clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Jak správně na vlastní obrázek na pozadí?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Jak správně na vlastní obrázek na pozadí?

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kelav
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Dec 20, 2005 11:50 pm    Post subject: Jak správně na vlastní obrázek na pozadí? Reply with quote

Ahoj všem, jsem dlouholetým přiznivcem Siemensů a nedávno jsem si pořídil C75. Předešlý byl C65 a teď k problému.

Když si nahraji do telefonu vlastní obrázky o velikosti displeje, tak mi zmizí pozadí u spodních symbolů na displeji (tam jak je datum, ikonky, čas a pod nimi levá a pravá kontextová nabídka, nebo jak to nazvat) Vím, že pokud jsem si u C65 nahrával obrázky dle vlastního výběru, tak pozadí pod těmito důležitými ikonami zůstalo nastavené podle vybraného tématu. Zde se tak neděje a místo toho je na celé ploše roztažená tapeta, přičemž většinou je spodní nabídka nečitelná Rolling Eyes

Může mi někdo pomoci?

Druhej dotázek, za ten se předem omlouvám, jaké je korektní nastavení wav souboru, aby hrál v telefonu, děkuji. To nastavení jsem zapomněl, vím, že je ale možné ho přednastavit například v programu Cool Edit Pro.

Hezký den, Kelav
Back to top
View user's profile Send private message
krMeEjNzy
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 21, 2005 12:03 am    Post subject: Reply with quote

Je to tim, ze v tom THEMU co mas nastavenej dole zadny pozadi pro datum a spol neni. Jenom to tak vypada ale je to cely zabudovany v tom obrazku. Jenom si to prohlidni a uvidis. A estli tam to pozadi chces tak si ten skin predelej treba v SDTE. Je to jednoduchy a zvladne to kazdy.

PS.: Jestli tam to pozadi nechces jenom tak "suchy" (1 barvu) tak si do toho svyho klidne neco prikrasli a to pak vypada (podle mne) mnohem lip ;-)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
kelav
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 21, 2005 7:47 am    Post subject: Reply with quote

takže je to, tak jak jsem si myslel, musim si u pozadi udělat dole pruh v editoru. Ale co když změním téma, ve kterém bude jiná barva textu, který se přičemž stane na pruhu nečitelný Rolling Eyes Siemens to trochu nedomyslel.
Back to top
krMeEjNzy
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 21, 2005 12:33 pm    Post subject: Reply with quote

Dit sem ti to tam psal ne... Otevri si ten skin v SDTE (siemens desktop theme editor) a tam si tu barvu zmen. Je to strasne jednoduchy...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PostPosted: Wed Dec 21, 2005 1:54 pm    Post subject: Reply with quote

Ak ma ten tvoj obrazok rozlisenie displeja (132x176) tak ho v nejakom grafickom editory (postaci aj MSPAINT) zmensi na 132x175 Wink
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Wed Dec 21, 2005 2:04 pm    Post subject: Reply with quote

To že se pozadí roztáhne po celým displeji beru spíš jako výhodu,alespon ho muzu cely využít,ale je fakt že občas je ten spodní nečitelný. Ale jak už zde bylo napsáno vše se dá jednoduše upravit v SDTE.
http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
kelav
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Dec 22, 2005 7:51 am    Post subject: Reply with quote

kesu wrote:
To že se pozadí roztáhne po celým displeji beru spíš jako výhodu,alespon ho muzu cely využít,ale je fakt že občas je ten spodní nečitelný. Ale jak už zde bylo napsáno vše se dá jednoduše upravit v SDTE.

Díkes všem :-) Stáhnu si to :-)
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum