View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Matly kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:25 pm Post subject: Chyba kumunikacie MPM 3.04.40.48.4 |
|
|
Zdravim vsetkych,
mam mensi/vacsi problem. Prave som si odinstaloval staru verziu MPM (presne cislo neviem) a nainstaloval novu - 3.04.40.48.4 CZ, a nejde mi nic nakopirovat z PC do telefonu ani z telefonu do PC. Pri kopirovani do telefonu mi vypise: Toto rozhranie nie je podporovane a pri kopirovani z telefonu mi vypise: Uplne zlyhanie. So starym MPM (ktory uz nemam) vsetko islo bez problemov, vratane zmien ikoniek atd. Mam telefon S65 fw 58.
A este jedna otazka, nenasiel som ziadny navod ako nainstalovat novu verziu T9 do S65, mam len subor: t9sk.ldb a nic viac.
Dakujem vsetkym za help. |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 3:06 pm Post subject: |
|
|
Chod na www.siemens.com/mobilephones a najprv si vyber tvoj typ telefonu az potom daj Stiahnut MPM... Je mozne ze ten co si stiahol je pre iny typ fonu...
Takisto mne to kedysi robilo na XP SP2 ze ked som spustil prehliadac suborov v telefone cez Tento pocitac -> Siemens device a potom som to vypol tak spadol cely explorer.exe a znova sa spustala cela pracovna plocha... Prave preto teraz pouzivam Siemens Flex explorer.... _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
Matly kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 4:08 pm Post subject: |
|
|
Diky za help whitewash a tip na super program, vsetko mi s nim funguje na 100%, preinstaloval som aj T9. Este raz diky, MPM caka cesta prec z compu, zasluzena. |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 5:45 pm Post subject: |
|
|
Nemas za co
Inak ten flex explorer ma este jednu obrovsku vyhodu oproti MPM - mozes nim otvarat skryte disky...
Tak si ho teda uzi...  _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|