View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Norm kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:25 am Post subject: nastavení JAVY a WAP na M65 pro T-Mo |
|
|
Poraďte mi, pls, jak nastavit javu a wap.Konfigurátor na webu TMo operuje s jinými pojmy než sou v telefonu. THX. |
|
Back to top |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:11 pm Post subject: Re: nastavení JAVY a WAP na M65 pro T-Mo |
|
|
Norm wrote: | Poraďte mi, pls, jak nastavit javu a wap.Konfigurátor na webu TMo operuje s jinými pojmy než sou v telefonu. THX. |
A co takhle si přečíst o pár řádků vejš článek "nastavení GPRS,MMS,WAP"?
A esi ti to podle toho nejde, tak si dojdi k t-mobileu ať ti to tam nastaví přímo na tvym telefonu, udělá ti to tam operátor za cca 1 minutu a zadarmo  _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Back to top |
|
 |
Norm kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:21 pm Post subject: Re: nastavení JAVY a WAP na M65 pro T-Mo |
|
|
to sem udělal, ale je tam napsane, že m65 a další si musí ještě přepsat httpprofil a eště cosyk (fčil si nespomnim, co )
je tam uvedeno nějaké APN - to netuším co je
ve founu je "č. pro vytač. spojení",typ ISDN nebo ANALOG
Pischkot wrote: | Norm wrote: | Poraďte mi, pls, jak nastavit javu a wap.Konfigurátor na webu TMo operuje s jinými pojmy než sou v telefonu. THX. |
A co takhle si přečíst o pár řádků vejš článek "nastavení GPRS,MMS,WAP"?
A esi ti to podle toho nejde, tak si dojdi k t-mobileu ať ti to tam nastaví přímo na tvym telefonu, udělá ti to tam operátor za cca 1 minutu a zadarmo  |
|
|
Back to top |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 2:28 pm Post subject: Re: nastavení JAVY a WAP na M65 pro T-Mo |
|
|
To víě já tomu taky moc nerozumim, mě to nastavil operátor zadarmiko a nemusel jsem nic řešit. Kdybych to někdy nastavoval ručně asi bych ti dokázal poradit, ale já na to ani nešáhl. _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Norm kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:45 am Post subject: Re: nastavení JAVY a WAP na M65 pro T-Mo |
|
|
Norm wrote: | Poraďte mi, pls, jak nastavit javu a wap.Konfigurátor na webu TMo operuje s jinými pojmy než sou v telefonu. THX. |
Taxem fčera vlitnul do TyMobajlšopu a taka šikofna robka 8) se mě zeptala na čislo (ale sfoje mi nedala )a pak si s tym kecafonem asi pět minut hrala a wapka sfišti jak sfišti na golfovym hřiši
thx fšeckym za pomoc |
|
Back to top |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 4:03 pm Post subject: Re: nastavení JAVY a WAP na M65 pro T-Mo |
|
|
Norm wrote: | Norm wrote: | Poraďte mi, pls, jak nastavit javu a wap.Konfigurátor na webu TMo operuje s jinými pojmy než sou v telefonu. THX. |
Taxem fčera vlitnul do TyMobajlšopu a taka šikofna robka 8) se mě zeptala na čislo (ale sfoje mi nedala )a pak si s tym kecafonem asi pět minut hrala a wapka sfišti jak sfišti na golfovym hřiši
thx fšeckym za pomoc |
Diť sem to řikal že je to nejlepší, a nemusíš se o nic starat. _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|