View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 4:24 pm Post subject: |
|
|
magmagnus wrote: | Lasky to všechno cos mě poslal jsem si přečetl ve fóru už před tím, kdyby tam bylo napsané to o co mě jde tak bych nikoho neotravoval. Já vím že jsi ze mně už na prášky ale ještě jednou to prosím zkus.
px65v3 musím otevří v telefonu nebo v nějakém programu nebo v čem???  |
Keď som ti odpovedal na prášky som nebol, ale teraz keď čítam ďalšiu tvoju otázku už som. Keď je to raz java aplikácia tak ju asi nebudeš púšťať v.... do certa ani neviem vymyslieť niečo blbé.  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 4:40 pm Post subject: |
|
|
Ještě doplním hanniho, musíš ji nahrát do samostatného adresáře, ostatně jako každoujinou java aplikaci, jinak ji nespustíš!!! _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
magmagnus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 1:04 pm Post subject: |
|
|
Lasky wrote: | magmagnus wrote: | Lasky to všechno cos mě poslal jsem si přečetl ve fóru už před tím, kdyby tam bylo napsané to o co mě jde tak bych nikoho neotravoval. Já vím že jsi ze mně už na prášky ale ještě jednou to prosím zkus.
px65v3 musím otevří v telefonu nebo v nějakém programu nebo v čem???  |
Keď som ti odpovedal na prášky som nebol, ale teraz keď čítam ďalšiu tvoju otázku už som. Keď je to raz java aplikácia tak ju asi nebudeš púšťať v.... do certa ani neviem vymyslieť niečo blbé.  |
Kluci vidím že už jste tři ale ani jeden jste mě stále nedokázali odpovědět na to na co jsem se ptal. Já vím že vy jste v tomto ostřílení kozázi a proto se na tím jako je nějaká java vůbec nepozastavujete. Divím se vašim reakcím ale asi jste zapomněli že jste také někdy začínalk.
Já totiž v telefonu c65 žádnou javu najít nemůžu (proto se pořád ptám) a natož ji spustit.
Jsem zvědavý jestli to konečně pochopíte a dokážete mi odpovědět. Díky za vaši snahu a trpělivost. |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
magmagnus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 2:18 pm Post subject: |
|
|
Achjoo.. No to snad už není možné než něco napíšeš tak si přečti o čem je řeč. Dík.  |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 2:36 pm Post subject: |
|
|
Kua pokud vim tak řeč byla o tom že do mobilu musíš dát aplikaci px65v3 a tys tady kecal že nic takové v mobilu nemáš... tak sem ti dal na tu aplikaci odkaz...  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
magmagnus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 2:42 pm Post subject: |
|
|
Darth PZ wrote: | Kua pokud vim tak řeč byla o tom že do mobilu musíš dát aplikaci px65v3 a tys tady kecal že nic takové v mobilu nemáš... tak sem ti dal na tu aplikaci odkaz...  |
To už mobilu mám jenom to neumím najít a spustit |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 2:51 pm Post subject: |
|
|
HH nečekaně bude tam kam jsis ji nahrál a nečekaně se spouští tak že zmáčkneš joy...  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
magmagnus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 2:52 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | menu>surf&zábava>aplikace>px65v3>najedeš na ní a stiskneš joystik |
Hurá konečně jeden člověk co umí česky. Díky bohu.
Bezy bohužel tam v menu nemám surf&zábava. Je možné že by to ct65 měla jinak? |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 3:22 pm Post subject: |
|
|
je to možný, T-mobile si trochu pozměnil menu Teď nevim jak přesně vypadá, ale zkus každou položku. Pod tou správnou by mělo být: hry, aplikace, záložky a internet
Doufám, že to tak nějak je, nevim kam až ty operátorský úpravy sahaj  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 3:28 pm Post subject: |
|
|
Clovece sorry,ale skor,ako tu zacnes vymyslat s java aplikaciami na patchovanie bootcore STUDUJ!!!!!
Precitaj si hlavne manual k svojmu telefonu,precitaj si cosi o jave a java aplikaciach,precitaj si do coho sa chces vlastne pustit a potom sa pytaj. Pretoze otazky typu "ja neviem,kde je v telefone java" by som bral od niekoho,kto ma telefon v ruke prvykrat a este si ho ani nestihol zapnut.Urcite nie od niekoho,kto uz ide patchovat bootcore a pracovat so servisnymi programami.Keby si si len raz precital manual,tuto otazku by si nepolozil. Tak studuj,studuj a este raz studuj a potom sa pytaj.Kazdy sme raz zacinali,ale urcite nie takymito zakladnymi otazkami.  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
magmagnus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 5:14 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | je to možný, T-mobile si trochu pozměnil menu Teď nevim jak přesně vypadá, ale zkus každou položku. Pod tou správnou by mělo být: hry, aplikace, záložky a internet
Doufám, že to tak nějak je, nevim kam až ty operátorský úpravy sahaj  |
Mám tam menu/downloads/hry ke stažení/aplikace ke stažení a dál už mě to připojuje na wap takže se na px65v3 nedostanu. Nevíš prosím jestli se to dá nějak obejít nebo ho musím nejdřív odblokovat nebo ......... ? |
|
Back to top |
|
 |
magmagnus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 5:35 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Clovece sorry,ale skor,ako tu zacnes vymyslat s java aplikaciami na patchovanie bootcore STUDUJ!!!!!
Precitaj si hlavne manual k svojmu telefonu,precitaj si cosi o jave a java aplikaciach,precitaj si do coho sa chces vlastne pustit a potom sa pytaj. Pretoze otazky typu "ja neviem,kde je v telefone java" by som bral od niekoho,kto ma telefon v ruke prvykrat a este si ho ani nestihol zapnut.Urcite nie od niekoho,kto uz ide patchovat bootcore a pracovat so servisnymi programami.Keby si si len raz precital manual,tuto otazku by si nepolozil. Tak studuj,studuj a este raz studuj a potom sa pytaj.Kazdy sme raz zacinali,ale urcite nie takymito zakladnymi otazkami.  |
Právě že si čtu http://www.siemensmania.cz/content.php?id=244 a podle návodu na vašich stránkách je to první co musím udělat tak nevím čemu se divíš. Spíš bych se měl divit já. Když mi nechceš poradit tak aspoň nevrtej. Kritizovat umí každý .... a kdo neumí jako já tak se nějakým způsobem učí. Ty to možná máš někde z hůry dané - asi podle tvé reakce. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 7:57 pm Post subject: |
|
|
Kamos,nato,ze Ti na tejto stranke este "hori spak na stanici" si dost drzy a orazeny.Neviem ci si az taky tupy alebo ano...pochop,ze nikto Ti tu nebude radit take veci,ktore sa docitas v manuale,ktory dostanes k telefonu. Keby si sa namiesto kretenskych otazok do neho radsej podival a prestal sa tu hrat na chudaka,ktoremu tu nikto nevie poradit,lebo on nechape zakladne veci.
Vaz si toho,co Ti tu niekto zo skusenejsich poradi,alebo Ta na nieco navedie.Ty sa totiz nechces ucit.Ty cakas,ze Ta tu niekto za rucicku k tomu dovedie a naleje Ti to do hlavy. Tak laskavo namiesto toho,co sa tu pohorsujes nad inymi,pohni trochu rozumom...lebo z toho,co sme Ti tu uz popisali by to uz bolo jasne asi aj mojej 4-rocnej dcere. A ak Ti to jasne nie je,tak sa nato vykasli a pouzivaj svoj telefon na telefonovanie a SMSkovanie,ako to robia tisicky dalsich....
 _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|