View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Vision začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 5:48 pm Post subject: M65 a odolnost - aneb jak mi umrel mobil |
|
|
hi, nedavno mi klekla moje M65tka... zas tak strasne hrube sem sni nezachazel jako ze bych sni hazel s velkou silou atd.... nicmene kryt sem mel skoro rospadlej, nektery zavity na sroubky rozlamany atd.. .ale mobil fungoval...
prestal fungovat o telak kdyz sem si ho dal do tasky... (tzn byl v klidu) vypl se a pak se zapnul jen na malou chviku pac ho stacilo polozit a vypl se... tedko se mi povede zapnout jen kdyz ho hodne moc zatizim tak se obcas rozviti ... baterka je OK takze tou to neni ... nevite nekdo vim by to mohlo byt? ... rad bych stahl aspon fotky co v nem mam ... proste kdyz by byl uplne znicenej tak se mi zapnout nepovede... takhle se to po chvili hrani povede.... ale na par sekund.... kdyz byste nekdo vedel cim by to mohlo bejt... co sem znicil tak pls odepiste
dekuju  |
|
Back to top |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 5:56 pm Post subject: Re: M65 a odolnost - aneb jak mi umrel mobil |
|
|
tipoval bych to na nejakej vadnej kontakt u zdroje. _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Back to top |
|
 |
Vision začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 5:59 pm Post subject: Re: M65 a odolnost - aneb jak mi umrel mobil |
|
|
Pischkot wrote: | tipoval bych to na nejakej vadnej kontakt u zdroje. |
nevim co tim myslis... ale zkousel sem dat mob. na nabijecku a promerit jestli tam je proud (na tech kontaktech na ktery seda baterka) a proud tam byl. |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sat Dec 10, 2005 6:21 pm Post subject: |
|
|
možná to bude urvanej procesor, nebo jiná důležitá součást... _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
Vision začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 6:31 pm Post subject: |
|
|
pip@ wrote: | možná to bude urvanej procesor, nebo jiná důležitá součást... |
otazka zni: co stim??? prodat displey a zbytek hodit do kose a zapomenout ze sem tam mel dobry fotky? |
|
Back to top |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 6:53 pm Post subject: |
|
|
Vision wrote: | pip@ wrote: | možná to bude urvanej procesor, nebo jiná důležitá součást... |
otazka zni: co stim??? prodat displey a zbytek hodit do kose a zapomenout ze sem tam mel dobry fotky? |
zkus zajít do servisu a zeptat se kolik by to tak mohlo stát dát to do kupy a pak se rozhodni. _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Back to top |
|
 |
d[E]sann ostřílený diskusník

Joined: 31 Dec 2004 Posts: 517 Location: Prostějov Phone: EL71 2352.42 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 9:11 pm Post subject: Re: M65 a odolnost - aneb jak mi umrel mobil |
|
|
Vision wrote: | hi, nedavno mi klekla moje M65tka... zas tak strasne hrube sem sni nezachazel jako ze bych sni hazel s velkou silou atd.... nicmene kryt sem mel skoro rospadlej, nektery zavity na sroubky rozlamany atd.. .ale mobil fungoval...
prestal fungovat o telak kdyz sem si ho dal do tasky... (tzn byl v klidu) vypl se a pak se zapnul jen na malou chviku pac ho stacilo polozit a vypl se... tedko se mi povede zapnout jen kdyz ho hodne moc zatizim tak se obcas rozviti ... baterka je OK takze tou to neni ... nevite nekdo vim by to mohlo byt? ... rad bych stahl aspon fotky co v nem mam ... proste kdyz by byl uplne znicenej tak se mi zapnout nepovede... takhle se to po chvili hrani povede.... ale na par sekund.... kdyz byste nekdo vedel cim by to mohlo bejt... co sem znicil tak pls odepiste
dekuju  |
tak být tebou bych sai obědnal novej kompletní kryt http://www.korunni19.cz/shop_cat.php?sekce=2&id=46 je to ten za 899 pak to přemontovat a je to a mělo by tě to fungovat a kdyžtak kup aj šroubky v nejakým obchodě s mobili zeptáš se jestly mají šroubky na siemens M65 u nás stojý jeden 10Kč tak nevím jak u vás _________________ CX65@CX70 - DCA-510 --> EL71 With blue SLI LED FW45 + Boot-Box + Stereo HF HHS-150 + 2GB --> HTC Dream
 |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 10:31 pm Post subject: |
|
|
Mě se stalo s M65 něco podobnýho. Zbýval mi ještě rok záruky a tak jsem si řekl, že bych mohl zkusit telefon reklamovat i když bylo předem na 99% jané, že mi reklamaci neuznají. Řekl jsem si, že za to nic nedám, vyčistil jsem telefon, jak jen to šlo a šel jsem.
