View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dolez kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 12:20 pm Post subject: Polomrtva CXT65 pls. heeelpp!!! |
|
|
MOja cx65 fw50 /winswup/+ vela patchov, doteraz bezproblemov fungovala, vcera mi dosla baterka a potom ako som ju dal na nabijacku zapne sa, a asi po cca.1-5 sekundach ako najde signal /ked tak dvakrat pipne/ ozve sa take kratke pipnutie a telefon sa vypne ako ked dam prec baterku./tj.na display ostane obraz sem tam s taykymi ciarami a casom mizne/ Vzdy sa sekne predtym ako ma vykreslit ten stvorcek.
Ak necham dlhsie baterku vonku a nabehne ten asistnet, neviem ako sa to presne vola kde sa nastavuje cas ... telefon sa mi nesekne a v pohode sa spoji s pc.
Asi skusim pouzit winswup ale ak mate nieco lepsie pls. pomozte. |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 12:27 pm Post subject: Re: Polomrtva CXT65 pls. heeelpp!!! |
|
|
dolez wrote: | MOja cx65 fw50 /winswup/+ vela patchov, doteraz bezproblemov fungovala, vcera mi dosla baterka a potom ako som ju dal na nabijacku zapne sa, a asi po cca.1-5 sekundach ako najde signal /ked tak dvakrat pipne/ ozve sa take kratke pipnutie a telefon sa vypne ako ked dam prec baterku./tj.na display ostane obraz sem tam s taykymi ciarami a casom mizne/ Vzdy sa sekne predtym ako ma vykreslit ten stvorcek.
Ak necham dlhsie baterku vonku a nabehne ten asistnet, neviem ako sa to presne vola kde sa nastavuje cas ... telefon sa mi nesekne a v pohode sa spoji s pc.
Asi skusim pouzit winswup ale ak mate nieco lepsie pls. pomozte. |
Zdálky to vypadá jako nějaký špatný obrázek v telefonu, který když se načítá způsobí vypnutí(ukaztel sítě nebo baterky). Nahraj fw a určitě to bude ok. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
dolez kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 12:49 pm Post subject: |
|
|
obrazok to nemoze byt, pretoze mi to predtym cca. asi 3mesiace nic nerobilo.
inak dik  |
|
Back to top |
|
 |
dolez kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 8:21 pm Post subject: |
|
|
uz som to spravil, dal som novi winsvup firmware nepomohlo, potom som prehral skrite adresare cache a config a zrazu to ide.
Aj ked tomu nerozumiem lebo predtym ako to zacalo blbnut som nic s telef. nerobil  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|