View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
1913 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 10:44 am Post subject: Výdrž baterie? |
|
|
Jak dlouho Vam vydrzi baterka na sx1? ja sem koupil funglofku 1000mha a vydrzela presne 24hodin a to sem si ani moc nehral. premyslim jestli nebude problem v telefonu originalni baterka byla menena pac nenabijela a dali me novou a dela to samy |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 5:40 pm Post subject: Re: Výdrž baterie? |
|
|
1913 wrote: | Jak dlouho Vam vydrzi baterka na sx1? ja sem koupil funglofku 1000mha a vydrzela presne 24hodin a to sem si ani moc nehral. premyslim jestli nebude problem v telefonu originalni baterka byla menena pac nenabijela a dali me novou a dela to samy |
Nové baterie vždy vydrží málo, musíš ji nechat "zaject" pěti nabíjecími cykly. Dále, jinak mě baterka (už zajetá) vydrží tak 4 dny při normálním používáním, při testovaní ji ale dokážu vyprázdnit během dvou hodin v pohodě... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 6:32 pm Post subject: |
|
|
Mě baterie při normálním používání vydrží 2 a půl dne.  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
Krouta badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 6:55 pm Post subject: Re: Výdrž baterie? |
|
|
Lewa wrote: |
Nové baterie vždy vydrží málo, musíš ji nechat "zaject" pěti nabíjecími cykly. Dále, jinak mě baterka (už zajetá) vydrží tak 4 dny při normálním používáním, při testovaní ji ale dokážu vyprázdnit během dvou hodin v pohodě... |
Při "normálním používání", hmmm.
Leda že by to normální používání bylo stejné jako používání klasického "nechytrého" mobilu (čili pár minut hovoru a nějaká ta sms) ale na to nemusím mít smart phone. Moje největší výdrž byla něco přes jeden den.
 |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 6:41 pm Post subject: |
|
|
4 dny se mi zdá moc...tech 2 a půl je fakt max. (pár sms a chvilka volani) _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 7:36 pm Post subject: |
|
|
KŘOVÁK wrote: | 4 dny se mi zdá moc...tech 2 a půl je fakt max. (pár sms a chvilka volani) |
Jak čí mobil... já se o baterku v začátcích dost staral, tudíž teď s ním nemám problémy... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Krouta badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 8:33 pm Post subject: |
|
|
Jak čí mobil... já se o baterku v začátcích dost staral, tudíž teď s ním nemám problémy... |
No nevím, nevím nakolik máš šanci to ovlivnit dobrou péčí. 4 dny je opravdu v případě SX1 těžko uvěřitelná výdrž. Buď máš štěští na dobrý kousek, nebo je to tvé "mormální používání" trochu jiné než to moje.  |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 11:01 pm Post subject: |
|
|
Krouta wrote: | Lewa wrote: |
Jak čí mobil... já se o baterku v začátcích dost staral, tudíž teď s ním nemám problémy... |
No nevím, nevím nakolik máš šanci to ovlivnit dobrou péčí. 4 dny je opravdu v případě SX1 těžko uvěřitelná výdrž. Buď máš štěští na dobrý kousek, nebo je to tvé "mormální používání" trochu jiné než to moje.  |
No já pouze tu a tam zavolám a napíšu. Někdy použiju BT či foťák... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Krouta badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 11:11 pm Post subject: |
|
|
No já pouze tu a tam zavolám a napíšu. Někdy použiju BT či foťák... |
To bych tedy rozhodně neoznačil jako "normální používání" smart phone.
Ale tímto stylem věřím, že se s výdrží dostaneš někam hodně blízko údaji, který uvádíš.  |
|
Back to top |
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 12 May 2005 Posts: 465 Location: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 4:39 pm Post subject: |
|
|
me baterie u SX1 vydrzi tak 1,5 dne negdy max 2 ale to se ji nesmite dotknout
pro SX1 premyslim o novej baterii 1300 mAh ale nevim jestli to ma smysl  _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi
 |
|
Back to top |
|
 |
Krouta badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 4:50 pm Post subject: |
|
|
dubas_ wrote: | me baterie u SX1 vydrzi tak 1,5 dne negdy max 2 ale to se ji nesmite dotknout
pro SX1 premyslim o novej baterii 1300 mAh ale nevim jestli to ma smysl
|
Kolega v práci má 1300 mAh a nějaký rozdíl oproti origo baterce tam není. Jen mu u ní nefunguje korektně ukazatel stavu, takže se mu stává, že mu mobil chcípne bez výstrahy. |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:59 pm Post subject: |
|
|
Mne patch na stiahnutie podsvietenia predlzil pri rovnakom pouzivani o 1 den. Z dvoch na tri dni vydrze... _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Back to top |
|
 |
P.aja. věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 4:35 pm Post subject: Re: Výdrž baterie? |
|
|
Lewa wrote: | 1913 wrote: | Jak dlouho Vam vydrzi baterka na sx1? ja sem koupil funglofku 1000mha a vydrzela presne 24hodin a to sem si ani moc nehral. premyslim jestli nebude problem v telefonu originalni baterka byla menena pac nenabijela a dali me novou a dela to samy |
Nové baterie vždy vydrží málo, musíš ji nechat "zaject" pěti nabíjecími cykly. Dále, jinak mě baterka (už zajetá) vydrží tak 4 dny při normálním používáním, při testovaní ji ale dokážu vyprázdnit během dvou hodin v pohodě... | seš asi pěkná lama protože Li-ion a Li-pol se NEMAJÍ nechávat vybíjet ani joko nový a ty tvoje cykli jsou tak leda na odebrání životnosti !!!!! _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 5:19 pm Post subject: Re: Výdrž baterie? |
|
|
P.aja. wrote: | Lewa wrote: | 1913 wrote: | Jak dlouho Vam vydrzi baterka na sx1? ja sem koupil funglofku 1000mha a vydrzela presne 24hodin a to sem si ani moc nehral. premyslim jestli nebude problem v telefonu originalni baterka byla menena pac nenabijela a dali me novou a dela to samy |
Nové baterie vždy vydrží málo, musíš ji nechat "zaject" pěti nabíjecími cykly. Dále, jinak mě baterka (už zajetá) vydrží tak 4 dny při normálním používáním, při testovaní ji ale dokážu vyprázdnit během dvou hodin v pohodě... | seš asi pěkná lama protože Li-ion a Li-pol se NEMAJÍ nechávat vybíjet ani joko nový a ty tvoje cykli jsou tak leda na odebrání životnosti !!!!! |
Přesně tak!!! Tyhle cykly platí POUZE u Nimh baterií...  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
|
Back to top |
|
 |
P.aja. věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 5:41 pm Post subject: Re: Výdrž baterie? |
|
|
KŘOVÁK wrote: | P.aja. wrote: | Lewa wrote: | 1913 wrote: | Jak dlouho Vam vydrzi baterka na sx1? ja sem koupil funglofku 1000mha a vydrzela presne 24hodin a to sem si ani moc nehral. premyslim jestli nebude problem v telefonu originalni baterka byla menena pac nenabijela a dali me novou a dela to samy |
Nové baterie vždy vydrží málo, musíš ji nechat "zaject" pěti nabíjecími cykly. Dále, jinak mě baterka (už zajetá) vydrží tak 4 dny při normálním používáním, při testovaní ji ale dokážu vyprázdnit během dvou hodin v pohodě... | seš asi pěkná lama protože Li-ion a Li-pol se NEMAJÍ nechávat vybíjet ani joko nový a ty tvoje cykli jsou tak leda na odebrání životnosti !!!!! |
Přesně tak!!! Tyhle cykly platí POUZE u Nimh baterií...  | a NI-Cd u novejsich nokii _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|