Pokudivu telefon přijali a řekli mi, abych za pět dní zavolal. Jak mi řekli, tak jsem udělal a nemohl jsem tomu uvěřit, když mi do telefonu rekli, že závada byla schledána, telefon je opraven a můžu si pro něj přijít.
Vymenili mi zákl. desku a dokonce i můj šíleně odřený kryt, vše zadarmo, jako součást reklamace
Vážně, doteď tomu nevěřím, ale nekecám _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
Vision začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 10:31 am Post subject: |
|
|
RDT wrote: | Mě se stalo s M65 něco podobnýho. Zbýval mi ještě rok záruky a tak jsem si řekl, že bych mohl zkusit telefon reklamovat i když bylo předem na 99% jané, že mi reklamaci neuznají. Řekl jsem si, že za to nic nedám, vyčistil jsem telefon, jak jen to šlo a šel jsem.
Pokudivu telefon přijali a řekli mi, abych za pět dní zavolal. Jak mi řekli, tak jsem udělal a nemohl jsem tomu uvěřit, když mi do telefonu rekli, že závada byla schledána, telefon je opraven a můžu si pro něj přijít.
Vymenili mi zákl. desku a dokonce i můj šíleně odřený kryt, vše zadarmo, jako součást reklamace
Vážně, doteď tomu nevěřím, ale nekecám |
heh to je sice hezky ale ja ten mobil mam totalne rozlamanej ... teda ten kryt ... sundal sem i ty kryty pod kerejma je cpu, pamet a dalsi veci  |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sun Dec 11, 2005 11:39 am Post subject: |
|
|
Vision wrote: | RDT wrote: | Mě se stalo s M65 něco podobnýho. Zbýval mi ještě rok záruky a tak jsem si řekl, že bych mohl zkusit telefon reklamovat i když bylo předem na 99% jané, že mi reklamaci neuznají. Řekl jsem si, že za to nic nedám, vyčistil jsem telefon, jak jen to šlo a šel jsem.
Vážně, doteď tomu nevěřím, ale nekecám |
heh to je sice hezky ale ja ten mobil mam totalne rozlamanej ... teda ten kryt ... sundal sem i ty kryty pod kerejma je cpu, pamet a dalsi veci  |
jak tu už bylo řečeno, kup novej kryt, aby v servisu nepoznali, žes to zničil tvým zacházením...  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 1:44 pm Post subject: |
|
|
pip@ wrote: |
jak tu už bylo řečeno, kup novej kryt, aby v servisu nepoznali, žes to zničil tvým zacházením...  |
Aneb jak vochcat serivsáky  _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Back to top |
|
 |
Vision začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 4:29 pm Post subject: |
|
|
Pischkot wrote: | pip@ wrote: |
jak tu už bylo řečeno, kup novej kryt, aby v servisu nepoznali, žes to zničil tvým zacházením...  |
Aneb jak vochcat serivsáky  |
heh na to kaslu, kupoval sem ho na konci minuleho slolniho roku za 1500,- ... 2 roky nebo kolik se dava zaruka to asi jeste neni ... ale stejne by to poznali pac sem sundal ty plechovy krytky co krejou cpu, pamet atd... a to uz tam tak aby to nepoznali nedam ... a riskovat 800 sem i fakt nechce  |
|
Back to top |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 4:52 pm Post subject: |
|
|
Vision wrote: | Pischkot wrote: | pip@ wrote: |
Aneb jak vochcat serivsáky  |
heh na to kaslu, kupoval sem ho na konci minuleho slolniho roku za 1500,- ... 2 roky nebo kolik se dava zaruka to asi jeste neni ... ale stejne by to poznali pac sem sundal ty plechovy krytky co krejou cpu, pamet atd... a to uz tam tak aby to nepoznali nedam ... a riskovat 800 sem i fakt nechce  |
tak co řešíš? Kup si novej telefon ne?  _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 6:43 pm Post subject: |
|
|
lock jamaica a kdyby si chtěl vědět proč tak mě kontaktuj přes soukromou zprávu 8) _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|