View previous topic :: View next topic |
Chráníte si displej na mobilu? |
ANO |
|
37% |
[ 20 ] |
NE |
|
62% |
[ 34 ] |
|
Total Votes : 54 |
|
Author |
Message |
J.M.C mecenáš

SMM
Příspěvky na SM: 600,- |
Posted: Fri Dec 30, 2005 10:39 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Mam na displeji ochrannu foliu od vyroby.Doma je telefon v stojane,vonku ho nosim v kozenej kapsicke,takze bez skrabanca. | Náš Admin je zářivý příklad toho,jaxe má chovat člověk xvému Siemenskovi  _________________ Nikdy není škoda si udělat víc reklamy  |
|
Back to top |
|
 |
pavels kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 10:40 pm Post subject: |
|
|
Výborná ochrana je GSM Screen Protector. Je to fólie speciálně pro mobily. Pouze doporučuji koupit universal 6x7 cm, nalepit a obříznout dle hrany krycího skla. Prodávají se i na kokrétní typy ale ty pokrývají pouze zobrazovací část krycího skla displeje. Nejlevněji jsem je sehnal na www.e-mates.cz _________________ M65, fw50 |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

SMM
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:04 am Post subject: Re: Chráníte si displej na mobilu? (Jak?) |
|
|
kesu wrote: | Gwin wrote: | kesu wrote: | Zrovna přemýšlím o tom, že se mi můj nový displej na Siemensu hned poškrábe. Chráníte nějak svůj diplej? popř.jak? | obalem  |
No obal moc nepomůže,většinou se pod něj dostane prach a je to ještě horší | Mě dokonale přilnul, takže prach nemá šanci. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

SMM
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 12:27 am Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Mam na displeji ochrannu foliu od vyroby.Doma je telefon v stojane,vonku ho nosim v kozenej kapsicke,takze bez skrabanca. |
Mám to dosť podobné. Doma v stojane, len keď idem von nepoužívam obal, ale len vrecko...bez kľúčov.
Avšak raz, keď som mal npdzu o vrecká, zavesil som si mobil spolu s kľúčami do krku. Ostalo mi asi dve ryhy vzadu na kryte.
Z predu je to úplne v pohode. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
jakub.karasek všeználek

SMM
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 11:15 pm Post subject: |
|
|
Celej rok sem nosil mobil zavěšenej na krku aby se mi nepoškrabal v kapse, ale tak dlouho se nosí mobil na krku až se šňůrka utrhne. Na displeji už sem tam nějakej škrábanec je, ale dokud na něj vidím, tak je to ok. Jinak na ochranu doporučuji čistit displej smirkovým papírem, případně v kapesníkem plným písku. Lépe pak z něj odstraníte nečistoty  _________________ J@M_E5
C25>C35>M35>ME45>M65fw50, Skin:Win_XP, Icons:12 Win_XP>HTC S710 Vox
My life is one big dream
I'm lost in what it means
Don't wake me up cuz its almost over |
|
Back to top |
|
 |
Sh@dy táta fóra

SMM
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 11:25 pm Post subject: |
|
|
Mobil mam bez folie a bez puzdra skoro rok a mam na nom jeden skrabanec asi pol milimetrovy (na prvy pohlad to vobec nevidno) Nosim ho vo vrecku, ale davam si pozor - nikdy ho nedam ku klucom  _________________ A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65 |
|
Back to top |
|
 |
zdejak kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 11:10 pm Post subject: |
|
|
nevidim duvod proc ten displej vubec nejak chranit, pokud se k mobilu chovate dobre, folii nepotrebujete(ja ji na sve CX65 strhl hned po koupi, protoze uprostred displeje byla obrovska bublina)
mobil nosim normalne v kapse a jediny co me stve je ze se fotak v te kapse hned zaprasi |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

SMM
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 11:18 pm Post subject: |
|
|
zdejak wrote: | nevidim duvod proc ten displej vubec nejak chranit, pokud se k mobilu chovate dobre, folii nepotrebujete(ja ji na sve CX65 strhl hned po koupi, protoze uprostred displeje byla obrovska bublina)
mobil nosim normalne v kapse a jediny co me stve je ze se fotak v te kapse hned zaprasi |
JJ ale CX65 toho dost vydrží. Ale na SXG se mi to testovat nechce _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Tue Jan 03, 2006 4:18 pm Post subject: |
|
|
jakub.karasek wrote: | Celej rok sem nosil mobil zavěšenej na krku aby se mi nepoškrabal v kapse, ale tak dlouho se nosí mobil na krku až se šňůrka utrhne. Na displeji už sem tam nějakej škrábanec je, ale dokud na něj vidím, tak je to ok. Jinak na ochranu doporučuji čistit displej smirkovým papírem, případně v kapesníkem plným písku. Lépe pak z něj odstraníte nečistoty  | heh.. máš svérázny metody číštění...
to já ho ničím nečistím..
a bohudík tomu, že M65 má ten kovovej rám, protože bych na dysplayi měl nejenom milion milimetrových šrábanců ale i hodně hluboky rýhy, ktery mám teď v tom rámu... _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
Sprandi kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 4:37 pm Post subject: |
|
|
SMIKEE wrote: | Já už ho mám rok.Tahám ho po kapsách,ale eště (zatim )žádnej větší škrábanec  |
Ja tiez,vobec sa nestaram o mobil.Displej mam uplne bez skriabancov,len je cely dochytany. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
koca2 pisatel

