View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
deny.cz začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 8:29 pm Post subject: SX1: patch na eikctl.rsc a další. |
|
|
Zdravím, aplikoval jsem patch na editaci digitálních hodin. Když přesunu originální soubor eikctl na E a aplikuji patch, tak telefon v pořádku nabootuje. Pokud ale chci tento soubor na E přepsat jiným a hodiny změnit, tak mi to nejde - soubor buď nelze přepsat, nebo, pokud nahraju ten nový jeŠtě před aplikací patche, tak telefon ani nenabootuje. Čím to?
Ještě bych se rád zeptal, který soubor edituje podkladový obrázek pod menu? Pokud bych chtěl změnit i tu spodní lištu, tak to musím udělat přes změnu palety, že? - to už musím dělat přes Themizer? Rád bych zvolil nějaký jiný způsob, ale nevím jak. Rád bych prostě změnil barevnou paletu, aby i ten proužek dole byl v mnou zvolené barvě a tím pádem i například při příchodu SMS atd. Díky. _________________ deny.cz@t-email.cz |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 10:44 pm Post subject: |
|
|
jiz sem ti odpovedel v grafice ATD
a jeste to tu upresnim ..prez themerizer nezmenis barvu spodni listy..to obstarava soubor palette.dll
viz jina diskuse na kterou najdes odkaz v te grafice
a jeste pridam dalsi nazor..Themerizej je nanic  _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
deny.cz začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 7:16 am Post subject: |
|
|
Takže pokud to dobře chápu - pokud jej změním, tak se mi ta barva změní i například u toto rámečku s příchozí SMS, zmeškaným hovorem atd.? _________________ deny.cz@t-email.cz |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 5:08 pm Post subject: |
|
|
deny.cz wrote: | Takže pokud to dobře chápu - pokud jej změním, tak se mi ta barva změní i například u toto rámečku s příchozí SMS, zmeškaným hovorem atd.? | at Cuirovi usetrim nervy, jo, zalezi na tom, co vsechno jsi v tom palette.dll zmenil. Vestinou se ale meni kompletne vsechno, takze ANO, Zmeni. Kdyz si ho v palette tool by Alezz tedutjes, tak vidis plno barevnych ctverecku a akazdy reprezentuje nejakeou cast theme. Takze staci zeditovat - coz neni tak jednoduchy, protoze nejsou veschny jeste zmapovana (presne), vyzkousej funkci hledat palette.dll Tam najdes vice _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 6:09 pm Post subject: |
|
|
ZeeRaX wrote: | deny.cz wrote: | Takže pokud to dobře chápu - pokud jej změním, tak se mi ta barva změní i například u toto rámečku s příchozí SMS, zmeškaným hovorem atd.? | at Cuirovi usetrim nervy, jo, zalezi na tom, co vsechno jsi v tom palette.dll zmenil. Vestinou se ale meni kompletne vsechno, takze ANO, Zmeni. Kdyz si ho v palette tool by Alezz tedutjes, tak vidis plno barevnych ctverecku a akazdy reprezentuje nejakeou cast theme. Takze staci zeditovat - coz neni tak jednoduchy, protoze nejsou veschny jeste zmapovana (presne), vyzkousej funkci hledat palette.dll Tam najdes vice |
diky _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|