View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Martin V kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 5:20 pm Post subject: Páni majstri :-) |
|
|
Viete mi prosim vas poradit?Mam Cx75 a kupil som kartu Kingston 128Mb.Chvilami je v poriadku,niekedy neukaze nahlady foto,popripade napise ze chyba pri otvarani priecinku,neda sa zobrazit,alebo naformatujte kartu.To som uz spravil 2x.Viete co s tym? Dakujem... |
|
Back to top |
|
 |
haldyr řád zlaté antény

Joined: 30 Aug 2004 Posts: 866 Location: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)
5861.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 6:05 pm Post subject: Re: Páni majstri :-) |
|
|
Martin V wrote: | Viete mi prosim vas poradit?Mam Cx75 a kupil som kartu Kingston 128Mb.Chvilami je v poriadku,niekedy neukaze nahlady foto,popripade napise ze chyba pri otvarani priecinku,neda sa zobrazit,alebo naformatujte kartu.To som uz spravil 2x.Viete co s tym? Dakujem... |
Tak to netušim, když vyndáváš kartu, dáváš Vyjmout?
Jinak já mam Pretec...(viz podpis) _________________ 5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700) |
|
Back to top |
|
 |
Gianni83 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 8:13 am Post subject: Re: Páni majstri :-) |
|
|
Martin V wrote: | Viete mi prosim vas poradit?Mam Cx75 a kupil som kartu Kingston 128Mb.Chvilami je v poriadku,niekedy neukaze nahlady foto,popripade napise ze chyba pri otvarani priecinku,neda sa zobrazit,alebo naformatujte kartu.To som uz spravil 2x.Viete co s tym? Dakujem... |
Presne co popisujes mi to delalo taky, karta je proste s telefonem nekompatibilni. Reseni je vynemit ji, a zkus jineho vyrobce. _________________ Sagem MC920 -----> Siemens M35 (s czT9) -----> M55 (fw.91 + tuna patchu) -----> CX75 (fw.25)
Gianni is BACK
Last edited by Gianni83 on Fri Aug 26, 2005 8:28 am; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 8:24 am Post subject: Re: Páni majstri :-) |
|
|
Gianni83 wrote: | Martin V wrote: | Viete mi prosim vas poradit?Mam Cx75 a kupil som kartu Kingston 128Mb.Chvilami je v poriadku,niekedy neukaze nahlady foto,popripade napise ze chyba pri otvarani priecinku,neda sa zobrazit,alebo naformatujte kartu.To som uz spravil 2x.Viete co s tym? Dakujem... |
Taky mi to delalo, karta je proste s telefonem nekompatibilni. Reseni je vynemit ji, a zkus jineho vyrobce |
Mě psala S65 hlášku "Chyba karty" při zapnutí telefonu, když jsem měl na kartě soubor s českou diakritikou tuším že vadilo č,ř nebo tak něco. Od té doby co tam ukládám názvy souborů bez diakritiky se už podobná chyba nevyskytuje (nepomohlo ani vymazání souboru, bylo nutno naformátovat kartu). _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
haldyr řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 9:03 am Post subject: Re: Páni majstri :-) |
|
|
jirkab wrote: | Gianni83 wrote: | Martin V wrote: | Viete mi prosim vas poradit?Mam Cx75 a kupil som kartu Kingston 128Mb.Chvilami je v poriadku,niekedy neukaze nahlady foto,popripade napise ze chyba pri otvarani priecinku,neda sa zobrazit,alebo naformatujte kartu.To som uz spravil 2x.Viete co s tym? Dakujem... |
Taky mi to delalo, karta je proste s telefonem nekompatibilni. Reseni je vynemit ji, a zkus jineho vyrobce |
Mě psala S65 hlášku "Chyba karty" při zapnutí telefonu, když jsem měl na kartě soubor s českou diakritikou tuším že vadilo č,ř nebo tak něco. Od té doby co tam ukládám názvy souborů bez diakritiky se už podobná chyba nevyskytuje (nepomohlo ani vymazání souboru, bylo nutno naformátovat kartu). |
Díky, právě sem tam hodil pár souborů s diakritikou a taky nešlo...vůbec sem netušil proč...  _________________ 5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700) |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 9:17 am Post subject: Re: Páni majstri :-) |
|
|
haldyr wrote: | jirkab wrote: | Gianni83 wrote: | Martin V wrote: | Viete mi prosim vas poradit?Mam Cx75 a kupil som kartu Kingston 128Mb.Chvilami je v poriadku,niekedy neukaze nahlady foto,popripade napise ze chyba pri otvarani priecinku,neda sa zobrazit,alebo naformatujte kartu.To som uz spravil 2x.Viete co s tym? Dakujem... |
Mě psala S65 hlášku "Chyba karty" při zapnutí telefonu, když jsem měl na kartě soubor s českou diakritikou tuším že vadilo č,ř nebo tak něco. Od té doby co tam ukládám názvy souborů bez diakritiky se už podobná chyba nevyskytuje (nepomohlo ani vymazání souboru, bylo nutno naformátovat kartu). |
Díky, právě sem tam hodil pár souborů s diakritikou a taky nešlo...vůbec sem netušil proč...  |
Je to nesmysl, ale je to holý fakt a je třeba se toho vyvarovat  _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
haldyr řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 11:20 am Post subject: Re: Páni majstri :-) |
|
|
jirkab wrote: | haldyr wrote: | jirkab wrote: | Gianni83 wrote: | Martin V wrote: | Viete mi prosim vas poradit?Mam Cx75 a kupil som kartu Kingston 128Mb.Chvilami je v poriadku,niekedy neukaze nahlady foto,popripade napise ze chyba pri otvarani priecinku,neda sa zobrazit,alebo naformatujte kartu.To som uz spravil 2x.Viete co s tym? Dakujem... |
Díky, právě sem tam hodil pár souborů s diakritikou a taky nešlo...vůbec sem netušil proč...  |
Je to nesmysl, ale je to holý fakt a je třeba se toho vyvarovat  |
Bohužel... _________________ 5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700) |
|
Back to top |
|
 |
yetty badatel

