clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - stále chyby spojení

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

stále chyby spojení

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SN0000PY
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 8:53 pm    Post subject: stále chyby spojení Reply with quote

Uz je mi blby porad otravovat,ale uz mi radilo spoustu lidi,jen to jeste nevyslo: Tak mam tel. M65, firmware 50, chtel bych udelat zalohu fullflash, nebo dat naky patche,ale dosud nemuzu. Mel sem kabel DCA-500,poradili s nim to nepude, tak sem si ho predelal na DCA-510. S nim by uz nemel byt problem.Jenze mobil v zapnutym stavu ukazuje DCA-510.Takze kabelem to neni.Ale V-klay mobil nespoji a x65flasher taky ne.Kdyz sem generoval kody pres papua utils tak na konci kdy se ma spojit s tel. do service menu nespoji se. A Pres flashera sem loader vygeneroval ale ve V-klayi stejne loader nic nezmenil.Stale mam monotematickou hlasku:A hardware I/0 error was reported while accessing COM1 Loader: Open: No answer from boot ....
Brick wall Brick wall Brick wall
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
SN0000PY
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 8:58 pm    Post subject: Reply with quote

Jo jeste sem chtel dodat,asi tak pred pul rokem,jsem aplikoval nejakou java aplikaci,ktera mela neco delat s bootcore,nebo neco podobneho-je to dlouho takze uz nevim podrobnosti-ja jen jestli to nemuze byt tim. jen jestli to jde odstranit-jen mi nepiste V-klayem Crying or Very sad
Back to top
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 9:01 pm    Post subject: Re: Pooomóóóc,stále chyby spojení Reply with quote

SN0000PY wrote:
Uz je mi blby porad otravovat,ale uz mi radilo spoustu lidi,jen to jeste nevyslo: Tak mam tel. M65, firmware 50, chtel bych udelat zalohu fullflash, nebo dat naky patche,ale dosud nemuzu. Mel sem kabel DCA-500,poradili s nim to nepude, tak sem si ho predelal na DCA-510. S nim by uz nemel byt problem.Jenze mobil v zapnutym stavu ukazuje DCA-510.Takze kabelem to neni.Ale V-klay mobil nespoji a x65flasher taky ne.Kdyz sem generoval kody pres papua utils tak na konci kdy se ma spojit s tel. do service menu nespoji se. A Pres flashera sem loader vygeneroval ale ve V-klayi stejne loader nic nezmenil.Stale mam monotematickou hlasku:A hardware I/0 error was reported while accessing COM1 Loader: Open: No answer from boot ....
Brick wall Brick wall Brick wall

Paneboze, to co pises? Si si prerobil DCA500 na DCA510? Neurobil si len servisny DCA500? Ty si nejaky McGyver. Applause

SN0000PY
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 9:02 pm    Post subject: Reply with quote

No to tezko,to by mi asi neukazovalo DCA-510,ne?
Back to top
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PostPosted: Wed Nov 23, 2005 8:28 am    Post subject: Reply with quote

SN0000PY wrote:
No to tezko,to by mi asi neukazovalo DCA-510,ne?

Takze ty si urobil z DCA500 = seriovy kabel, DCA510 = USB kabel s prevodnikom? A nemas schemu? A to ti akoze ten kabel aj funguje ked spojis s PC?

tom-as
rozumbrada
rozumbrada

Location: FIT VUT Brno CZ, občas Piešťany SK, ještě míň Tábor CZ

0.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Wed Nov 23, 2005 9:40 am    Post subject: Reply with quote

chtelo by to fakt zavedst nejakou presnou terminologii
je zauzivano, ze DCA-500 je datovej do COM a DCA-510 je servisni, takze kdyz se rekne predelat DCA-500 na DCA-510, mysli se tim, ze bylo pridano napajeni na pin1 a pin1 byl odizolovan od telefonu wink
btw ja mam taky DCA-500 a kdyz prihodim napajeni, tak je z nej najednou DCA-510 wink

( Siemens C65 fw43CZ -> CX65 z limitované edice Ronaldo ) = 6 mobiles 8)

Back to top
View user's profile Send private message
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PostPosted: Wed Nov 23, 2005 5:09 pm    Post subject: Reply with quote

tom-as wrote:
chtelo by to fakt zavedst nejakou presnou terminologii
je zauzivano, ze DCA-500 je datovej do COM a DCA-510 je servisni, takze kdyz se rekne predelat DCA-500 na DCA-510, mysli se tim, ze bylo pridano napajeni na pin1 a pin1 byl odizolovan od telefonu wink
btw ja mam taky DCA-500 a kdyz prihodim napajeni, tak je z nej najednou DCA-510 wink

Tak nabududce pis DCA500 servisny, lebo DCA510 je USB kabel oproti DCA500, ktory je len seriovy. No to ze ti pise v mobile DCA510 to este neznamena, ze DCA500 + napajanie je DCA510. Tak skus pouzivat servisny DCA500 alebo DCA500+napajanie. DCA500 a DCA510 su 2 totalne odlisne kable.

SN0000PY
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Nov 24, 2005 6:28 pm    Post subject: Reply with quote

No tak už ste vyresili me kabely,takze sem proste mel original siemens kabel DCA500, pridal napajeni a je z toho neco,pres co mi stejne nejde patchovat,takze sem kde? V p...
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum