View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
TJ Marlowe pisatel

Joined: 21 Feb 2005 Posts: 269 Location: Moravské Budějovice
661.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 6:20 pm Post subject: Fantasy Warrior2: evil |
|
|
Lidi. To snad není možný. Já už sem dohrál Fantasy Warrior2: good. ale u Evila sem se zaseknul a nebo spíš hra se zaseknula. Já sem se tam už dostal daleko s tou holkou (upírkou) a porazil sem dalšího nějakého bossa. a z ničeho nic se zjeví drak a hodí po mně kouli. A mně došlo že bych měl umřít a pak se zase probudím a pokračuji v adventuře. jenže ten drak nebo kdo to je. mně zasáhne a nezabije a znovu nevystřelí a já nic dělat nemůžu..
nevíte někdo co s tím je?
Ale čekám že každý mi řekne ať to skusím od začátku.... _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:24 pm Post subject: |
|
|
hmmm asi ta nepotesim. mne sa to stalo tiez a neprisiel som na nic ine ako zahrat to znovu  |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 8:13 pm Post subject: Re: Fantasy Warrior2: evil |
|
|
TJ Marlowe wrote: | Lidi. To snad není možný. Já už sem dohrál Fantasy Warrior2: good. ale u Evila sem se zaseknul a nebo spíš hra se zaseknula. Já sem se tam už dostal daleko s tou holkou (upírkou) a porazil sem dalšího nějakého bossa. a z ničeho nic se zjeví drak a hodí po mně kouli. A mně došlo že bych měl umřít a pak se zase probudím a pokračuji v adventuře. jenže ten drak nebo kdo to je. mně zasáhne a nezabije a znovu nevystřelí a já nic dělat nemůžu..
nevíte někdo co s tím je?
Ale čekám že každý mi řekne ať to skusím od začátku.... |
zdarec druhy webmastere Dexi me se stalo to samy u evila... jediny co s tim de udelat je to ze si zahrajes celou hru od zacatku... jinak to nejde... akorat dosti nastve to ze to je v pozdejsi casti hry... akorat je divny ze good a evil maj uplne jinej konec...dohral sem je a v kazdym dilu zemre ten hrdina za kteryho nehrajes... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
jakub.karasek všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 9:18 pm Post subject: |
|
|
Wow, to sem rad ze sem oba dili dohral aniz bych se setkal s vyse zminenymi problemy. Byly to fantasticky parby _________________ J@M_E5
C25>C35>M35>ME45>M65fw50, Skin:Win_XP, Icons:12 Win_XP>HTC S710 Vox
My life is one big dream
I'm lost in what it means
Don't wake me up cuz its almost over |
|
Back to top |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 11:15 am Post subject: |
|
|
Tj, to byla fuck dobrá hra. Akorát že s tím seknutím se mi to stalo znovu Ale obešel sem to jednoduchým způsobem. Snažil sem se vyhýbat bojům a tím sem se moc nezlepšovalu, tudíž i zdraví a pak mě tak tak skolil.... _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
matus201 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 3:13 pm Post subject: |
|
|
toto asi robi u kazdej x65... na cx75 mi to nespravilo ale na kamaratovej s65 ten isti problem... |
|
Back to top |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 3:26 pm Post subject: |
|
|
matus201 wrote: | toto asi robi u kazdej x65... na cx75 mi to nespravilo ale na kamaratovej s65 ten isti problem... |
hm to naštve, ale když už víš co a jak tak to je pak rychlejší...  _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
|