clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - MPM přes IrDA

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

MPM přes IrDA

Reply to topic     Forum Index -> Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Victor
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Sep 23, 2004 8:44 pm    Post subject: MPM přes IrDA Reply with quote

Mám připojenou C65 přes IrDA na COM4, ale MPM ho ignoruje. Manuálně v MPM připojení nastavit nejde, protože v roletce Phone je jen Default a SX1 a roletka Port je pro změnu prázdná úplně. Confused Přes původní Data Exchange Software se ale normálně připojím.
Victor
(člen klubu SM)
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 28, 2004 3:22 pm    Post subject: Reply with quote

Hm, tak další zrada. Používám současně C55 přes kabel a COM1. Jenže jakmile jsem zapojil IrDA, přestal mi DES přes kabel komunikovat. Můžu přepínat porty jak chci, načítá už jen z IrDA. Nepomohlo odinstalovat infraport ani přeinstalovat DES. Je to nevratný proces (odzkoušeno na dvou počítačích). Sad
Pavel Hospůdka
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 28, 2004 3:30 pm    Post subject: MPM přes IrDA Reply with quote

Přeinstaloval jsem na eng. verzi MPM 3.04.31.32 - 04.08.2004 a hodně problémů,které provázely verzi MPM CZ 3.04.21.0. zmizelo.Tak to prubni Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Victor
(člen klubu SM)
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 29, 2004 3:38 pm    Post subject: Reply with quote

Díky za tip. Sice jsem to chvíli hledal, než mě napadlo zabrousit k S65. I když je vidět, že pár chyb už je opravených (konečně je funkční nastavování portů), můj problém to bohužel neřeší. Prostě si při spuštění s C65 vymění pár dat a pak už ho ignoruje.
Rajče
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Nov 12, 2004 7:56 am    Post subject: Reply with quote

Mám obdobný problém Sad MPM mi CX65 přes Irda ignoruje ... zkusil jsem verzi pro CX65 (3.04.24.1) i pro S65 (3.04.31.32) a absolutně NIC ... se SiMoCo se spojím v pohodě, ale rád bych rozhýbal oboje.
Nehledě na to, že mi to při kliknutí na Options hlásí chybu nějakou chybu.
Teď ještě vidím na Siemensu nějakou českou verzi 3.04.40.43 ... moje poslední naděje Pray
Back to top
View user's profile Send private message
Victor
(člen klubu SM)
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Nov 12, 2004 9:43 am    Post subject: Reply with quote

Rajče wrote:
Mám obdobný problém Sad MPM mi CX65 přes Irda ignoruje ... zkusil jsem verzi pro CX65 (3.04.24.1) i pro S65 (3.04.31.32) a absolutně NIC ... se SiMoCo se spojím v pohodě, ale rád bych rozhýbal oboje.
Teď ještě vidím na Siemensu nějakou českou verzi 3.04.40.43 ... moje poslední naděje Pray

Kde, kde? Nemůžu to najít. Pomohlo to?

Rajče
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Nov 12, 2004 9:51 am    Post subject: Reply with quote

Victor wrote:
Rajče wrote:

Kde, kde? Nemůžu to najít. Pomohlo to?

Zklamu tě Rolling Eyes vůbec to nepomohlo a má pěkně zku*** grafiku!!! A najdeš ho tam co je normálně MPM, ale musí se najet skoro až na konec stránky.... jsou tam potom MPM i pro arabské státy, ruský, apod. a mězi nimi je i Czech. Co jsem postřehl, že v Nastavení bylo možné dát skupiny telefonů S65,CX65,M65, ale po ukončení programu se tam samovolně přehodí telefonyverze x55 Silenced Prostě je to doku*** totálně.
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Fri Nov 12, 2004 10:34 am    Post subject: Reply with quote

No nic, jdu pro dva 15k rezistory a překopu kabel, co mám na C55. Snad to pojede aspoň po drátě, když to ti amatéři na infraportu asi nezkoušeli. Confused
Back to top
Rajče
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Nov 12, 2004 10:58 am    Post subject: Reply with quote

Anonymous wrote:
No nic, jdu pro dva 15k rezistory a překopu kabel, co mám na C55. Snad to pojede aspoň po drátě, když to ti amatéři na infraportu asi nezkoušeli. Confused

No já mám doma originálku DCA - 510 kabel a MPM mi jede v jedné verzi v pohodě... je sice línej jak vepř v chlívě, ale jede. Tady v práci jsem si pořídil infrák a začínám toho setsakramentsky litovat .... za dvojnásobek než kabel a ještě bez nabíjení a PROBLÉMAMA !!! d'oh!
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Software All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum