clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Zaloha M65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Zaloha M65

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
palikx
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Dec 26, 2005 1:36 am    Post subject: Zaloha M65 Reply with quote

ahoj mam M65 fw 16 a chtel bych ho zvysit.jiz jsem dokazal telefon odblokovat zrusit T-debile a podobne,ale fw jsem zatim neudelal z duvodu toho ze nemam zalohu telefonu.precetl jsem vsecky navody jak na to stahnul vsecky mozny programy a ani jeden mi nechce udelat nic s fullflash.x65flasher mi pise- boot code not recognized Make sure that you have patched the bootcore with px65 midlet.-nevim presne co to znamena.poradite mi prosim?nechci si zabit tel mam ho moc rad
Back to top
View user's profile Send private message
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Mon Dec 26, 2005 6:14 pm    Post subject: Reply with quote

Potrebuješ vygenerovať kódy.

Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524

palikx
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Dec 26, 2005 9:16 pm    Post subject: Reply with quote

jo to ja ale vsecko udelal.nakopiroval jsem do flasheru config.ini a ten nic.vsecky kody mam ale telefon se nechce prepnout do servis.modu.nakonec jsem nahral software bez zalohy a telefon maka.ale tu zalohu chci stejne.pisete tu neco o tom ze se nemusi pouzivat ta aplikace v telefonu a jde to obejit ale asi delam neco spatne.kterej program je zarucene fungujici?mam papua,a x 65 flasher.co ten v klay?
Back to top
dubas_
(člen klubu SM)
věrný diskusník
(člen klubu SM)<br>věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Tue Dec 27, 2005 12:16 am    Post subject: Reply with quote

pokud tam mas zatim este fw 16 tak kody na zalohu ve V-Klay generovat nemusis pude to i bez nich

pokud tam prvne pripojis mobil tak V-Klay hend udela zalohu stavajiciho stavu

kdyz tak tady je navod jak snim pracovat pokud by ti stacil fw 25 tak se bez kodu obejdes ale asi si myslim ze ti stacit nebudu ikdyz ja nanem jedu do posavad a telefon je uplne v pohode mam tam asi 20 patchu a nejaky ty upravy

fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
pidoma
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 9:44 pm    Post subject: Mám problém Reply with quote

Mám M65 FW50.Ale mám tam patche a chtěl bych ho mít bez patchů.Prázdnou fullflash nemám.Stáhl jsem si fullflash FW 25 ale po zapnutí mobil jen pípne a nezapne.i když změním IMEI přes FREIA.Dokáže někdo poradit?Zálohu fuulflash mám je s patchema.Maximálně bych tam ty patche musel mít no.
Back to top
beardie
táta fóra
táta fóra

7865.50 SMM
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 9:48 pm    Post subject: Re: Mám problém Reply with quote

pidoma wrote:
Mám M65 FW50.Ale mám tam patche a chtěl bych ho mít bez patchů.Prázdnou fullflash nemám.Stáhl jsem si fullflash FW 25 ale po zapnutí mobil jen pípne a nezapne.i když změním IMEI přes FREIA.Dokáže někdo poradit?Zálohu fuulflash mám je s patchema.Maximálně bych tam ty patche musel mít no.

ked prehras fw tak sa patche vymazu
Back to top
pidoma
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 10:11 pm    Post subject: Re: Mám problém Reply with quote

beardie wrote:
pidoma wrote:

Ale myslím něco aby to v servisu vypadalo jako netknuté.Třeba zavedený SKey aby nebyl zná + všechno další co jsem tam dával bylo pryč.Už ani nevím co všechno tam je.Jsou nějaké patche které se po přehrání firmware nesmažou.jsou jinde než co firmware přepisuje
Back to top
dubas_
(člen klubu SM)
věrný diskusník
(člen klubu SM)<br>věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 10:26 pm    Post subject: Re: Mám problém Reply with quote

pidoma wrote:
beardie wrote:
pidoma wrote:

Ale myslím něco aby to v servisu vypadalo jako netknuté.Třeba zavedený SKey aby nebyl zná + všechno další co jsem tam dával bylo pryč.Už ani nevím co všechno tam je.Jsou nějaké patche které se po přehrání firmware nesmažou.jsou jinde než co firmware přepisuje

na to bys zase musel pouzit patch na odstraneni vsech strarych patchu v mobilu po prehrati fw to te ale vyjde na stejno prast jako uhod

fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum