Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
majki7 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 24, 2005 10:19 pm Předmět: Zvetseni poctu sms u C55 (prefleshovana A585) |
|
|
Zdravim,
povedlo se mne uspesne nahrat ruzne patche, zvetsit pocet kontaktu z 50 na 180 a navysit pamet na 632 KB. Rad bych se zeptal, zda existuje nejaky patch, ktery by zvetsil i pocet sms v telefonu z 25 napr. na 50 ci 100. Navysenim velikosti pameti mam samozrejme moznost je presouvat do archivu, tam by ted melo byt mista dost, ale mne jde spise o klasicke navyseni poctu sms ulozenych v telefonu. Existuje neco takoveho jako je patch pro tel. seznam? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
d[E]sann ostřílený diskusník

Založen: 31. 12. 2004 Příspěvky: 517 Bydliště: Prostějov Telefon: EL71 2352.42 SMM
|
Zaslal: čt březen 16, 2006 6:34 am Předmět: |
|
|
u patche 139 Skin funkčních tlačítek Nechápu co s ním aplikuju patch a udělám aji patch s tím obrázkem na místo 450 a nejde pořád mám ten samej skin tlačítka kdyby měl nějakou zkušenost s tímto patchem tak at mi pls poradí _________________ CX65@CX70 - DCA-510 --> EL71 With blue SLI LED FW45 + Boot-Box + Stereo HF HHS-150 + 2GB --> HTC Dream
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|