, naskočí černý DOSácký okno s nějakými údaji ale nic, máčku mezerník, "pokračujte libovolnou klávesou..."
a pak to napíše, že nebyl nalezen dávkový soubor a neudělá tedy nic.
Já už nevím, poradíte mi někdo?
Používám Win98, není to tím?
|
..pod win98 to nejde ani mne,na xp to je v pohode:)..
a vsetky takto certifikovane java appz mi pisu ze 'Platnost certifikatu vypsala' ..robil som vsetko podla navodu, neviete co s tym? _________________ ..cx65fw50+patche..
 |
|
Back to top |
|
 |
|