View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mobico badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 11:27 pm Post subject: |
|
|
Benq se chová podivně - SGX75 je už delší dobu s finálním firmware (týden už je dokonce i CZ/SK atd. lokalizace) a další odklad. Přičítal jsem to možnému problému s GSP (ten jusem ještě neměl možnost vyzkoušet), ale podobný osud má i S75. Pro mne nepochopitelné, nyní už FW v.06 (lg 04)....... Ještě že máme u nás Cybex (S75), Mobilky (SGX75) atd. - ty je už vesele prodávají, dokonce za bezkonkurenční ceny.. ..... |
|
Back to top |
|
 |
budik01 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 12:05 am Post subject: |
|
|
mobico wrote: | Benq se chová podivně - SGX75 je už delší dobu s finálním firmware (týden už je dokonce i CZ/SK atd. lokalizace) a další odklad. Přičítal jsem to možnému problému s GSP (ten jusem ještě neměl možnost vyzkoušet), ale podobný osud má i S75. Pro mne nepochopitelné, nyní už FW v.06 (lg 04)....... Ještě že máme u nás Cybex (S75), Mobilky (SGX75) atd. - ty je už vesele prodávají, dokonce za bezkonkurenční ceny.. ..... |
problem neni ani v tom ze by ty telefony nebyly ready ale v urcitych rekneme strategicko distribucnich resenich.,
btw mam u sebe SL75 fw 5,nevis jestli je tenhle final? _________________ ...........Crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............. |
|
Back to top |
|
 |
Alpha2 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 6:30 am Post subject: |
|
|
Mám takový pocit, že to Benq záměrně blokuje, ale nechápu proč a hlavně co tímto krokem sleduje
Tak to teda pěkně podělaj, pokud by měl být až v lednu, to se s ním mohou leda tak vyfotit nebo ho prodávat tak za 8 litrů. Přijdou s křížkem po funuse.
Nevím jak u žluťáků, ale v Evropě chodí Ježíšek v prosinci  |
|
Back to top |
|
 |
mobico badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 9:02 am Post subject: |
|
|
budik01 wrote: | mobico wrote: | Benq se chová podivně - SGX75 je už delší dobu s finálním firmware (týden už je dokonce i CZ/SK atd. lokalizace) a další odklad. Přičítal jsem to možnému problému s GSP (ten jusem ještě neměl možnost vyzkoušet), ale podobný osud má i S75. Pro mne nepochopitelné, nyní už FW v.06 (lg 04)....... Ještě že máme u nás Cybex (S75), Mobilky (SGX75) atd. - ty je už vesele prodávají, dokonce za bezkonkurenční ceny.. ..... |
problem neni ani v tom ze by ty telefony nebyly ready ale v urcitych rekneme strategicko distribucnich resenich.,
btw mam u sebe SL75 fw 5,nevis jestli je tenhle final? | Již týden je FW v.06 - viz: http://www.usp-forum.de/community/board/index.php?showtopic=1425 ..... chybně jsem použil označení "finální", to jak víme není nikdy, neboť se firmware průběžně upravují, ale v.05 pro SL75 je již verzí prodejní, neznamená to ale, že se s ní telefony na trhu objeví |
|
Back to top |
|
 |
budik01 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 9:56 am Post subject: |
|
|
no doufam ze to prodejni verze neni pac to je zatim dost nestabilni..Ale to je asi do jineho zajmu..Pokud bude zajem tak muzu par postrehu o SL75,ME75 a CF110 napsat..mam tu dispozici zive kousky.. _________________ ...........Crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............. |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 7:58 pm Post subject: |
|
|
Tak to by mě zajímalo, jestli si stihnu dát SXG k Vánocům už s češtinou a hotovým firmwarem .
Ale berme to z té lepší stránky, když Benq neustále odkládá oficiální vydání telefonu, tak to znamená, že pořád ještě vylepšuje firmware, aby byl co nejlepší a neměl vůbec žádné mouchy. Já si radši počkám, koupit nedodělaný telefon, který z poloviny vůbec nefunguje...
