clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Majitelé CX75 a M75, podělte se s námi o zkušenosti!

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Majitelé CX75 a M75, podělte se s námi o zkušenosti!
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  

Máte/budete mít některý z těchto telefonů?
Mám CX75
36%
 36%  [ 136 ]
Mám M75
27%
 27%  [ 103 ]
Budu mít CX75
11%
 11%  [ 41 ]
Budu mít M75
11%
 11%  [ 41 ]
Mám něco jiného a budu mít něco jiného
13%
 13%  [ 49 ]
Total Votes : 370

Author Message
Martin C
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 7:10 pm    Post subject: Re: Zkušenosti s M75 Reply with quote

joebig wrote:
Jo tento telefon má nějaké chyby ale jinak je super!! mám ho jen tejden ale je fakt bomba, ale už se mi podařilo ztratit krytku konektoru nevíte kde by se dala koupit? dík za odpověď!

Me se osobne M75-ka celkem libi,teda az na jeji titerna tlacitka,ale jak to tu tak ctu s odolnosti proti narazum to neude zrovna bomba,mel jsem M65 a schalne jsem ji upustil z 2m vysky na asfalt,no az na plosku v plastu ktera vznikla na miste dopadu a par skrabancu v pohode,a ze by prask displej to uz vubec ne,ten kovovej "obojek" byl vazne dobrej napad a na tyhle situace jak delanej.
Podle me meli nechat jak tvar tak i odolnost M65-ky,jen ji "vycpat" lepsi "nadivkou" jako je SLot na RS-MMC,262k TFT,a nechat ty blikatka v hornich Smile rozich,tenhle foun byl snad nejhezci jakej sem kdy mel Applause a jeste vydrzel wink ,asi si ho pouzitej koupim jako druhej do prace........ Think

Jarous1
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 9:46 pm    Post subject: Re: M75 prasklý display Reply with quote

windblow wrote:
Tak tomu říkám odolný telefon; M75 mi upadla z 1,5 m na koberec o praskl display, v servisu mi řekli, že se jedná o mechanické poškození a cena za opravu bude 2222 Kč.

Nevím proč, ale nějak Ti to nevěřím... Z 1,5m na koberec a takové poškození...? Pokud vím, tak samotný Siemens se ve videu, které bylo ke stažení jako promo k tomuto founu, chlubil, že M75 přežije pád z 1,5 nebo 1,8m na dlažbu... Bez vlivu na funkci... Takže předpokládám, že jsi s ním buď pořádně švihnul nebo to nebylo jen 1,5m...

Mně upadl už asi dvakrát na lino, asi z 1,4m a kromě nějakých oděrek na krytu mu nic není...

pip@
administrátor
administrátor

Phone: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 9:52 pm    Post subject: Re: M75 prasklý display Reply with quote

Jarous1 wrote:
windblow wrote:
Tak tomu říkám odolný telefon; M75 mi upadla z 1,5 m na koberec o praskl display, v servisu mi řekli, že se jedná o mechanické poškození a cena za opravu bude 2222 Kč.

Nevím proč, ale nějak Ti to nevěřím... Z 1,5m na koberec a takové poškození...? Pokud vím, tak samotný Siemens se ve videu, které bylo ke stažení jako promo k tomuto founu, chlubil, že M75 přežije pád z 1,5 nebo 1,8m na dlažbu... Bez vlivu na funkci... Takže předpokládám, že jsi s ním buď pořádně švihnul nebo to nebylo jen 1,5m...

Mně upadl už asi dvakrát na lino, asi z 1,4m a kromě nějakých oděrek na krytu mu nic není...
a neházels s ním náhodou o stěnu jak jeden boreček?

Pojďte pokecat na:
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
abaddon
badatel
badatel

270.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 29, 2005 11:46 am    Post subject: Reply with quote

Asi to sem nepatří takže případně sorry,ale neví někdo jaká je cena za jakýci paket(jimm)u oskara(paušál,wap&internet-naskok)děkuju moc
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
windblow
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 29, 2005 1:13 pm    Post subject: Reply with quote

Já tomu taky nemohl uvěřit, ale bohužel, je to pravda, možná jsem měl jen smůlu, jako dalších 9 lidí, kteří mají podobný problémSmile
Back to top
hairy.pecker
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 29, 2005 2:45 pm    Post subject: Reply with quote

abaddon wrote:
Asi to sem nepatří takže případně sorry,ale neví někdo jaká je cena za jakýci paket(jimm)u oskara(paušál,wap&internet-naskok)děkuju moc

nějakejch 0.07

hobit
Back to top
rancakdaniel
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 29, 2005 8:57 pm    Post subject: Re: multitasking Reply with quote

demolator wrote:
Mam M75. A dnes som prisiel na zaujimavu vec. Prehraval som si mp3 zvonenia z mmc-cky a ked som vypol prehravanie, tak zvonenie hralo dalej aj ked som uz bol na na hlavnej obrazovke. Tak som skusil zapnut Jimma a ono ten Jimm normalne nabehol a hudba v pozadi stale hrala. Tak som vypol Jimma a siel skusit nabehnut nieco ine, ale omylom som podrzal vypinacie tlacitko akosi viackrat a dlhsie, cim som vypol aj telefon. Skoda, nezistil som co by mi este mastilo zaroven. Ale moze to znamenat ze multitasking je mozny zmenou existujuceho softweru, ziadneho hardwaru. Dancing Dancing Dancing

jj...to sa aj mne stalo ale na S65-ke Smile je to haluz ale asi naozaj multitasking moze fungovat aj pri tychto fonoch...2x sa mi to prihodilo...zatial.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
hairy.pecker
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 30, 2005 6:26 pm    Post subject: Re: multitasking Reply with quote

rancakdaniel wrote:
demolator wrote:
Mam M75. A dnes som prisiel na zaujimavu vec. Prehraval som si mp3 zvonenia z mmc-cky a ked som vypol prehravanie, tak zvonenie hralo dalej aj ked som uz bol na na hlavnej obrazovke. Tak som skusil zapnut Jimma a ono ten Jimm normalne nabehol a hudba v pozadi stale hrala. Tak som vypol Jimma a siel skusit nabehnut nieco ine, ale omylom som podrzal vypinacie tlacitko akosi viackrat a dlhsie, cim som vypol aj telefon. Skoda, nezistil som co by mi este mastilo zaroven. Ale moze to znamenat ze multitasking je mozny zmenou existujuceho softweru, ziadneho hardwaru. Dancing Dancing Dancing

jj...to sa aj mne stalo ale na S65-ke Smile je to haluz ale asi naozaj multitasking moze fungovat aj pri tychto fonoch...2x sa mi to prihodilo...zatial.

no vždyť už na to je patch - native menu

hobit
Back to top
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PostPosted: Sun Dec 04, 2005 9:44 am    Post subject: Reply with quote

Tak mám M75 je supeeer Smile ale nemám to tady ještě moc prolezlé... Smile tak by jsem potřeboval od vás doporučit nějakou 512 mb kartu která na tom fachá ... na penězích nezáleží... kdyžtak dejte i link kde ji na netu objednám... s tou 32 mb nepřežiju
MAO
táta fóra
táta fóra

7890.00 SMM
PostPosted: Sun Dec 04, 2005 9:58 am    Post subject: Reply with quote

Darth PZ wrote:
Tak mám M75 je supeeer Smile ale nemám to tady ještě moc prolezlé... Smile tak by jsem potřeboval od vás doporučit nějakou 512 mb kartu která na tom fachá ... na penězích nezáleží... kdyžtak dejte i link kde ji na netu objednám... s tou 32 mb nepřežiju

Kdyz na penezich nezalezi tak kup Gigovou ne?

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PostPosted: Sun Dec 04, 2005 10:23 am    Post subject: Reply with quote

No takový luxus zase nepotřebuju
Jinak z M75 mám zatím skělý pocit.. Smile mp3 hrajou perfektně... displej je taky skvělý... fotky krása zatím se mi jen jednou sekl...Smile

jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Sun Dec 04, 2005 10:26 am    Post subject: Reply with quote

Přesně tak. V CX75 mám tuhle a žádný problém s diakritikou s vyndaváním bez předešlého vypnutí přes mobil atd... http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Shortcut=SND-RSMMC1024 cena 2.091,-.
Bond
čestný člen
čestný člen

14861.00 SMM
PostPosted: Sun Dec 04, 2005 10:27 am    Post subject: Reply with quote

Darth PZ wrote:
Jinak z M75 mám zatím skělý pocit.. Smile mp3 hrajou perfektně... displej je taky skvělý... fotky krása zatím se mi jen jednou sekl...Smile

nato že ho máš od včerejšího večera ...
Back to top
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Sun Dec 04, 2005 10:33 am    Post subject: Reply with quote

Darth PZ wrote:

Když myslíš, že je to luxus Think .
A s jakým fw to je koupené?

pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PostPosted: Sun Dec 04, 2005 10:34 am    Post subject: Reply with quote

No co říkáte na
http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Shortcut=SND-RSMMC512

nebo

http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=S&Shortcut=PRE-RSMMC512

Jednu z těhlech asi vezmu jesli nenajdu lepší nebo za lepší cenu ...

No mám tam FW12 myslíte že mám dát FW13 ?

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Next
Page 24 of 28

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum