View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
CD Jojn kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 7:56 am Post subject: ZMĚNA IKONEK V HLAVNÍM MENU - JAK SI VYTVOŘIT VLASTNÍ? |
|
|
Ahoj lidi chtěl jsem si vytvořit vlastní menu, ale nepřišel jsem na to jak, vždy když si udělám nějakej png obrázek tak se mi nikdy v tom menu nezobrazí. Používám stejné názvy např 2_b.png jako byly v původním main.fs souboru u něktěrejch těch menu co jsem si stáhnul z těch ruskejch stránek. Udělal jsem si menu, přidal jsem k tomu main.fs z jednoho z těch ztaženejch a zkoušel jsem změnit datum u obrázku, mít přesně stejný rozlišení jako původní ikonky z toho menu a tak podobně ale vždycky se místo nich zobrazí jen ta růžová složka. Jak na to? Víte to?
Musí mít nějakou barevnou hloubku? nebo jinou png kompresi??? pls poraďte. Díky |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 12:51 pm Post subject: |
|
|
Keby si sa pozrel do Utilit na SM,nasiel by si ju tam uz davno.Vola sa x65 fs creator. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:12 pm Post subject: |
|
|
je jen chyba,ze ta verze co je tu je pouze "design test" a nefunguje...asi byste to meli spravit _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 6:12 am Post subject: |
|
|
Aha...oki,dik za upozornenie. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Fri Oct 01, 2004 7:16 pm Post subject: |
|
|
není zač...musíme si pomáhat  _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 6:52 am Post subject: |
|
|
Uz je to opravene od vcera.Je tam najnovsia verzia 1.1. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|