View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
andus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 7:26 pm Post subject: co si myslíte o fw50 na cx65...??? |
|
|
ahoj, mám na svém cx65 starý fw-25...neměl jsem důvod ke změně, protože mi vyhovoval...začal jsem ale uvažovat o fw50 a proto se chci zeptat na jeho klady a zápory...díky |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 7:29 pm Post subject: Re: co si myslíte o fw50 na cx65...??? |
|
|
andus wrote: | ahoj, mám na svém cx65 starý fw-25...neměl jsem důvod ke změně, protože mi vyhovoval...začal jsem ale uvažovat o fw50 a proto se chci zeptat na jeho klady a zápory...díky |
No hlavne se 25 aspon me sekala pri ruznych prilezitostech - napr. pri prohlizeni jednoho obr. atd... A pokud vim, tak 50 ma i lepsi diakritiku v mailech. Proste pokud muzes, jdi do 50  _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
ajko táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 7:30 pm Post subject: |
|
|
Mno, myslim ze netreba dalej rozoberat ale, ked xces tak FW50 je ryhlejsi, mas nanho vyse patchov, jedna nova funkcia u Dynamic light(rytmicke zladenie) a opat rychlost...  _________________ ==>>Komu sa nelení, tomu sa čudujem.<<== |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|