SMM
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 5:08 pm Post subject: |
|
|
pavels wrote: | Výborná ochrana je GSM Screen Protector. |
Tyjo a jak se to tam lepi? Je s tim nejakej problem jako bubliny nebo je to nejak vychytany??  _________________ Sony CMD - j5 -> ME45 -> M65 FW 50 - Purple and white prostredi (by me), 12 ikon v menu (by Bonfire), micro reader, EN slovnik, hafo her, Jimm, Matikar, Oskarek, Photo editor, Opera Mini |
|
Back to top |
|
 |
František Janků (člen klubu SM) badatel

SMM
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 5:21 pm Post subject: |
|
|
Tak to já jsem si hned po koupení sehnal "neprůstřelnou" fólii, co se používá na zabezpečení oken v jednom šopu s roletama. Dali mi asi A4 zadara, něco padlo, než jsem se to naučil lepit bez bublin, ale naprosto perfektně drží a můžu to utírat od ťápanců skoro vším. Jinak je schovaný v koženém pouzdru Nokia neee, je v pouzdře Siemens. _________________ Kdo hledá, najde...
Na počátku bylo slovo a to slovo bylo Siemensisthebest!!! |
|
Back to top |
|
 |
taii rozumbrada

SMM
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 5:41 pm Post subject: |
|
|
Hehe ja sem folii strhnul jako prvni vec co sem s nim udelal.
A mobil nosim f kapse bez ochrany a je f poho. Ale bez klicu  _________________ A 50-> CT65-> CSLT65-FW53-DCA-510
Máme odpověď na všechny vaše otázky...
více na http://www.brambory.xf.cz ...  |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 3:59 pm Post subject: |
|
|
taii wrote: | Hehe ja sem folii strhnul jako prvni vec co sem s nim udelal.
A mobil nosim f kapse bez ochrany a je f poho. Ale bez klicu  | Hmm.. Ja u M55ky mam od zacatku takovy ten pruhledny plastovy obal - rekl bych, ze se k mobilu choval "velmi" dobre. Mozna tak, ze jsem ho akorat nosil furt u zadni kapsy u kalhot. Ale stejne se mi po roce, kdyz jsem menil krytku (ktera ho btw. kompletne zkurw**** ), tak ten origs byl na dvou mistech napraskly a displej lechce porypany od prachovytch castic a latky Jo a jeste vystup (ta dira dole) pro napajeni je kolem dokola poskrtany (ne ze bych tak levej ). Takze ani blby plastovy obal mi nepomohl - a fakt mi nerikejte, ze se k nemu chovam spatne (prece jenom to neni NOKIA , ale Siemens !!)
EDIT: Taii pode mnou: Hey tak to bych rekl ze jsem mel pech jak prase - ten telefon stal kolem 8000 kč !!! a to jeste + nejaka sleva za vernost T****. A popravde Siemens Super, Telefon Bezvadny, moje m55 totalni kram . Huh, muzu byt rad, ze jsem na Siemens nezanevrel... byl to muj prvni telefon, co jsem si koupil jsou to cca 2-3 roky. Neustale se sekal i s novejsima i tuninngovyma FW. Temer po kazdem stisku klaves se zaseknul.. o proti kamosove mel i kontrastenjsi displej (i po nekolikerem hrani si s kontrastem - jako pres PC pomoci patchu atd.). PRoste jedni slovem SHIT Sxko sice zatim slouzi, ale aby to nebylo uplne bez problemu, tak mi pro zmenu uplne blbne MMC -neustale mizi adresare etc. _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD

Last edited by ZeeRaX on Wed Jan 04, 2006 4:25 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
taii rozumbrada

SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 4:08 pm Post subject: |
|
|
Ja newim treba ma M55 blbej kryt, nebo si mel proste smulu  _________________ A 50-> CT65-> CSLT65-FW53-DCA-510
Máme odpověď na všechny vaše otázky...
více na http://www.brambory.xf.cz ...  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|