View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:17 pm Post subject: |
|
|
No už mam C75 doma a hned na prvy pohlad je to pekny mobil az na par chyb. Dizajn je sklely akuratne ta medzera medzi displejom a klavesnicou nemuse byt. (bude sa dam drzat prach). Klavesnica trochu vrzga a vybracne zvonenie je hrozne.(strasne trasie mobilom a vydava neprijemny zvuk). Hned po zapnuti mi mobil zamrzol a po chvily sa vypol. Na druhy krat už to bolo ok. Farby displeja su pekne a s porovnani s S65 je velky rozdiel. Mobil komunikuje s kablom DCA-510 (original) a spoji sa aj s MPM. uz len skusit patche a uvidime co znesie.  _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:19 pm Post subject: |
|
|
GgDag wrote: | No už mam C75 doma ... uz len skusit patche a uvidime co znesie.  |
Som zvedavý, či pôjde Vklay bez loadera, ktorý som musel generovať pre CX75.  |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

10072.34 SMM
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:47 pm Post subject: |
|
|
stano.mania wrote: | GgDag wrote: | No už mam C75 doma ... uz len skusit patche a uvidime co znesie.  |
Som zvedavý, či pôjde Vklay bez loadera, ktorý som musel generovať pre CX75.  | Urcite bez loadera nepojde ked vo Vklay C75 nieje v ponuke.  _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
Pavel PS kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:04 pm Post subject: |
|
|
Ahoj, mám C75 už týden a musím říct, že jsem vís než spokojenej vyměnil jsem ji za SE T630.
Jen bych se chtěl zeptat na pár drobností:
- memůžu přijít, jak nastavit barvu textu a pozadí u MMS, podle návodu by mělo být v menu -> zprávy -> bytvořit nové -> MMS -> možnosti , za položkou Layout ještě volby barvy, ale tu tam nemám.
- a taky mi nejde přenastavit levé dialogové tlačítko (mám tam "doručené"). |
|
Back to top |
|
 |

14311.82 SMM
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:38 pm Post subject: |
|
|
GgDag wrote: | No už mam C75 doma ... Klavesnica trochu vrzga a vybracne zvonenie je hrozne.(strasne trasie mobilom a vydava neprijemny zvuk). |
Väčšina mobilov vydáva zvuky pri stláčaní tlačidiel... Tichý bol ME45, primerane A65, a hádam najtichší CF75
Vibračné zvonenia Ak je mobil blízko hrany stola, môže vibráciou - a teda pohybmi aj spadnúť, jednému spadol do umývadla pri holení, keď ho tam zabudol a pri prezváňaní mu tam vibráciami spadol (do vody), lebo nevedel kde ho zabudol. 
Last edited by stano.mania on Sat Nov 05, 2005 2:01 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

10072.34 SMM
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:54 pm Post subject: |
|
|
stano.mania wrote: | GgDag wrote: | No už mam C75 doma ... Klavesnica trochu vrzga a vybracne zvonenie je hrozne.(strasne trasie mobilom a vydava neprijemny zvuk). |
Väčšina mobilov vydáva zvuky pri stláčaní tlačidiel... Tichý bol ME45, primerane A65, a hádam najtichší CF75
Vibračné zvonenia Ak je mobil blízko hrany stola, môže vibráciou - a teda pohybmi aj spadnúť, jednému spadol do umývadla pri holení, keď ho tam zabudol a pri prezváňaní mu tam vibráciami spadol (do vody), lebo nevedel kde ho zabudol.
škoda, že v rade 75 sa nedá nastaviť typ vibrácií, ako to šlo na aj napr. C55  | No u C75 sa da nastavit typ vibracii. A este ani na s65 mi tlacitka nevrzgaju tak ako na c75 a mam ho uz rok. _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |

14311.82 SMM
Posted: Sat Nov 05, 2005 2:00 pm Post subject: |
|
|
Opravujem: škoda, že v rade 75 sa nedá nastaviť typ vibrácií, ako to šlo na aj napr. C55 - áno, ide to aj na CX75, už sa pletú tie skúsenosti. |
|
Back to top |
|
 |
Dagonaut kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 6:55 pm Post subject: |
|
|
Hele mám problém Mám C75ku.Stáhnul sem si z www.zedge.no po infaportu sem si pretáhl video Matrix_Fart.3gp a nejde mi vymazat z mobilu skousel sem to i z asist.paměti co s tim mám dělat???Má zkočit do obchodu aď mi vymažou pamět nebo co???? _________________ (\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature to
help him on his quest for world domination. |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

10072.34 SMM
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 6:57 pm Post subject: |
|
|
Dagonaut wrote: | Hele mám problém Mám C75ku.Stáhnul sem si z www.zedge.no po infaportu sem si pretáhl video Matrix_Fart.3gp a nejde mi vymazat z mobilu skousel sem to i z asist.paměti co s tim mám dělat???Má zkočit do obchodu aď mi vymažou pamět nebo co???? | Je to zaujimave ze ti to nejde ani cez asistenta. A skusal si to cez pc vymazat? _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |

14311.82 SMM
Posted: Fri Nov 11, 2005 6:58 pm Post subject: |
|
|
Dagonaut wrote: | Hele mám problém Mám C75ku.Stáhnul sem si z www.zedge.no po infaportu sem si pretáhl video Matrix_Fart.3gp a nejde mi vymazat z mobilu skousel sem to i z asist.paměti co s tim mám dělat???Má zkočit do obchodu aď mi vymažou pamět nebo co???? |
a nejde to ani cez program Simoco alebo Total Commander a Plugin 1.6  |
|
Back to top |
|
 |
Dagonaut kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 6:58 pm Post subject: |
|
|
Ne ani nevim jak kabel nemam to je ten problem a pres irda nevim jak! _________________ (\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
|
Back to top |
|
 |
Dagonaut kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 6:59 pm Post subject: |
|
|
stano.mania wrote: | Dagonaut wrote: | Hele mám problém Mám C75ku.Stáhnul sem si z www.zedge.no po infaportu sem si pretáhl video Matrix_Fart.3gp a nejde mi vymazat z mobilu skousel sem to i z asist.paměti co s tim mám dělat???Má zkočit do obchodu aď mi vymažou pamět nebo co???? |
A fungujou ty programy přes Infraport? _________________ (\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

10072.34 SMM
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 7:01 pm Post subject: |
|
|
Dagonaut wrote: | stano.mania wrote: | Dagonaut wrote: | Hele mám problém Mám C75ku.Stáhnul sem si z www.zedge.no po infaportu sem si pretáhl video Matrix_Fart.3gp a nejde mi vymazat z mobilu skousel sem to i z asist.paměti co s tim mám dělat???Má zkočit do obchodu aď mi vymažou pamět nebo co???? |
A fungujou ty programy přes Infraport? | MPM sa mi zda ze funguje. _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
Dagonaut kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 7:05 pm Post subject: |
|
|
Tak mi s tim pomoste prosim na to nemam (fakt!) _________________ (\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
|
Back to top |
|
 |
Dagonaut kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 7:07 pm Post subject: |
|
|
Dneska se upíšu jako něco!!! Funguje to vypnul sem vzteky mobil a zapnul a jaký překvapení po restartu to šlo v pohodě odstranit sem si oddych a vám všem opravdu moc děkuju!! _________________ (\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
|
Back to top |
|
 |
|