View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
abaddon badatel

270.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 8:03 am Post subject: Pryč s logem operátora! |
|
|
Zdar človjeci!vim že to tu někde je,četl jsem o tom ale sem asi magor páč to teď nemůžu najít!Nějak se mi povedlo,že když jsem si dal obrázek jako tapetu tak ji mám přes úplně celej dislej(tim celej myslim opravdu úplně celej).Ten probléj je v tom,že ona dívčina co ji tam mám má přeně uprostřed čela krásný nápis OSKAR.jak se ho zbavim plís!? |
|
Back to top |
|
 |
Panko začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:03 pm Post subject: Re: Pryč s logem operátora! |
|
|
abaddon wrote: | Zdar človjeci!vim že to tu někde je,četl jsem o tom ale sem asi magor páč to teď nemůžu najít!Nějak se mi povedlo,že když jsem si dal obrázek jako tapetu tak ji mám přes úplně celej dislej(tim celej myslim opravdu úplně celej).Ten probléj je v tom,že ona dívčina co ji tam mám má přeně uprostřed čela krásný nápis OSKAR.jak se ho zbavim plís!? |
napiš sem svůj meil...pošlu ti obrázek, který si nastavíš jako "Operátor"...je průhledný, takže na čele nebude mít nic... _________________ Panko, CX65 |
|
Back to top |
|
 |
abaddon badatel

270.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 12:21 pm Post subject: Re: Pryč s logem operátora! |
|
|
abaddon wrote: | Zdar človjeci!vim že to tu někde je,četl jsem o tom ale sem asi magor páč to teď nemůžu najít!Nějak se mi povedlo,že když jsem si dal obrázek jako tapetu tak ji mám přes úplně celej dislej(tim celej myslim opravdu úplně celej).Ten probléj je v tom,že ona dívčina co ji tam mám má přeně uprostřed čela krásný nápis OSKAR.jak se ho zbavim plís!? |
Vyrob si prázdnej obrázek,gif nebo jpg 1x1 bod třeba v programu irfanview a nastav si ho jako logo operátora  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Wed Nov 30, 2005 4:30 pm Post subject: |
|
|
a nebo ploše v PC klikni na pravy tlačítko dej nový a pak rastrový obrázek a nakonec to zkopíruj do telefonu a nastav jako operátora... _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
a_tommi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 12:00 am Post subject: |
|
|
nemohli by ste to poslat aj mne? sivokt@gmail.com
alebo to sať na rapida(radsej mail ) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|