View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Supermince badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 1:30 am Post subject: Spojení M 65 (MPM) s PC po roce padlo |
|
|
Rok užívám spojení M 65 s PC přes MPM (DCA 510) bez sebemenšího problému. Týden zpátky změna. Dostanu se na složky (prohlížeč souborů) ale nemohu nic dostat (kopírovat) tam ani zpět. Pokud dám odstranit (smazat) tak není problém a maže. Program OD k otevření dalších složek také funguje.
Nemá někdo podobnou zkušenost popř. radu jak problém řešit.?
Dokonce jsem znova vše přeinstaloval ale k žádné změně nedošlo.
Při snaze o přetáhnutí např. JPEG píše : nelze kopírovat-neznámé rozhraní, katastrofální selhání atd.
Poraďte prosím jsem už v koncích
PS : Nemám instalován žádný patch a nijak jsem před změnou do tel. nezasahoval. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 8:18 am Post subject: |
|
|
Dobre,zacat by si mal tym,ze namiesto MPM pouzijes ine programy,napr. SiMoCo,VNavigator SFE, plugin VSOFS,popripade VisSie..a daj vediet,ci problemy pretrvavaju.... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Supermince badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 12:51 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem vyzkoušel to SiMoCo a vše šlape. Tak nevím, kde je chyba. Akorát mi nesedí složitost proti MPM a také to neřeší daný problém. Nicméně pochopitelně děkuji.
Nenapadá někoho proč tomu tak je? Je to opravdu záhada (teda pro mě)
Dík |
|
Back to top |
|
 |
jakub.karasek všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 12:55 pm Post subject: |
|
|
Supermince wrote: | Tak jsem vyzkoušel to SiMoCo a vše šlape. Tak nevím, kde je chyba. Akorát mi nesedí složitost proti MPM a také to neřeší daný problém. Nicméně pochopitelně děkuji.
Nenapadá někoho proč tomu tak je? Je to opravdu záhada (teda pro mě)
Dík |
Složitost??? Podle mě je SiMoCo nejlepším programem na Siemensy na planetě. Lehce pochopitelné a hlavně rychlé. S pomalým MPM nelze srovnávat _________________ J@M_E5
C25>C35>M35>ME45>M65fw50, Skin:Win_XP, Icons:12 Win_XP>HTC S710 Vox
My life is one big dream
I'm lost in what it means
Don't wake me up cuz its almost over |
|
Back to top |
|
 |
Supermince badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 1:01 pm Post subject: |
|
|
Zas tak složitý není ale pro leckterou manželku ano A rychlejší opravdu je.  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 1:56 pm Post subject: |
|
|
Ked si napisal,ze Ti MPM pise katasrofalni selhani.bol som si na 99,9% isty,ze je to problem MPM..keby si skusil pohladat,rovnaky problem sa tu uz riesil....
A nechaj si radsej SiMoCo...je to skvely program...aj ked nie je graficky "vycackany",funkcne sa mu ziaden iny nevyrovna. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Supermince badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 12:46 am Post subject: |
|
|
Tak se mi to nakonec podařilo najít. Teda to řešení problému. Přeinstalovat OS se mi ale zdá opravdu drastické a proto už raději zůstanu u SiMoCo.
Někdo tam také psal něco o ztrátě souboru dll v registrech při odinstalaci jiného programu. Já dával pryč NERO takže je to možné.
Dokonce mi to jednou napsalo : Doplněk SiemensQuickSyncButton.dll nelze nainstalovat nebo načíst
Proto považuji tuto věc za uzavřenou a všem zůčastněným opravdu děkuji za snahu pomoci nebožákovi v nouzi. |
|
Back to top |
|
 |
maskot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 9:58 am Post subject: |
|
|
Pri preinstalovani si najprv odinstaloval MPM, alebo si spustil len instalaciu? Dost casto pomoze, ked pred reinstalaciou odinstalujes dany program. Skus este pozriet, ci mas najnovsiu verziu MPM, ked nie, tak si ju z stiahni z www.benqmobile.com... _________________ Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56 |
|
Back to top |
|
 |
|