View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Tue Dec 06, 2005 5:03 pm Post subject: Re: Prosím poraďte! |
|
|
Guraim wrote: | Potřeboval bych JAVA aplikaci na Siemens M65, pomocí které bych mohl číst texty (s příponou .txt) v mobilu |
je jich plno... např microreader, readmaniac, atd.... _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
ritchieb pisatel

Joined: 23 Sep 2004 Posts: 201 Location: Červ. Kostelec (velkoměsto poblíž Trutnova :)
661.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 7:16 pm Post subject: Re: S55,CT65,SX1 přestal komunikovat ... |
|
|
Michael wrote: | Ahoj všem.
Vlastníme doma S55,CT65,SX1.Donedávna fungovalo vše s PC bez problémů.Najednou je zde problém a to v připojení.Jedná se o COM i USB.Několikaterá přeinstalace nepomohla.Už jsem docela zoufalý.Nyní na mne kouká okénko PMP,které praví:
Chyba v overovani platnosti Schema.
pattern constraint failed.
The attribue:"ID" has an invalid value according to its data type.
A v Detaily:
Chyba:
V souboru
Q:/SDSV2/Code/Pluglns/SMessenger/Configuration/Configuration.cpp,
Ve funkci _AddMessengerEntry, V řádku 1744 má ProgramChyba
"Chyba v overovani platnosti Schema.
patern constraint failed.
"
vyskytl se.
Chyba č. :0 Rc: (0) (0x00000000)
Pak jsem odinstaloval také Kerio,o kterém jsem se domníval,že mi zlobí.Několikrát jsem přeinstalovával programy jak pro S55,CT65 tak i SX1.Dodnes bez úspěchu.
SX1 mi načetl pouze typ telefonu a v zápětí "zmrznula" M-router ikona v liště a komunikaci byl konec.
Při načtení CT65 a ve snaze kopírovat,sočila hláška Neznámé rozhraní.
Pomůže mi prosím někdo?Každopádně děkuji za jakýkoliv pokus.
BTW,striktně jsem dodržoval postupy a rady Siruse z:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=6531
se stejným výsledkem a několikrát. |
mno já bych všechno odinstaloval vyčistil registry(např registry clean) vymazal všechno co po nich zůstalo a zkusil to nainstalovat znova _________________ M55 fw91+patche->SE K750i |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:53 pm Post subject: Re: S55,CT65,SX1 přestal komunikovat ... |
|
|
ritchieb wrote: | Michael wrote: | Ahoj všem... |
mno já bych všechno odinstaloval vyčistil registry(např registry clean) vymazal všechno co po nich zůstalo a zkusil to nainstalovat znova |
radsej naformatuj disk, bude to lepsie ako vsetko odinstalovavat, nic ti na disk nezostane |
|
Back to top |
|
 |
Guraim kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:56 pm Post subject: Prosím pomoc!!! |
|
|
Všichni tady pořád píšete o OpenDiscForeveru, ale já ho nikde nemůžu najít... poraďte mi prosím, kde se dá sehnat. Nejlépe napište URL adresu na stáhnutí  |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:29 pm Post subject: |
|
|
OpenDiscForever je patch... Takže ho najdeš mezi patchema... _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
ieaf02 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 1:42 pm Post subject: firmware |
|
|
najde mi aplikace na přehrání firmwaru virtuální COM 5? Nižší číslo dát nemůžu... |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 1:44 pm Post subject: Re: firmware |
|
|
ieaf02 wrote: | najde mi aplikace na přehrání firmwaru virtuální COM 5? Nižší číslo dát nemůžu... |
Mala by nájsť všetky COM porty, ktoré máš v PC. A ty si potom len vyberieš ten správny. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
ieaf02 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 1:46 pm Post subject: Re: firmware |
|
|
Lasky wrote: | ieaf02 wrote: | najde mi aplikace na přehrání firmwaru virtuální COM 5? Nižší číslo dát nemůžu... |
Mala by nájsť všetky COM porty, ktoré máš v PC. A ty si potom len vyberieš ten správny. |
Ok - díky moc |
|
Back to top |
|
 |
oliv kolemjdoucí
34.88 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 2:14 pm Post subject: Problem s prijimanim MMS |
|
|
Dobrý den,
mám Siemens M65 (Oskar), a mám problém s MMS. Mobil mám nový cca dva měsíce a vždy mě MMS bez problémů přijímal i odesílal, ale teď mi přišla taková ta upozorňovací zpráva na MMS (píše se v ní, že velikost MMS je 60kB,a je od člověka, od kterého jsem MMS vždy bez problémů příjímal) a když jsem dal přijmout, tak mobil dlouze něco připravuje a nakonec zahlásí chybu sítě nebo konfigurace.
Zkontroloval jsem veškeré nastavení, zkusil jsem obnovit tovární nastavení mobilu a vše nastavit znovu, pravidelně jsem mobil vypínal a zapínal, aby se probral. Zkusil jsem MMS odeslat a ta bez problému byla doručena, můj problém mi ovšem zůstal, ve složce MMS doručeno, mám několik upozornění na MMS zprávy a žádná nejde přijmout. Netuším, v čem může být problem. GPRS mám zapnuto, nastavení jsem si nechal poslat konfigurační SMS a pak jsem to ještě kontroloval podle stránek Oskara. Vše souhlasí.
V čem je tedy chyba, v mobilu, v síti, nebo snad ve mě???????
Děkuji za jakoukoliv radu.
Oliv |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 7:30 pm Post subject: |
|
|
Vynuluj si GPRS čítač; menu -> 9 -> 8 -> GPRS Info a tam to vynuluj.
Jestli by to nepomohlo, tak to zkus s jinou simkou... I když tuhle chybu mi hlásí jen když nemám zaplé GPRS, tak fakt nevím Ještě to zkus u Operátora _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card |
|
Back to top |
|
 |
oliv kolemjdoucí
34.88 SMM
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 8:43 am Post subject: Porad nic |
|
|
Vynulovat citac jsem zkousel uz driv a nepomohlo to.
Byl jsem u operátora, prekontroloval mi nastaveni, poslal mi dve MMS a obe prisly. Pak jsem vecer dostal jinou MMS a opet nesla stahnout. Jsem z toho jelen. Dnes jdu opet za operatorem.
Onecar wrote: | Vynuluj si GPRS čítač; menu -> 9 -> 8 -> GPRS Info a tam to vynuluj.
Jestli by to nepomohlo, tak to zkus s jinou simkou... I když tuhle chybu mi hlásí jen když nemám zaplé GPRS, tak fakt nevím Ještě to zkus u Operátora |
|
|
Back to top |
|
 |
tloustik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 6:05 pm Post subject: |
|
|
Zdarec,
Neví někdo jak dostanu do C65 video? |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 6:07 pm Post subject: |
|
|
kabelem nebo přes IrDA  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 6:08 pm Post subject: |
|
|
tloustik wrote: | Zdarec,
Neví někdo jak dostanu do C65 video? |
Cez toto...
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=477
Ale prehráš ho len ak máš FW33+. A aj to len cez asistenta pamäti. (menu-9-7-5) _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
tloustik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 6:10 pm Post subject: |
|
|
Přes kabel... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|