Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sateza kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 10:33 pm Předmět: Vypíná se mi mobil M75 |
|
|
Dobrý den pánové a dámy! Mám takový problemík. Měl jsem svou M75 tku v servisu na reklamaci, jelikož mi zamrzal a přestaly jít vibrace. Již ho mám zpátky a natáhl jsem si do něj soft, přes který posílám smsky přes GPRS internet. Za den pošlu asi okolo 30-ti smsek a asi tak u třech se mi stane, že když sms odejde, mobil se z ničeho nic vypne! Při žádné jiné aplikaci se mi ještě nestalo, jen u aplikace na posílání smsek přes internet GPRS. Po reklamaci mi do mobilu dali nový SW verzi 16. Poradí mi někdo, kde by mohla být chybička??? Pomalu už začínám být na Siemens naštvaný, jelikož jsem měl dosud, než jsem si koupi M75 tku jen samé nokie (až na minimální vyjímky). telefon se mi moc zamlouvá, ale problémy s SW už mě vážně SER...!!!!! Díky moc za rady!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 23, 2005 10:24 am Předmět: Re: Vypíná se mi mobil M75 |
|
|
Sateza napsal: | Dobrý den pánové a dámy! Mám takový problemík. Měl jsem svou M75 tku v servisu na reklamaci, jelikož mi zamrzal a přestaly jít vibrace. Již ho mám zpátky a natáhl jsem si do něj soft, přes který posílám smsky přes GPRS internet. Za den pošlu asi okolo 30-ti smsek a asi tak u třech se mi stane, že když sms odejde, mobil se z ničeho nic vypne! Při žádné jiné aplikaci se mi ještě nestalo, jen u aplikace na posílání smsek přes internet GPRS. Po reklamaci mi do mobilu dali nový SW verzi 16. Poradí mi někdo, kde by mohla být chybička??? Pomalu už začínám být na Siemens naštvaný, jelikož jsem měl dosud, než jsem si koupi M75 tku jen samé nokie (až na minimální vyjímky). telefon se mi moc zamlouvá, ale problémy s SW už mě vážně SER...!!!!! Díky moc za rady!!! |
No me se M75 taky nekdy vypina(vetsinou, kdyz si hraju s BT) ale asi za to muzou ty patche
Kazdopadne zkusil bych bud jinou aplikaci na posilani SMSek(na internetu jich par najdes - OSkarek, ci Gibo, ktery je komercni a pokud by to vypadavalo i tam, muzes kontaktovat autora) nebo v nejhorsim se pustit do opravy vlastnorucne(a znovu nahrat FW) ci to reklamovat(nevim, zda to uznaji, mozna se nebudou bavit a reknou, ze to je chyba aplikace ) _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|