View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Flora kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:59 am Post subject: SIFS v1.0 - SIEMENS Flex-Filesystem |
|
|
mam problem s timto pluginem do Total Commandera.Vse jsem udelal podle prilozeneho navodu od Weitlesse. Mam total commander 6.03a. Po kliknuti na ikonku v sitovem okoli by se mel telefon pripojit a zobrazit adresare. Ja tam vsak zadne adresare nemam. Jen prazdnou slozku.
BTW: zkousel sem i DES TC Siemens a ten se mi do mobilu vubec nepripoji. Nevim jestli mam chybu v souborovem manazeru na PC nebo v mobilu. _________________ M55 FW 91 CZ, 8 patchu |
|
Back to top |
|
 |
lion rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 9:30 am Post subject: |
|
|
Zkus snížit přenosovou rychlost. Já používám USB kabel, vše komunikuje rychlostí 115 200, ale v tomhle plug-inu jsem musel snížit na 57 600. Jinak mi to psalo prázdnou složku. Nastavení rychlosti - klikni na Flex-mem pravým tlačítkem a vyber vlastnosti. Nastav správný COM a zkus snížit tu rychlost. _________________ Alcatel OTE > Sie C25 > MT 50 > M55 > SX1 FW15cz + 1 GB MMC plus Transcend + patche |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 11:47 am Post subject: |
|
|
Presne tak,mal som rovnaky problem.Pod 115200 mi to neslo...az ked som znizil na 57600,tak sa to rozbehlo.Ale aj tak ten plugin nepracuje 100%. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|