View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Michi začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 10:58 pm Post subject: Sie S65 FW58 + Logitech Freedom headset |
|
|
Ahoj,
koupil jsem si super BT headset od Logitechu, ale mam s nim mensi problem. Tedy problem bude spise v mobilu. Po nejaky dobe (cca 30min) jako by prestal komunikovat s tim headsetem a proste uz nemuzu hovorit pres headset. Musim dat nastaveni -> Vymena dat -> BT -> Hledat. Myslel jsem ze je to tim ze jsem mel mobil v neviditelnym rezimu ale dela to i kdyz je viditelny pro vsechny.
Nevite cim by to mohlo byt? _________________ Sie C35i (pocatky tunningu )->Sie M55 FW11 -> Sie S65 FW12->FW25->FW43->FW50->FW58
Patche:HF bez potvrzeni,techfont,GRPS ikonky,VoiceMemo na MMC,OpenDisc 4ever,vibra-logo,vibra pri spojeni,missed indicator |
|
Back to top |
|
 |
Michi začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 8:42 am Post subject: |
|
|
tak ted drzi to je divny
rano jsem je spojil a ted se drzi je to uz asi dve hodiny, pred tim to po (asi) pul hodine padlo  _________________ Sie C35i (pocatky tunningu )->Sie M55 FW11 -> Sie S65 FW12->FW25->FW43->FW50->FW58
Patche:HF bez potvrzeni,techfont,GRPS ikonky,VoiceMemo na MMC,OpenDisc 4ever,vibra-logo,vibra pri spojeni,missed indicator |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|