View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
LeXus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 7:39 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem přeinstaloval jiné ovládače, a ejhle teď se mi krásně mobil nabíjí a zároveň se hlásí v mobilu jako DCA-510, jenže pro změnu nulova komunikace přes softwary jako SiMoCo nebo MPM. V programech to hlásí ať připojím mobilní telefón.... Nevíte prosím někdo co s tím?  _________________ Siemens S35i => ST60 => CX65 (FW 50cz, DCA-510) |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 7:52 pm Post subject: |
|
|
LeXus wrote: | Tak jsem přeinstaloval jiné ovládače, a ejhle teď se mi krásně mobil nabíjí a zároveň se hlásí v mobilu jako DCA-510, jenže pro změnu nulova komunikace přes softwary jako SiMoCo nebo MPM. V programech to hlásí ať připojím mobilní telefón.... Nevíte prosím někdo co s tím?  |
Mozno blba otazka,ale predsa,a mas nainstalovany driver pre DCA510? _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
LeXus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 7:54 pm Post subject: |
|
|
Ano mám...  _________________ Siemens S35i => ST60 => CX65 (FW 50cz, DCA-510) |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 7:56 pm Post subject: |
|
|
LeXus wrote: | Ano mám...  |
a ked pripojis telefon k pc a potom si otvoris nastavenia a tam system, vypise ti, ze mas pripojeny nejaky hardware - myslim telefon, neviem ako sa oznacil u teba ale u mna Siemens daco. _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
LeXus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 8:01 pm Post subject: |
|
|
Drobcek9056 wrote: | LeXus wrote: | Ano mám...  |
a ked pripojis telefon k pc a potom si otvoris nastavenia a tam system, vypise ti, ze mas pripojeny nejaky hardware - myslim telefon, neviem ako sa oznacil u teba ale u mna Siemens daco. |
Teď nevím zda to uplně chápu dobře, zda myslíš správce zařízení tak mě to vybafne nainstalovaný ovladače k USB kabelu označené jako SIEMENS USB Data Cable (Com 3) pokud myslíš něco jinýho tak mě poraď ale asi raději přes soukromé zprávy nebo přes ICQ: 118817037 ať to tu nespamujeme...  _________________ Siemens S35i => ST60 => CX65 (FW 50cz, DCA-510) |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 8:03 pm Post subject: |
|
|
LeXus wrote: |
Teď nevím zda to uplně chápu dobře, zda myslíš správce zařízení tak mě to vybafne nainstalovaný ovladače k USB kabelu označené jako SIEMENS USB Data Cable (Com 3) pokud myslíš něco jinýho tak mě poraď ale asi raději přes soukromé zprávy nebo přes ICQ: 118817037 ať to tu nespamujeme...  |
Ale nech sa naucia vsetci radsej, no presne to som myslel, a ked nastavis COM 3 v SiMoCo alebo ked das automaticke hladanie,tak nic? _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
LeXus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 3:18 pm Post subject: |
|
|
Problém pořád přetrvává, mobil hlasí kabel DCA-510, nabíjí se, ovladače podle správce zařízení jsou správně nainstalovány, a pořád software nedokaže detekovat mobilní telefón...
PS: není třeba nastavení někde v mobilu?  _________________ Siemens S35i => ST60 => CX65 (FW 50cz, DCA-510) |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 3:19 pm Post subject: |
|
|
LeXus wrote: | Problém pořád přetrvává, mobil hlasí kabel DCA-510, nabíjí se, ovladače podle správce zařízení jsou správně nainstalovány, a pořád software nedokaže detekovat mobilní telefón...
PS: není třeba nastavení někde v mobilu?  |
Nene.. maximálně tak vypnut a zapnout mobil... skus to  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
LeXus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 10:24 pm Post subject: |
|
|
Darth PZ wrote: | LeXus wrote: | Problém pořád přetrvává, mobil hlasí kabel DCA-510, nabíjí se, ovladače podle správce zařízení jsou správně nainstalovány, a pořád software nedokaže detekovat mobilní telefón...
PS: není třeba nastavení někde v mobilu?  |
Nene.. maximálně tak vypnut a zapnout mobil... skus to  |
No tak to mě poser! ONO TO FAKT FUNGUJEEeeeeeee Jupíííííííííííííí Člověk se montuje v PC, kontroluje USB porty zda se s něčím nebijí, instaluje tunu ovládačů a přitom řešení je tak triviální, fakt díky! Jsem to ale ňouma, že mě to vůbec nenapadlo...
A směle do tuningu...  _________________ Siemens S35i => ST60 => CX65 (FW 50cz, DCA-510) |
|
Back to top |
|
 |
Vlčevskiy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 8:30 pm Post subject: |
|
|
Prosim vás, může mi někdo poradit co mám nainstalovat, abych mohl přes USB kabel posilat z telefonu fotky do PC. Nic víc nepotřebují. Předem moc děkuji Kamarad mi totiž půjčil kabel, ale neměl k tomu potřebný software  |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 8:34 pm Post subject: |
|
|
Vlčevskiy wrote: | Prosim vás, může mi někdo poradit co mám nainstalovat, abych mohl přes USB kabel posilat z telefonu fotky do PC. Nic víc nepotřebují. Předem moc děkuji Kamarad mi totiž půjčil kabel, ale neměl k tomu potřebný software  |
Ked das do telefonu kabel a napises *#06# a potom das viac, tak tam mas tak vela popisane, najdi Acc : xxx a napis, co ti pisa za ACC. _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
Vlčevskiy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 8:42 pm Post subject: |
|
|
Drobcek9056 wrote: | Vlčevskiy wrote: | Prosim vás, může mi někdo poradit co mám nainstalovat, abych mohl přes USB kabel posilat z telefonu fotky do PC. Nic víc nepotřebují. Předem moc děkuji Kamarad mi totiž půjčil kabel, ale neměl k tomu potřebný software  |
Ked das do telefonu kabel a napises *#06# a potom das viac, tak tam mas tak vela popisane, najdi Acc : xxx a napis, co ti pisa za ACC. |
myslis jakou mam imei (identitu pristroje)??? |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 8:48 pm Post subject: |
|
|
Vlčevskiy wrote: | Drobcek9056 wrote: | Vlčevskiy wrote: | Prosim vás, může mi někdo poradit co mám nainstalovat, abych mohl přes USB kabel posilat z telefonu fotky do PC. Nic víc nepotřebují. Předem moc děkuji Kamarad mi totiž půjčil kabel, ale neměl k tomu potřebný software  |
Ked das do telefonu kabel a napises *#06# a potom das viac, tak tam mas tak vela popisane, najdi Acc : xxx a napis, co ti pisa za ACC. |
Nie este daj viac a tam budes mat typ telefonu, cislo FW a aj ACC : _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
Vlčevskiy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 9:54 pm Post subject: |
|
|
Drobcek9056 wrote: | Vlčevskiy wrote: | Drobcek9056 wrote: | Vlčevskiy wrote: | Prosim vás, může mi někdo poradit co mám nainstalovat, abych mohl přes USB kabel posilat z telefonu fotky do PC. Nic víc nepotřebují. Předem moc děkuji Kamarad mi totiž půjčil kabel, ale neměl k tomu potřebný software  |
Nie este daj viac a tam budes mat typ telefonu, cislo FW a aj ACC : |
jo, jo, uz sem to pochopil . Takze:Acc: plugged in: DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
Vlčevskiy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 10:05 pm Post subject: |
|
|
A jeste jedna věc: ten USB kabel je pro MC 60, vadi to nebo ne? Odepište prosím Jde to použít i na CX65??????????? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|