clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Jak si radite MP3 v playeru...?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Jak si radite MP3 v playeru...?
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  

Vyhovuje vam integrovany MP3 player
Naprosto a pouzivam ho
65%
 65%  [ 19 ]
Pouzivam jiny MP3 player
10%
 10%  [ 3 ]
Pouzivam format OGG
24%
 24%  [ 7 ]
Pouzivam uplne jiny format
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 29

Author Message
mopyx
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 10:52 am    Post subject: Jak si radite MP3 v playeru...? Reply with quote

Zajimalo by me, jak si pojmenovavate MP3, aby se vam v playeru radily podle poradi na albu. Me to vydycky ignoruje poradi a radi to asi podle nazvu... co vam?

Předstírat se dá pouze činnost, nikoliv její výsledky!

:)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 10:55 am    Post subject: Reply with quote

Řadí se to podle času a složek.

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Back to top
Lewa
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 3:11 pm    Post subject: Reply with quote

Mě přijde perfektní, jenom bych na něm našel jednu chybu, vadí mi to, že si nemůžu v něj udělat jakýsi playlist, myslím tím to, že když mi skončí určitá písnička, tak že nezačne hrát další, že musím vyndat mobil z kapsy a zapnout další písničku ručně...

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
ZeeRaX
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 3:15 pm    Post subject: Re: Jak si radite MP3 v playeru...? Reply with quote

mopyx wrote:
Zajimalo by me, jak si pojmenovavate MP3, aby se vam v playeru radily podle poradi na albu. Me to vydycky ignoruje poradi a radi to asi podle nazvu... co vam?

Hmm.. ZKousel jsi nekjdy OGG player 8) ? Skoda jen, ze zatim neumi mp3, takze to musis vsechno konvertovat do oggu. Mozna Viking MP3 PL. by to mohl umet (sry, nepouzivam, takze newim,ale mel by)

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
HDS
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 3:19 pm    Post subject: Reply with quote

Lewa wrote:
Mě přijde perfektní, jenom bych na něm našel jednu chybu, vadí mi to, že si nemůžu v něj udělat jakýsi playlist, myslím tím to, že když mi skončí určitá písnička, tak že nezačne hrát další, že musím vyndat mobil z kapsy a zapnout další písničku ručně...

nema to playlist??? ja myslim ze i jo primo gdyz oznacis dvacet pisnicek das moznosti tak je tam i Vytvoř playlist ne?? Think

věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 3:47 pm    Post subject: Reply with quote

HDS wrote:
Lewa wrote:

nema to playlist??? ja myslim ze i jo primo gdyz oznacis dvacet pisnicek das moznosti tak je tam i Vytvoř playlist ne?? Think

Jj v tom mas pravdu, funguje to Dancing

NOW_NOKIA_ /\/70 _ rulezz =)
Back to top
P.aja.
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 7:59 pm    Post subject: Reply with quote

Gwin wrote:
Řadí se to podle času a složek.
Tak podle času to neřadí !!! toho by sis už mohl všimnout
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 15, 2005 10:34 am    Post subject: Re: Jak si radite MP3 v playeru...? Reply with quote

ZeeRaX wrote:
mopyx wrote:

Hmm.. ZKousel jsi nekjdy OGG player 8) ? Skoda jen, ze zatim neumi mp3, takze to musis vsechno konvertovat do oggu. Mozna Viking MP3 PL. by to mohl umet (sry, nepouzivam, takze newim,ale mel by)

Ten Viking je docela dobrej, přehledný seznam mp3,možnost vlastního pozadí, tohle je prostě +. Jenže po určitý době přehrávání se prostě sekne a nic s ním už nejde dělat. A není to kvalitou mp3. Dělalo to více lidem myslim že i duurimu... Neutral

(\__/)

(O.o )

(> < ) THIS IS BUNNY!

Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Back to top
mopyx
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 15, 2005 12:26 pm    Post subject: s tim razenim je to divny... Reply with quote

Mate nekdo osvedcenej zpusob, jak to udelat,aby se vam v tom playeru radily MPtrojky presne tak jak chcete?Myslim treba tak jak jdou na albu...Me se to jeste nikdy nepodarilo...
Pisnicky jsou treba

01_abc
02_xyz
03_bbb
.
.
10_ld
11_os
Ale stejne se naprosto rozhazej...

A ten viking MP3...Kdyz mam jedno album, tak mi to bezelo OK, ale kdyz sem si do founu nahral 4 alba, tak pri nacitani mi ta aplikace spadne... A stalo se to i kdyz sem vybral umisteni pouze jednoho alba... Jak u verze 1.20 tak i v 1.22

Předstírat se dá pouze činnost, nikoliv její výsledky!

:)
Back to top
duuri
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

5874.50 SMM
PostPosted: Tue Nov 15, 2005 5:55 pm    Post subject: Reply with quote

jediny schopny MP3 prehravc na sx1 je ten vstavany ine maju hroznu kvalitu alebo ine nevyhody...a myslim ze ten vstavany podporuje aj pls z winampu:)
m3u myslim alebo aky je to format
Back to top
View user's profile Send private message
P.aja.
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 15, 2005 6:47 pm    Post subject: Re: s tim razenim je to divny... Reply with quote

mopyx wrote:
Mate nekdo osvedcenej zpusob, jak to udelat,aby se vam v tom playeru radily MPtrojky presne tak jak chcete?Myslim treba tak jak jdou na albu...Me se to jeste nikdy nepodarilo...
Pisnicky jsou treba

01_abc
02_xyz
03_bbb
.
.
10_ld
11_os
Ale stejne se naprosto rozhazej...

A ten viking MP3...Kdyz mam jedno album, tak mi to bezelo OK, ale kdyz sem si do founu nahral 4 alba, tak pri nacitani mi ta aplikace spadne... A stalo se to i kdyz sem vybral umisteni pouze jednoho alba... Jak u verze 1.20 tak i v 1.22

mě už se to teda párkrát povedlo možná je to přímo playlistem (m3u) Think

všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 15, 2005 7:17 pm    Post subject: Re: s tim razenim je to divny... Reply with quote

mopyx wrote:
.................
.......... A stalo se to i kdyz sem vybral umisteni pouze jednoho alba... Jak u verze 1.20 tak i v 1.22

Jak 1.20 a 1.22, to jsou verze vestaveneho mp3playeru ?! Sry.. mmntalne se nemuzu podivat, protoze mi uz odesel i mp3player (viz. prispevek disk corrupt). Ta 1.22 je ve FW15 nebo se dodatecne da stahnout ?

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
MW-201
badatel
badatel

268.62 SMM
PostPosted: Tue Nov 15, 2005 7:33 pm    Post subject: Re: s tim razenim je to divny... Reply with quote

ZeeRaX wrote:

Jak 1.20 a 1.22, to jsou verze vestaveneho mp3playeru ?! Sry.. mmntalne se nemuzu podivat, protoze mi uz odesel i mp3player (viz. prispevek disk corrupt). Ta 1.22 je ve FW15 nebo se dodatecne da stahnout ?

Já mám FW15 a verzi 1.17, takže asi součástí FW nebude.

KŘOVÁK
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 16, 2005 10:03 am    Post subject: Re: s tim razenim je to divny... Reply with quote

ZeeRaX wrote:
mopyx wrote:
.................
.......... A stalo se to i kdyz sem vybral umisteni pouze jednoho alba... Jak u verze 1.20 tak i v 1.22

ty voe, tak to máš dost v háji... Neutral nevim jestli nebudu kecat, ale možná bude ta 1.17 na instalačním cd s SDS....to se fakt domnívám...ostatní nevím Mad

(\__/)

(O.o )

(> < ) THIS IS BUNNY!

Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Back to top
dps
pisatel
pisatel

676.28 SMM
PostPosted: Wed Nov 16, 2005 12:14 pm    Post subject: Re: s tim razenim je to divny... Reply with quote

ZeeRaX wrote:
mopyx wrote:
.................

Nemluvil o Vikingovi?
Back to top
View user's profile Send private message
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum