clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - M65 vs. K750i

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

M65 vs. K750i
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Arny_CZ
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Nov 18, 2005 3:22 pm    Post subject: Reply with quote

Palio wrote:
m65 ma sice vecsi display, ale zase s mensim rozlisenim, takze tam obrazky vypadaju trocha viac kockate.

To máš pravdu, zrovna předevčírem jsem porovnával úplně stejný obrázek na K750i a na M65 a bylo to nebe a dudy. Je to fakt rozdíl.
Back to top
View user's profile Send private message
jakub.karasek
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Fri Nov 18, 2005 9:09 pm    Post subject: Reply with quote

To se vubec neda srovnavat. Ja sem se svoji M65kou spokojen, ale kdyby mela btooth, pametovky, mp3 a lepsi displej tak bych se vubec nezlobil. Ale sezen dneska lepsi mobil za 3500,- (i kdyz ja ji pred rokem kupoval za 8000,-)

C25>C35>M35>ME45>M65fw50, Skin:Win_XP, Icons:12 Win_XP>HTC S710 Vox

My life is one big dream

I'm lost in what it means

Don't wake me up cuz its almost over
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ajko
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Fri Nov 18, 2005 10:16 pm    Post subject: Reply with quote

ja iba ze tolko keby skoncil Siemens tak jedine Nokiu, SE v ziadnom pripade! mal som SE T630 a to bolo hrozne... iba 2MB pameti nekvalitny joestick, no hroza a strach....
pip@
administrátor
administrátor

Phone: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Fri Nov 18, 2005 10:48 pm    Post subject: Reply with quote

ajko wrote:
ja iba ze tolko keby skoncil Siemens tak jedine Nokiu, SE v ziadnom pripade! mal som SE T630 a to bolo hrozne... iba 2MB pameti nekvalitny joestick, no hroza a strach....
jj T630 je hnus....
(a to mi spolužák tvrdil že je ten jeho T630 lepší než můj M65... Evil or Very Mad takovy lidi bych zabijel.... )

Pojďte pokecat na:
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
jakub.karasek
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 19, 2005 11:05 am    Post subject: Reply with quote

pip@ wrote:
ajko wrote:
jj T630 je hnus....
(a to mi spolužák tvrdil že je ten jeho T630 lepší než můj M65... Evil or Very Mad takovy lidi bych zabijel.... )

To mě moji kámoši taky přesvědčujou, začnou s tím že nemam btooth, ale pak jim dojdou argumenty, tak je můžu ubíjet 10ti mb paměti, větším displejem, systémem souborů (SE neumí posílat hry přes IRDa, haha) lepším foťákem atd. Siemens rulez!!! NOKIA??? Nikdy, to se radši nechám upálit. Když už by Siemens skončil, tak jedině.... Já nevím, asi něco s operačním systémem, co není NOKIA

C25>C35>M35>ME45>M65fw50, Skin:Win_XP, Icons:12 Win_XP>HTC S710 Vox

My life is one big dream

I'm lost in what it means

Don't wake me up cuz its almost over
Back to top
ajko
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 19, 2005 4:04 pm    Post subject: Reply with quote

jakub.karasek wrote:
pip@ wrote:
ajko wrote:
jj T630 je hnus....

To mě moji kámoši taky přesvědčujou, začnou s tím že nemam btooth, ale pak jim dojdou argumenty, tak je můžu ubíjet 10ti mb paměti, větším displejem, systémem souborů (SE neumí posílat hry přes IRDa, haha) lepším foťákem atd. Siemens rulez!!! NOKIA??? Nikdy, to se radši nechám upálit. Když už by Siemens skončil, tak jedině.... Já nevím, asi něco s operačním systémem, co není NOKIA

jj na mna s tym btooth idu tiez... ale pri foteni uz su ticho... podobne aj s 10MB pameti kedze ma T630 ina 2MB...

ajko
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 19, 2005 5:06 pm    Post subject: Reply with quote

ajko wrote:
jakub.karasek wrote:
pip@ wrote:
ajko wrote:
jj T630 je hnus....

jj na mna s tym btooth idu tiez... ale pri foteni uz su ticho... podobne aj s 10MB pameti kedze ma T630 ina 2MB...

Thak pozeral som si mobili okrem SM a tak bi som bral keby SM skoncil bud Nokiu6630 alebo Motorolu razrV3 Eh?
Ale dufam ze Sm neskonci...

Arny_CZ
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 21, 2005 7:50 am    Post subject: Reply with quote

Taky doufám, že Siemens neskončí. Už se těším na řadu x85 (nebo se třeba bude jmenovat jinak Rolling Eyes ). Myslím, že pokud nová řada bude, tak se určitě bude pyšnit větším displayem, než SE, ale přesto bude kvalitní a mít dobré rozlišení, určitě bude mít BT a paměťové karty, lepší foto a podporovat MP3, rádio. Jo a ještě by nová řada mohla mít rychlejší JAVU.
Doufám, že zachovají správce souborů Twisted Evil

Víte na co se ještě těším? Think
Až budou mobily, které nebudou mít jen MP3 a rádio, ale i televizní tuner Applause To bude paráda.
Back to top
pip@
administrátor
administrátor

132978.34 SMM

PostPosted: Mon Nov 21, 2005 10:54 am    Post subject: Reply with quote

Arny_CZ wrote:
Taky doufám, že Siemens neskončí. Už se těším na řadu x85 (nebo se třeba bude jmenovat jinak Rolling Eyes ). Myslím, že pokud nová řada bude, tak se určitě bude pyšnit větším displayem, než SE, ale přesto bude kvalitní a mít dobré rozlišení, určitě bude mít BT a paměťové karty, lepší foto a podporovat MP3, rádio. Jo a ještě by nová řada mohla mít rychlejší JAVU.
Doufám, že zachovají správce souborů Twisted Evil

Víte na co se ještě těším? Think
Až budou mobily, které nebudou mít jen MP3 a rádio, ale i televizní tuner Applause To bude paráda.
jj to bude.... taky se těším.....

Pojďte pokecat na:
Back to top
dolez
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 21, 2005 11:43 pm    Post subject: Reply with quote

To este potrva par rokov, ale ved tu na SM. bol uz aj niaky telefon s tv tunerom.
Inak k tim Sonye. Kamarat ma k700i a je to celkom v poho telefon, ale aj tak mam radsej svoju vytunenu cx65ku Very Happy je to proste taka srcovka.
Back to top
Palio
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 21, 2005 11:52 pm    Post subject: Reply with quote

Mne kamarat hovoril, ze este na t630 sa da nastavit zvonenie na kazdeho v zozname a ja som ho odpisal tym, ze to sice moze, ale na sms si nemoze dat vlastny zvuk a pri kazdom hovore mu to najprv 2x ticho zazvonia a az potom zacne hrat melodia.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Arny_CZ
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 7:57 am    Post subject: Reply with quote

DOLEZ: já myslím, že už to tak dlouho nepotrvá. Na mobil s TV tunerem jsem viděl už reklamu asi před půl rokem. Byla to nějaká Nokia, ale nevím, proč tedy na trhu není. Ta reklama běžela tuším na nějakém NEtuzemském kanále. Odhaduju, že tak do dvou let se budou mobily s TV běžně prodávat. Applause
PALIO: na K750i si můžeš ke každému kontaktu nastavit individuální vyzvánění a zvoní to hned, tak, jak chceš. (podle nastavení vyzvánění) Very Happy Ale s tou T630 máš myslím pravdu.
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 11:51 am    Post subject: Reply with quote

Ano,cital so niekde,ze uz su nove modely Nokie z TV tunerom...na trhu by sa mali objavit v 1.stvrtroku 2006.

Last edited by hanni on Tue Nov 22, 2005 12:51 pm; edited 1 time in total
Back to top
tom-as
rozumbrada
rozumbrada

Location: FIT VUT Brno CZ, občas Piešťany SK, ještě míň Tábor CZ

0.00 SMM

PostPosted: Tue Nov 22, 2005 12:20 pm    Post subject: Reply with quote

hanni wrote:
Ano,cital so niekde,ze uz su nive modely Nokie z TV tunerom...na trhu by sa mali objavit v 1.stvrtroku 2006.

Uz je i Siemens s TV-tunerom (normalne i funkce telefonu, o malo vetsi nez PDA), a bude ho prodavat T-Mobile a predpokladana cena jestli si dobre pamatuju je kolem 8000Kc Shocked , ale je to jen pro digitalni prenos a ten bezi zatim jen skusebne a jen v nekterych castech Prahy

( Siemens C65 fw43CZ -> CX65 z limitované edice Ronaldo ) = 6 mobiles 8)

Back to top
pip@
administrátor
administrátor

132978.34 SMM

PostPosted: Tue Nov 22, 2005 3:02 pm    Post subject: Reply with quote

myslím že tady na SM jsem viděl článek o takové přídavné krabičce která se zespodu napíchne k telefonu siemens řady 75 a může to přímat TV signál...

Pojďte pokecat na:
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 3 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum