View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
nwagner badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 12:00 pm Post subject: .. |
|
|
ale pohodaaaaa.  |
|
Back to top |
|
 |
Sibstr badatel

270.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 10:09 pm Post subject: Re: ... |
|
|
nosferatu wrote: | Edit: Mrkl jsem do příručky a nikde žádné poutko. Hochu, hochu, tys vyrval BTčko!  |
Tak to je fakt LOL
Někteří lidé maj fakt dobré představy Já nechci do nikoho rejt, ale víš vůbec co to je Bluetooth? Bluetooth je radiovej přenos dat na frekvenci 2,4GHz, obstarává ho jeden čip na základní desce plus náké ty integrované obvody. Občas bývá v telefonu nějaká anténka, ale ta se rozhodně nenachází nekdě zvnějšku telefonu, ta je pěkně schovaná uvnitř, stejně jako anténa na příjem GSM signálu. To jenom abych někomu neřikal že to neví, aniž bych mu to aspoň trochu nevysvětlil.
Samozřejmě to co se vytrhlo, bylo očko na připevnění šňůrky na krk, o tom není pochyb  |
|
Back to top |
|
 |
goob kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 2:51 am Post subject: M75 a zkracování SMS při použití T9 |
|
|
Na Mobilmanii v katalogu mobilů píší, že T9 zkracuje zprávy. Je skutečně tak? Dá se to nějak odstranit, nahrát třeba jiný slovník? _________________ goob B-] |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 9:33 am Post subject: |
|
|
Tento problem riesi FW12 a vyssie. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
joebig kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:41 pm Post subject: m75 má své chyby |
|
|
m 75ku jsem si koupil před měsícem za 5890 z datartu. myslím že za ty prachy je to výbornej mobil ale ten fw. mám 12 a teď si stahuji 16. 12 je úplně strašná, java se zasekává menu je pomalé ale jinak se mi 75 moc líbí!nevím proč ale úplně mě nadchla poprvé jsem jí vyděl naživo na invexu v centru mobilmáni a hned si mě oslovila a tak jsem si jí musel koupit! takže ji všem co mají o ní zájem doporučuji (ještě mě teda vrše kryt baterky j asi nedolehlej a taky ta baterka mě lítá ale dal jsem tam kousek papíru, a samozřejmě ještě výdrž s zaplím mp3 přehrávačem 4-5 hodin) |
|
Back to top |
|
 |
joebig kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:42 pm Post subject: m75 má své chyby |
|
|
m 75ku jsem si koupil před měsícem za 5890 z datartu. myslím že za ty prachy je to výbornej mobil ale ten fw. mám 12 a teď si stahuji 16. 12 je úplně strašná, java se zasekává menu je pomalé ale jinak se mi 75 moc líbí!nevím proč ale úplně mě nadchla poprvé jsem jí vyděl naživo na invexu v centru mobilmáni a hned si mě oslovila a tak jsem si jí musel koupit! takže ji všem co mají o ní zájem doporučuji (ještě mě teda vrše kryt baterky j asi nedolehlej a taky ta baterka mě lítá ale dal jsem tam kousek papíru, a samozřejmě ještě výdrž s zaplím mp3 přehrávačem 4-5 hodin) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|