View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ysk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 8:50 pm Post subject: M75 |
|
|
Dobry den mam zajem o koupi telefonu m75 nebo motoroly e398 chci levnejsi telefon s mp3 prehravacem o funkcech atd. jsem obeznam zajima me spis simens m75 jako takovy hlavne vydrz baterie kvalita a hlavne uz nejake zkusenosti s reklamaci atd.. portoze co vim o simensech sou to asi nejakazovejsi mobily:/ prave proto semi do neho moc nechce jit nejdirv baterka pak displej atd... jestli tak povidejte diky 8) _________________ Ultima Online Rulezzz:P |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 8:56 pm Post subject: |
|
|
Pochopil som to tak, že si rozhodnutý ísť do tej motorky.
Inak mám už tretí Siemens po sebe a ani s jednym som HW problémy nemal. (možno po SW stránke ale za to som si vždy mohol sám ) Vyzerá to tak, že Siemens-om musíš dôverovať a až potom ti pôjdu bezproblémovo.  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Neeveew kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 8:57 pm Post subject: Rada do života |
|
|
Já ti to řeknu takto, měl sem MC60 a přežila mě a ted mám M75 a stále žije a funguje. Hodněkrát sem s ním vzteky pořádně švihnul o zem a ten telefon je bez škrábnutí, jinak funkce jsou v poho. nestěžuju si. S kámošema ve škole měníme soubory z mobilu na mobil různý značky - mobili podobný třídy jako M75. A všechny soubory co jsou na jejich mobilech já přehraju, vtip je v tom, že oni nepřehrajou některý moje soubory, protože maj šunky za stejnou cenu...
Takže doporučuju M75 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|