View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
M@sTeR-Q- začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 2:02 pm Post subject: ikony atd... |
|
|
kde seženu ikony atd. na fw 58? vsude jsou jen na 50... a ty nechci aplikovat páč to hází warning.....
THX |
|
Back to top |
|
 |
hairy.pecker řád zlaté antény

Joined: 19 Oct 2004 Posts: 951 Location: Jihlava - děs a běs
5861.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 2:06 pm Post subject: |
|
|
a co máš za telefon? pro většinu telefonu x65 a x75 sou ikony stejný a nezáleží na fw _________________ CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700
hobit |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 3:10 pm Post subject: Re: ikony atd... |
|
|
M@sTeR-Q- wrote: | kde seženu ikony atd. na fw 58? vsude jsou jen na 50... a ty nechci aplikovat páč to hází warning.....
THX |
Máš li na mysli grafické patche,tak si je budeš muset potrovat a nebo sám vyrobit.
Jinak ikony do menu jsou pro všechny siemensy x65 stejný  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
M@sTeR-Q- začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 3:21 pm Post subject: |
|
|
garfické patche... jo, už jsem si je udělal ze starého fw ) hehe  |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Sat Nov 12, 2005 3:31 pm Post subject: |
|
|
Ja som si prerobil ikonky CX65 na CX75, ale hneď po zapnutí mobilu alebo ak prejdem na úvodné menu dlhým stlačením červ. tlačídla, a ak chcem rýchlo reagovať, tak ikonky skáču trocha mimo, no po chvíľu sa to ustáli a neviem prečo je to tak  |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 3:47 pm Post subject: |
|
|
stano.mania wrote: | Ja som si prerobil ikonky CX65 na CX75, ale hneď po zapnutí mobilu alebo ak prejdem na úvodné menu dlhým stlačením červ. tlačídla, a ak chcem rýchlo reagovať, tak ikonky skáču trocha mimo, no po chvíľu sa to ustáli a neviem prečo je to tak  |
JJ,to iste robi aj mne ked som si dal do svojej CF75-ky ikony Cx75. Ale pokial si "popozeras" trosku menu a nebudes hned nieco stlacat, tak ti pekne pojdu. Je to asi tym, ze standardne ikony su nahrane vo FF telefonu a s nimi vie asi skor pracovat (myslim nacitat ich). A ked mas nejake druhe, tak ich musi nacitat vsetky a ked si na telefon rychly, tak preto to tak blbne. Podla mna, dufam ze to nieje nejaky blud  _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Sat Nov 12, 2005 4:01 pm Post subject: |
|
|
Drobcek9056 wrote: | stano.mania wrote: | Ja som si prerobil ikonky CX65 na CX75, ale hneď po zapnutí mobilu alebo ak prejdem na úvodné menu dlhým stlačením červ. tlačídla, a ak chcem rýchlo reagovať, tak ikonky skáču trocha mimo, no po chvíľu sa to ustáli a neviem prečo je to tak  |
JJ,to iste robi aj mne ked som si dal do svojej CF75-ky ikony Cx75. Ale pokial si "popozeras" trosku menu a nebudes hned nieco stlacat, tak ti pekne pojdu. Je to asi tym, ze standardne ikony su nahrane vo FF telefonu a s nimi vie asi skor pracovat (myslim nacitat ich). A ked mas nejake druhe, tak ich musi nacitat vsetky a ked si na telefon rychly, tak preto to tak blbne. Podla mna, dufam ze to nieje nejaky blud  |
Moja hypotéza je ako Tvoja.
Ale aplikoval som aj inony Xpresionism a vtedy je všetko OK, no tie nie sú animované.
Skúsil som CX65 zmenšiť, nechať animáciu len na dve úrovne, ale aj tak to skákalo.
Áno, ono sa to po chvíli ustáli, mám najradšej tie z CX65, šikmé mi vadia a tie Xpres. majú dosť červenej, inak OK. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|