clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Java email klient MailMan - preklad

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Java email klient MailMan - preklad
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dava
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 16, 2005 7:42 pm    Post subject: MailMan, nefunguje mi Reply with quote

Já sice teď taky používám SimpleMail, ale mailman bych radši.

Bohužel mi nefunguje. Při odeslání i při pokusu o příjem zprávy to hlásí chybu.
Chviličku dělá, jako že odesílá, "takové to znázornění" dojde asi tak do jedný čtvrtiny, telefon zavibruje a hláška: Relaying to <xxx@xxx.cz(adresa příjemce)> denied (authentication required). Nevím proč. Nastavení musí být OK. Vlastně si nejsem jistý s tím SMTP serverem pro odesílání. (mám e-mail na Atlas.cz). Zkouším tam smtp.atlas.cz, s autorizací n moje uživ. jméno, heslo, bez autorizace... Neznáte nějaký alternativní smtp server?
Ale jelikož obdobná chyba je i při stahování, tak to asi nebude jediný problém. (používám pop3.atlas.cz)
neví někdo, čím by to mohlo být?
Back to top
View user's profile Send private message
dava
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 16, 2005 10:45 pm    Post subject: Reply with quote

Ještě jsem zkusil místo pop3.atlas.cz nastavit ssl.atlas.cz. Např. u SimpleMail totiž pop3 u atlasu nefunguje. Ale to nebude tento případ.

Ještě jsem chtěl doplnit, že jsem to zkoušel i s jinými servery, např. na mailu u Centrum.cz a hlásí to tu samou chybu. Nenapadá někoho něco, čím by to mohlo být??? Protože je to určitě nejhezčí e-mailový klient. Moc bych ho chtěl používat.
Back to top
pnov
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PostPosted: Thu Nov 17, 2005 7:53 am    Post subject: Reply with quote

Původně jsem chtěl napsat, že když čtu o záporech tohoto programu, zůstanu raději u kombinace Bluemail Seznam + vestavěný klient (M65). Jenže teď jsem se podíval na stránku uvedenou v prvním příspěvku a je tam verze 2.0.3 z 12.11. s PODPOROU ADRESSBOOKU v x65 Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
dava
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Nov 17, 2005 8:54 am    Post subject: Reply with quote

Kde, prosím. Já ho tam nemůžu nikde najít. nemohl bys poslat nebo dát přesný link. Stejně je free.
Back to top
pnov
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PostPosted: Thu Nov 17, 2005 9:05 am    Post subject: Reply with quote

dava wrote:
Kde, prosím. Já ho tam nemůžu nikde najít. nemohl bys poslat nebo dát přesný link. Stejně je free.

http://mmj2.pp.ru/java/mm.php?step=1&version=0&sid=437C21F4407C8437C21F442DF61132208628
Když použiješ tento konfigurátor, najdeš to v možnostech u kroku 2.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
dava
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Nov 17, 2005 10:24 am    Post subject: Reply with quote

U té nové verze mi už funguje stahování, ale mám stále problém při odesílání se smtp serverem. Nemá s tím někdo zkušenost? E-mail mám na Atlas.cz. Neznáte nějaký alternativní smtp server? Ten by to vyřešil.
Back to top
MOFO
rozumbrada
rozumbrada

1393.84 SMM
PostPosted: Sat Nov 19, 2005 8:14 pm    Post subject: Reply with quote

prave sem si nainstaloval mailmana, vsechno slapalo v pohode. Pak sem si z odkazu výše stahnul mailmana v cestine a objevila se chybicka, aplikace fungovala, ale kdyz sem pri vlozeni adresy chtel pouzit standartni adresar, hodilo to chybu. V te original verzi to slo.
Dela vam to taky nebo je to jeste nejaka nedodelana verze a ted uz existuje nejaka dotazenejsi (myslim s cestinou)?
Back to top
dava
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 19, 2005 8:35 pm    Post subject: Reply with quote

Adresář z mobilu podporuje jen ta nejnovější (myslím, že je to teprve testovací verze) verze. A ta ještě počeštěná není. Jaký máš e-mail. Co si nastavil jako SMTP server??? Štve mě, že mi to stále nefunguje.
Back to top
MOFO
rozumbrada
rozumbrada

1393.84 SMM
PostPosted: Sat Nov 19, 2005 10:15 pm    Post subject: Reply with quote

email mam na seznamu a operatora T-mobile, takze smtp server mam smtp.t-email.cz
Jestli ti to nejde, tak zkus ten konfigurator nastaveni, nekde na siemensmanii byly odkazy, ja sem si tak nastavoval vsecko a vecko v pohode slape...
Back to top
dava
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Nov 20, 2005 8:50 am    Post subject: Reply with quote

Já mám Eurotel. Když použiju konfigurátor, jako SMTP mi nastaví mail.eurotel.sk. To sk mi připadá u českého Eurotelu trochu divný. Ale to je jedno. Vlastně jsem tento smtp server nezkoušel. Chtěl jsem se úplně vyhnout operátorovi. Jako profil mám nastavený APN INTERNET, ne Eurotel Email, jak mi nastavil konfigurátor, takže platím jenom za přenesený internetový data.

A když tam teda nastavím Eukrotelův SMTP server, tak nebudu platit nic navíc? Můžu ho nastavit i do Java aplikace, např. do toho Mailmana? Platit budu tedy stejně, jako za přenesený internetový data jako doteď, stejně jako kdybych tam měl nějaký jiný SMTP server nebo si k tomu bude Eurotel ještě účtovat nějaký další poplatky za odeslání zprávy atd.???
Back to top
MOFO
rozumbrada
rozumbrada

1393.84 SMM
PostPosted: Sun Nov 20, 2005 5:24 pm    Post subject: Reply with quote

tak s tim uctovanim netusim, ja mam nastaveny v mailmanu stejny smtp jako v datovem profilu v telefonu, a to ten od t-mobile, takze nevim, jestli to bude pri rozdilnych smtp serverech fungovat, ale treba jo...
Back to top
dava
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Nov 20, 2005 5:56 pm    Post subject: Reply with quote

Hm, stejně mi to nefunguje, takže mi může být jedno, kolik to stojí. Ať mám jakýkoli smtp server, tak to nefunguje. A to jsem tam dal smtp server Eurotelu, který mi nastavil konfigurátor Confused
Back to top
pavels
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 21, 2005 11:56 am    Post subject: Reply with quote

Já mám taky Eurotel(cz), ale POP3 a SMTP mám nastavený stejně jako v PC.Schránku mám na Centrum, a tam se dříve pošta odesílala přes Tiscali. Takže POP3 Centrum, SMTP Tiscali a funguje to vpohodě. Jo HTTP profil: Eurotel internet. A ještě jsem si tam přepsal češtinu ze starší verze. Vstup do adresáře tel. i složek tel. pro výběr nebo uložení přílohy taky jede bez problémů.
dava
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 21, 2005 7:05 pm    Post subject: Reply with quote

A to si tam můžu dát tiscali i já, když u tiscali e-mail nemám? Teoreticky by to šlo, pokud by nevyžadoval autentizaci smtp. Jak je přesně ten smtp server a nastavuje se tam autentizace na "ne"?
Back to top
pavels
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 21, 2005 7:49 pm    Post subject: Reply with quote

To je nastavení pro CENTRUM, dříve založený účty využívaly SMTP.tiscali.cz, s autorizací pomocí jména a hesla pro Centrum. Dnes už asi Centrum má svůj SMTP.
Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Page 3 of 8

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum