View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vasilečko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 11:30 pm Post subject: S65-zmena šetriča displeja-vypne telefón |
|
|
Mám problém,
keď som si nastavil nové táma, zmenil sa mi šetrič displeja,
chcel som tam dať hodihy, ale pri akejkoľvek zmne šetriča v nastaveniach mi vypne telefón. Poraďte prosím, potreboval by som tam mať hodihy.
Jaro. |
|
Back to top |
|
 |
lolec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 3:41 pm Post subject: |
|
|
mno jo zacal by som tym ze by som vymazal tu temu ktoru si si tam nahodil a keby to neslo tak by som skusil hodit novy firmware....  |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 3:56 pm Post subject: |
|
|
Zkus otevřít nějakej obrázek, vybrat v možnostech nastavit jako... spořič displeje a pak zkus normálně přes menu přehodit na hodiny...  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 10:42 am Post subject: Re: S65-zmena šetriča displeja-vypne telefón |
|
|
vasilečko wrote: | Mám problém,
keď som si nastavil nové táma, zmenil sa mi šetrič displeja,
chcel som tam dať hodihy, ale pri akejkoľvek zmne šetriča v nastaveniach mi vypne telefón. Poraďte prosím, potreboval by som tam mať hodihy.
Jaro. |
Tak tam vraz zpátky tu tému se kterou to šlapalo v pohodě.
Nebo:
1. Zapni a vypni telefon.
Nebo:
2. Otevři si tu tému na kompu a odmazej screensaver. Pak se nebude mít co změnit.
Nebo:
3. Sice je to kritické řešení, ale samozřejmně můžeš zkusit přehrát FW. _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|