View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
palikx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:36 am Post subject: Zaloha M65 |
|
|
ahoj mam M65 fw 16 a chtel bych ho zvysit.jiz jsem dokazal telefon odblokovat zrusit T-debile a podobne,ale fw jsem zatim neudelal z duvodu toho ze nemam zalohu telefonu.precetl jsem vsecky navody jak na to stahnul vsecky mozny programy a ani jeden mi nechce udelat nic s fullflash.x65flasher mi pise- boot code not recognized Make sure that you have patched the bootcore with px65 midlet.-nevim presne co to znamena.poradite mi prosim?nechci si zabit tel mam ho moc rad |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
palikx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 9:16 pm Post subject: |
|
|
jo to ja ale vsecko udelal.nakopiroval jsem do flasheru config.ini a ten nic.vsecky kody mam ale telefon se nechce prepnout do servis.modu.nakonec jsem nahral software bez zalohy a telefon maka.ale tu zalohu chci stejne.pisete tu neco o tom ze se nemusi pouzivat ta aplikace v telefonu a jde to obejit ale asi delam neco spatne.kterej program je zarucene fungujici?mam papua,a x 65 flasher.co ten v klay? |
|
Back to top |
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 12 May 2005 Posts: 465 Location: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:16 am Post subject: |
|
|
pokud tam mas zatim este fw 16 tak kody na zalohu ve V-Klay generovat nemusis pude to i bez nich
pokud tam prvne pripojis mobil tak V-Klay hend udela zalohu stavajiciho stavu
kdyz tak tady je navod jak snim pracovat pokud by ti stacil fw 25 tak se bez kodu obejdes ale asi si myslim ze ti stacit nebudu ikdyz ja nanem jedu do posavad a telefon je uplne v pohode mam tam asi 20 patchu a nejaky ty upravy _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi
 |
|
Back to top |
|
 |
pidoma kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 9:44 pm Post subject: Mám problém |
|
|
Mám M65 FW50.Ale mám tam patche a chtěl bych ho mít bez patchů.Prázdnou fullflash nemám.Stáhl jsem si fullflash FW 25 ale po zapnutí mobil jen pípne a nezapne.i když změním IMEI přes FREIA.Dokáže někdo poradit?Zálohu fuulflash mám je s patchema.Maximálně bych tam ty patche musel mít no. |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 9:48 pm Post subject: Re: Mám problém |
|
|
pidoma wrote: | Mám M65 FW50.Ale mám tam patche a chtěl bych ho mít bez patchů.Prázdnou fullflash nemám.Stáhl jsem si fullflash FW 25 ale po zapnutí mobil jen pípne a nezapne.i když změním IMEI přes FREIA.Dokáže někdo poradit?Zálohu fuulflash mám je s patchema.Maximálně bych tam ty patche musel mít no. |
ked prehras fw tak sa patche vymazu |
|
Back to top |
|
 |
pidoma kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 10:11 pm Post subject: Re: Mám problém |
|
|
beardie wrote: | pidoma wrote: | Mám M65 FW50.Ale mám tam patche a chtěl bych ho mít bez patchů.Prázdnou fullflash nemám.Stáhl jsem si fullflash FW 25 ale po zapnutí mobil jen pípne a nezapne.i když změním IMEI přes FREIA.Dokáže někdo poradit?Zálohu fuulflash mám je s patchema.Maximálně bych tam ty patche musel mít no. |
Ale myslím něco aby to v servisu vypadalo jako netknuté.Třeba zavedený SKey aby nebyl zná + všechno další co jsem tam dával bylo pryč.Už ani nevím co všechno tam je.Jsou nějaké patche které se po přehrání firmware nesmažou.jsou jinde než co firmware přepisuje |
|
Back to top |
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 12 May 2005 Posts: 465 Location: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 10:26 pm Post subject: Re: Mám problém |
|
|
pidoma wrote: | beardie wrote: | pidoma wrote: | Mám M65 FW50.Ale mám tam patche a chtěl bych ho mít bez patchů.Prázdnou fullflash nemám.Stáhl jsem si fullflash FW 25 ale po zapnutí mobil jen pípne a nezapne.i když změním IMEI přes FREIA.Dokáže někdo poradit?Zálohu fuulflash mám je s patchema.Maximálně bych tam ty patche musel mít no. |
Ale myslím něco aby to v servisu vypadalo jako netknuté.Třeba zavedený SKey aby nebyl zná + všechno další co jsem tam dával bylo pryč.Už ani nevím co všechno tam je.Jsou nějaké patche které se po přehrání firmware nesmažou.jsou jinde než co firmware přepisuje |
na to bys zase musel pouzit patch na odstraneni vsech strarych patchu v mobilu po prehrati fw to te ale vyjde na stejno prast jako uhod _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi
 |
|
Back to top |
|
 |
|