View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ObiWan badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 10:48 am Post subject: Zpřístupnění informací o BTS javě CX75 |
|
|
Nevíte jestli existuje, nebo bude existovat nějaký patch, který by javě zpřístupnil informace o BTS? Např které jsou blízko mobilu,jak daleko apod.
Existuje něco takového pro starší Siemensy?
Neznáte někoho kdo by ten patch uměl vytvořit?
Díky za odpovědi, moc by se mi takový patch líbil  |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 6:27 pm Post subject: |
|
|
Existuje patch miniGPS (len ešte nie aj na CX75). Ten by ti mohol stačiť.
A ja osobne si myslím, že na tie metre môžeš zabudnúť. Bolo by to asi náročné možno až nemožné. (IMHO) _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
ObiWan badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 10:44 pm Post subject: |
|
|
O tomhle patchi už jsem slyšel celkem dst, ale já potřebuju o těchhle informacích o BTS mít PŘÍSTUP V JAVĚ |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Thu Dec 15, 2005 5:17 pm Post subject: |
|
|
Lasky wrote: | Existuje patch miniGPS (len ešte nie aj na CX75). Ten by ti mohol stačiť.
A ja osobne si myslím, že na tie metre môžeš zabudnúť. Bolo by to asi náročné možno až nemožné. (IMHO) |
Supernet na ME45i povidal, ale moc bych tomu neveril, kdyz me napsal, ze jsem pripojenej na 1.6km a ja byl prakticky pod vysilacem  _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|