View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 12 May 2005 Posts: 465 Location: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 7:14 pm Post subject: KeyLocker automaticke zamykani klavky |
|
|
hoj lidi nevim jestli to tu bylo ale nasel sem super aplikaci pro SX1 (taky vas stve manualni zamykani klavky)
KeyLocker 1.01 Full automaticky zamyka klavesnici za vas po nastavenem casu a dalsich bejkarnach
mel by to byt Freeware po dohode s adminy sem ochotnej hodit link na svuj web protoze si za boha nemuzu vzpomenout gde sem to stahnul  _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi
 |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 10:51 pm Post subject: |
|
|
Pokud se nepletu, stáhneš to třeba na společnym mailu jestli víš jaký to je. napíšu ti to na SZ. _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:53 pm Post subject: |
|
|
a co tak powerlock ktory je tusim zadarmo k sx1 od siemensu? vie to vsetko tiez:) |
|
Back to top |
|
 |
12345 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:10 am Post subject: |
|
|
Tyhle programy podle mě nejsou k ničemu. Vadí mi to, že pokud je klávesnice blokována a přijde hovor, musíte nejdřív zadat deblokační kód. Teprve potom zjistíte kdo volá, a máte možnost provést nějakou akci (přijmout, odmítnout, vypnout zvonění a pod.).  |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 3:39 pm Post subject: |
|
|
12345 wrote: | Tyhle programy podle mě nejsou k ničemu. Vadí mi to, že pokud je klávesnice blokována a přijde hovor, musíte nejdřív zadat deblokační kód. Teprve potom zjistíte kdo volá, a máte možnost provést nějakou akci (přijmout, odmítnout, vypnout zvonění a pod.).  |
Pokud chceš tak ti pošlu AutoLock. Ten ti zamkne klávesy po době kterou nastavíš a když někdo volá tak se automaticky zruší a rovnou můžeš přijmout atd.  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
12345 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 11:05 pm Post subject: |
|
|
Díky za tip, už to mám nainstalovaný, pohoda.  |
|
Back to top |
|
 |
Krehy badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 3:41 pm Post subject: |
|
|
12345 wrote: | Tyhle programy podle mě nejsou k ničemu. Vadí mi to, že pokud je klávesnice blokována a přijde hovor, musíte nejdřív zadat deblokační kód. Teprve potom zjistíte kdo volá, a máte možnost provést nějakou akci (přijmout, odmítnout, vypnout zvonění a pod.).  |
????
Nevim jak vám, ale když mi přijde hovor, ukáže se mi na displeji kdo volá a zeleným to normálně zvednu i při zamknutejch klávesách.Jinak pro autolock používám Active Today a jde to taky _________________ C65->SXone |
|
Back to top |
|
 |
kýbl začátečník

Joined: 05 Oct 2005 Posts: 55 Location: Kralupy nad Vltavou
61.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:02 am Post subject: |
|
|
Já tedyzamykání kláves nepoužívám vůbec, protože pořád mačkat dlouze křížek je dost opruz (v tomhle zlaté Sony J5).
A nikdy se mi nestalo, že bych něco omylem vytočil, mačkal.. Díky dost tuhým klávesám. |
|
Back to top |
|
 |
|