View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:45 pm Post subject: Zmena farieb na malom displeji |
|
|
Dnes sa mi stal asi zazrak na mobile, a ani neviem ako. Moju byvalu CF62-ku ma oco a na malom displeji sa vymenili cierna a biela farba. Vyzera to ako negativ. Nevie niekto, co sa mohlo stat? Ale inac aspon cez den vidno lepsie cas a aj v noci. _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
duky začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 4:21 pm Post subject: |
|
|
stalo sa mi to tiez raz, ked sa mi prudsie zaklapol mobil dpo dotelefovani...tiaz som kukal ako puk, aj sa mi to pacilo
stacilo vypnut a zapnut telefon, vratilo sa to spat...
BTW ani ja uz nemam CF62, isiel som do SEz520i...akurat mi tam chyba to super upozornovanie diodami, holt toto ma simens vymakane... |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 6:19 pm Post subject: |
|
|
duky wrote: | stalo sa mi to tiez raz, ked sa mi prudsie zaklapol mobil dpo dotelefovani...tiaz som kukal ako puk, aj sa mi to pacilo
stacilo vypnut a zapnut telefon, vratilo sa to spat...
BTW ani ja uz nemam CF62, isiel som do SEz520i...akurat mi tam chyba to super upozornovanie diodami, holt toto ma simens vymakane... |
No ocoo ho akurat zapol a vypol a zacal nadavat. Vratilo sa to do povodneho stavu. Tak uz ma naspat cierne pismena. No smola, bol s tymi bielymi pismenami spokojny,aspon ze nieco vidi,a teraz zase nosi okuliare.  _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 6:41 pm Post subject: Re |
|
|
Hehe, to samy mi zacala delat sama od sebe moje M(t)50ka po cca dvou letech uzivani... nekdy byly presne takhle prohozeny barvy, jindy jsem mel misto sporice obrazovku celou cernou, ale parkrat se dokonce stalo, ze barvy zustaly normalne, ale displej byl jaksi "posunutej" - proste treba dolni tlacitka byly najednou nahore a signal s baterkou dole, a nekdy to bylo cely i zrcadlove otoceny (!). Sam jsem na to koukal jak pook, vubec jsem nechapal, jak je neco takovyho vubec mozny a dokonce jsem si to i fotil:) (chvilku jsem uvazoval, ze je to nejakej vir:)... pomahalo jedine vypnout/zapnout mobil, ale i po tyhle procedure se mi pak displej po par vterinach od nalezeni site zase zrcadlove otocil.... ale jindy to vydrzelo v normalu i dva tydny, nez to zase zacalo blbnout... Na nejaky priciciny jsem neprisel, uvazoval jsem, ze to je nejakym spatnym kontaktem, prilisnym mechanickym tlakem ci teplotou pusobici na telefon v kapse u kalhot... pak mi zacala piskat nabijecka pri nabijeni, a to tak, ze zacala po prvnich cca 2 minutach a skoncila po peti minutach od zacatku; zjistil jsem k tomu, ze piskani se snizi ci uplne vymizi, kdyz na MT50ce rozsvitim displej, hehe:-) Ale to uz jsem mel C75ku a moji bejvalou MT50ku ted -a uz asi uplne zaverecne- dodelava bracha. Budu jeste dlouho vzpominat na ty 5-hodinovky datovych prenosu GPRS, behem kteryho stahla 90MB a pak ji dosla stava... jj, byl to dobrej mobil... |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 6:46 pm Post subject: |
|
|
No já vím, že jsem měl nějakej patch na inverzi displeje u MT50, ale sama od sebe mi nikdy nic takovýho neudělala...
A OT k tomu pískání - na MM se to jednou řešilo, a není to žádný problém. Je to prý tím, že nabíječka není normální transformátor, ale že se tam to napětí převádí přes vysoký frekvence a proto to může pískat.. (tak nějak to tam psali) Mě nabíječky taky pískají. Musí být hodně ticho a já musím dát ucho až k ní, ale fakt píská //edit: i na nabíječka od mrtvýho SE, co mi tu nechal kámoš píska Konec OT _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Mon Nov 28, 2005 6:56 pm Post subject: |
|
|
Se svým M50 jsem měl podobný problémy. Akorát s tím, že většinou na displkeji nebylo vůbec nic. A byla to "legrace", byl to snad jedniný týden za celý rok, kdy jsem telefon skutečně nutně potřeboval. Ale obešel jsem se i bez displeje
Musel jsem mobil tak na 2 hodiny vypnout a pak displej šel nebo dělal to, co si tady už popisoval. Když jsem ale vypnul (což dělal často i sám) mobil a zase ho zapnul, musel jsem 2 hodiny čekat nebo pracovat bez displeje. Nakonec odešel úplně a koupil jsem si CX70. A teprve nedávno jsem objevil na kontaktech u displeje oxidaci. Vyčistil jsem to a zatím funguje. _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|