Ale už se hrozně těším, doufám, že nejpozději do těch Vánoc vyjde  _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 8:27 pm Post subject: |
|
|
Zabudnite nato..SXG75 sa bude oficialne v CZ a SK predavat az v januari (lednu). _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 8:28 pm Post subject: |
|
|
Mno, ta SXG75 co bola na zraze bola uz kompletna, akurat tam neboli GPS mapy a jedine co je asi vyba, ze ked sme napr robili fotku, tak asi po 10s potom, ako sme stlacili joystick vysiel zvuk odfotenia a potom asi po 5s ze ju ulozilo. Cize to viac menej stoji iba na lokalizaciach a asi aj na HW vylepseniach. |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 8:30 pm Post subject: |
|
|
Orpheus wrote: | Mno, ta SXG75 co bola na zraze bola uz kompletna, akurat tam neboli GPS mapy a jedine co je asi vyba, ze ked sme napr robili fotku, tak asi po 10s potom, ako sme stlacili joystick vysiel zvuk odfotenia a potom asi po 5s ze ju ulozilo. Cize to viac menej stoji iba na lokalizaciach a asi aj na HW vylepseniach. |
no ten fotak byl fakt otřes. no ikdyž si vzpomeneš na ten můj foťák  |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 2:17 pm Post subject: |
|
|
Orpheus wrote: | Mno, ta SXG75 co bola na zraze bola uz kompletna, akurat tam neboli GPS mapy a jedine co je asi vyba, ze ked sme napr robili fotku, tak asi po 10s potom, ako sme stlacili joystick vysiel zvuk odfotenia a potom asi po 5s ze ju ulozilo. Cize to viac menej stoji iba na lokalizaciach a asi aj na HW vylepseniach. |
No, ona i ta kvalita nebylo nic extra  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 2:24 pm Post subject: |
|
|
Mno, to ano, sice to priblizilo dost blizko, ale kvalita dost naprd. |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 2:42 pm Post subject: |
|
|
Orpheus wrote: | Mno, to ano, sice to priblizilo dost blizko, ale kvalita dost naprd. |
Tady jsou nějaký fotky na ukázku focený SXG75 včera
Code: | http://www.kesu.ic.cz/SXG 75 |
Zatím to vážně není moc extra,ale celkem se na to dá koukat _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 2:45 pm Post subject: |
|
|
RDT wrote: | Tak to by mě zajímalo, jestli si stihnu dát SXG k Vánocům už s češtinou a hotovým firmwarem .
Ale berme to z té lepší stránky, když Benq neustále odkládá oficiální vydání telefonu, tak to znamená, že pořád ještě vylepšuje firmware, aby byl co nejlepší a neměl vůbec žádné mouchy. Já si radši počkám, koupit nedodělaný telefon, který z poloviny vůbec nefunguje...
Ale už se hrozně těším, doufám, že nejpozději do těch Vánoc vyjde  |
Nemají šanci to stihnou do Vánoc.Ještě se neprodává ni v Německu.Pokud by jí např dnes vydali,tak u nás bude k sehnání stejně nejdřív tak za měsíc  _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
Tomáš Valenta kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:33 pm Post subject: Siemens SXG75 konečně v prodeji!!!!!! |
|
|
Zdravím lidi dychtící po Siemensu SXG75.Pokud si chcete koupi ten nejlepší mobil co siemens vyrobyl, tak se mrkněte na tento odkaz: http://www.kvalitneji.cz/p-31011-Siemens-SXG75.html. Vypadá to slibně cena je 12799 kč.Tak lidí kdo má zájem nakupujte dokud jsou.Koxx9 |
|
Back to top |
|
 |
CrazyCZ (člen klubu SM) ostřílený diskusník

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 525 Location: Roudnice nad Labem
3061.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 12:48 pm Post subject: Re: Siemens SXG75 konečně v prodeji!!!!!! |
|
|
Tomáš Valenta wrote: | Zdravím lidi dychtící po Siemensu SXG75.Pokud si chcete koupi ten nejlepší mobil co siemens vyrobyl, tak se mrkněte na tento odkaz: http://www.kvalitneji.cz/p-31011-Siemens-SXG75.html. Vypadá to slibně cena je 12799 kč.Tak lidí kdo má zájem nakupujte dokud jsou.Koxx9 |
No vida, takze po mobilky.cz a satron.cz tu mame dalsi e-shop, ve kterem radsi nenakupovat. Jen pro informaci, kvalitneji.cz, satron.cz a mobilky.cz jsou vsechno stranky jedne firmy, takze kdo s nimy nemate nejlepsi zkusenosti, radsi se jich vyvarujte. Nechapu proc nekdo zasira(omlouvam se za to slovo) internet trikrat stejnymi strankami.  _________________ MC60 FW13 CZ - 3,5MB FlexMem + T9 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|