View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Marek205 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:16 am Post subject: Temy na siemens |
|
|
Mam takych zopar mensich otazok.. mam siemens cx75... preco nejdu odstranit tie temy co som dostal v telefone... druha.. idu tieto temy co su na tejto stranke pre cx65 aj na cx75? a dalsia preco mi nejde ulozit temu na mobill dufam ze niekto odpovie lebo uz stracam trpezlivost... a este jedna kde by som nasiel nejake temy na cx75? dik |
|
Back to top |
|
 |
HenX táta fóra

Joined: 09 Oct 2004 Posts: 1172 Location: Český Těšín Telefon:Siemens C75
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:18 am Post subject: |
|
|
takze temy jsou tu:
http://www.siemensmania.cz/themes.php
a jdou taky na cx75
a co ti napisou kdyz je odstranujes?tipuju ze asi - JE PRO ČTENÍ - jestli jo tak je musis smazat pres asistenta pameti _________________
***Sony Ericsson K750i*** The best mobile!!! |
|
Back to top |
|
 |
Nixter kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:19 am Post subject: cau |
|
|
cau takzetemy z CX65 idu aj na CX75,v PC zmen priponu suboru na *.sdt a potom to daj do mobilu a tam sa ti to uz otvori ako tema,tie temy co su v mobile nejdu odstranit ani mne tak cau _________________ Siemens 4ever !!! |
|
Back to top |
|
 |
HenX táta fóra

Joined: 09 Oct 2004 Posts: 1172 Location: Český Těšín Telefon:Siemens C75
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:20 am Post subject: |
|
|
a jak ze vam nejdou odstranit co to napise? _________________
***Sony Ericsson K750i*** The best mobile!!! |
|
Back to top |
|
 |
Marek205 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 10:43 am Post subject: |
|
|
Premenoval som to na koncovku sdt, poslem do mobilu ale ulozit sa to neda, da sa to priamo aktivovat ale aj to mi napise neuspesne |
|
Back to top |
|
 |
vavres začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:19 am Post subject: |
|
|
prosim vás mohli byste amatérovi poradit,jak přepsat tu koncovku na *.sdt???Prej nějak přes total commandera,ale jak?Fakt vůbec nevim... Jak se to dá kurňa přepsat,dyť je to,když to stáhnu,ve složce a je toho hafo,navíc v ZIPu.Mohli byste někdo podrobněji popsat jak na to?
 _________________ Mira |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:36 am Post subject: |
|
|
vavres wrote: | prosim vás mohli byste amatérovi poradit,jak přepsat tu koncovku na *.sdt???Prej nějak přes total commandera,ale jak?Fakt vůbec nevim... Jak se to dá kurňa přepsat,dyť je to,když to stáhnu,ve složce a je toho hafo,navíc v ZIPu.Mohli byste někdo podrobněji popsat jak na to?
 |
povol si v exploreri zobrazovanie koncoviek znamych suborov a to *.zip premenuj na *.sdt |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:39 am Post subject: |
|
|
vavres wrote: | prosim vás mohli byste amatérovi poradit,jak přepsat tu koncovku na *.sdt???Prej nějak přes total commandera,ale jak?Fakt vůbec nevim... Jak se to dá kurňa přepsat,dyť je to,když to stáhnu,ve složce a je toho hafo,navíc v ZIPu.Mohli byste někdo podrobněji popsat jak na to?
 |
Ale toto jsou už základy práce s PC na téma, "Jak přejmenovat soubor". No ale co bychom pro tebe neudělali. Možností je několik, v průzkumníku je to klávesa F2, v Total commanderu je to Shift-F6 ........
Odstarnění témat z mobilu je jednoduché, musíš to odtraňovat přímo z Menu - Nastavení - Témata - Volby a Odebrat . V této složce zůstane po instalaci ponuze ini soubor který v sobě nese info o tom kde všude v telefonu je co nainstalované a vše odebere.
Koncovka SDT je vlastně ZIP určená pro telefon. Právě ten celý soubor s koncovkou ZIP přejmenuj na SDT a tu nahraj do složky Themes do telefonu a potom z telefonu aktivuj. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Marek205 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:46 pm Post subject: |
|
|
AKo premenujem koncovku Zip na sdt... poslem blootutom do telefonu.. obrazky idu ulozit do telefonu ale tema a farba nie.. neukazem mi ani polozku ulozit |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:52 pm Post subject: |
|
|
Marek205 wrote: | AKo premenujem koncovku Zip na sdt... poslem blootutom do telefonu.. obrazky idu ulozit do telefonu ale tema a farba nie.. neukazem mi ani polozku ulozit |
posli bluuutuutom do zlozky data/themes,potom vlez v telefone do menu-nastavenia-temy (9-2) a temu aktivuj |
|
Back to top |
|
 |
Marek205 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:27 pm Post subject: |
|
|
mno takze som to zvladol takze DANKE... a este sa chcem spytat tie ikonky menu co tu mate su aj na cx75? a ako to funguje.. alebo nejaku stranku kde tie ikonky su... dik |
|
Back to top |
|
 |
vavres začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:35 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | vavres wrote: | prosim vás mohli byste amatérovi poradit,jak přepsat tu koncovku na *.sdt???Prej nějak přes total commandera,ale jak?Fakt vůbec nevim... Jak se to dá kurňa přepsat,dyť je to,když to stáhnu,ve složce a je toho hafo,navíc v ZIPu.Mohli byste někdo podrobněji popsat jak na to?
 |
Ale toto jsou už základy práce s PC na téma, "Jak přejmenovat soubor". No ale co bychom pro tebe neudělali. Možností je několik, v průzkumníku je to klávesa F2, v Total commanderu je to Shift-F6 ........
Odstarnění témat z mobilu je jednoduché, musíš to odtraňovat přímo z Menu - Nastavení - Témata - Volby a Odebrat . V této složce zůstane po instalaci ponuze ini soubor který v sobě nese info o tom kde všude v telefonu je co nainstalované a vše odebere.
Koncovka SDT je vlastně ZIP určená pro telefon. Právě ten celý soubor s koncovkou ZIP přejmenuj na SDT a tu nahraj do složky Themes do telefonu a potom z telefonu aktivuj. |
aha,takže mám přejmenovat jen název složky??např....slunce na slunce.sdt???  _________________ Mira |
|
Back to top |
|
 |
vavres začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:39 pm Post subject: |
|
|
to je blbost,že? Už to chápu... V total com...jsem to pochopil...  _________________ Mira |
|
Back to top |
|
 |
vavres začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:50 pm Post subject: |
|
|
a ještě poslední otázku-když budu chtít do mobilu nějaký javahry tak jen ty soubory *.jar nebo celý složky s *.jar i *.jad?
jo a nejde mi přesunout javahra z paměti mobilu na MMC,to je FW(mám zatím 05,pomůže lepší???Nebo su levej??Nebo to nejde?
A jak hodnotíte FW16CZ?Je nejlepší?Má stále nedostatky? _________________ Mira |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:56 pm Post subject: |
|
|
vavres wrote: | a ještě poslední otázku-když budu chtít do mobilu nějaký javahry tak jen ty soubory *.jar nebo celý složky s *.jar i *.jad?
jo a nejde mi přesunout javahra z paměti mobilu na MMC,to je FW(mám zatím 05,pomůže lepší???Nebo su levej??Nebo to nejde?
A jak hodnotíte FW16CZ?Je nejlepší?Má stále nedostatky? |
sobory jad a jar musíš dát do nějaký složky a tu pak dáš mezi aplikace.Nejsem si ted uplně jistý ale JAVu myslím z MMC nespustíš _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
|