Joined: 11 Nov 2004 Posts: 125 Location: Tož ve štatlu, né....
261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 11:41 am Post subject: |
|
|
haldyr wrote: | yetty wrote: | Dikec moc. Ja si taky myslel ze 128 MB je volovina, ale to vite vcera sem si cx75 objednal...no a mam s ni celkem slusny plany (mp3 + headset HHS-700 - na cestu do skoly a tak :-)
Jinak sem si vsiml ze ty sluchatka mas taky... sou kvalitni? A co repracek v mobilu, daji se ty mp3 poslouchat i jen tak? |
MP3 jdou poslouchat i přes reprák, ale ne na největší hlasitost...ale ty sluchátka jsou o něčem jiném. IMHO jsou dost kvalitní (= poslech a tak).
Ty už je máš? Já jen, že u mejch se nedá regulovat hlasitost u přehrávání MP3 tim tlačítkama na sluchátkách... |
Jeste je nemam. ted cekam az mi dojde z Prahy mobil (snad uz v nedeli) a pak se vrhnu na ty sluchatka. Pak dam vedet jestli tam ta regulace bude funkcni. _________________ www.javaworld.cz
CX65 -> CX75 + 256 MB RS-MMC Pretec + Headset HHS-700 |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 3:45 pm Post subject: Re: Páni majstri :-) |
|
|
haldyr wrote: | jirkab wrote: | haldyr wrote: | jirkab wrote: | Gianni83 wrote: | Martin V wrote: | Viete mi prosim vas poradit?Mam Cx75 a kupil som kartu Kingston 128Mb.Chvilami je v poriadku,niekedy neukaze nahlady foto,popripade napise ze chyba pri otvarani priecinku,neda sa zobrazit,alebo naformatujte kartu.To som uz spravil 2x.Viete co s tym? Dakujem... |
Je to nesmysl, ale je to holý fakt a je třeba se toho vyvarovat  |
Bohužel... |
Alebo skúsiť sklepať nejaký patch s Diakritikou.  _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
swolch kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 11:10 pm Post subject: |
|
|
no, ja mam ties problem s pamätovkou v CX75 mam:
Kingston MMC-mobile 512MB dual voltage,
a neviem preco, ale stale strajkuje. Myslim tym ze ras fici v poho a o chvilu zas nie, nepomohol ani format ces citacku, a ani ces mobil.
Neviete mi pls poradit??? |
|
Back to top |
|
 |
mobilteam začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 11:26 pm Post subject: Re: Páni majstri :-) |
|
|
Martin V wrote: | Viete mi prosim vas poradit?Mam Cx75 a kupil som kartu Kingston 128Mb.Chvilami je v poriadku,niekedy neukaze nahlady foto,popripade napise ze chyba pri otvarani priecinku,neda sa zobrazit,alebo naformatujte kartu.To som uz spravil 2x.Viete co s tym? Dakujem... | mozno ze by pomohol nejaky new FW skus aj s SK T9 mozno zobere |
|
Back to top |
|
 |
swolch kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:19 pm Post subject: |
|
|
Ja mam soft iba 12, original, a slovencinu mam, moze byt to blbnutie karty softom???
Alebo je to kartou???
pls poradte =P~ |
|
Back to top |
|
 |
sssugi táta fóra

667.50 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 3:08 pm Post subject: |
|
|
swolch wrote: | no, ja mam ties problem s pamätovkou v CX75 mam:
a neviem preco, ale stale strajkuje. Myslim tym ze ras fici v poho a o chvilu zas nie, nepomohol ani format ces citacku, a ani ces mobil.
Nie som si istý ale myslím že dual voltage x75 nepodporujú  _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Back to top |
|
 |
haldyr řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:23 pm Post subject: |
|
|
sssugi wrote: | swolch wrote: | no, ja mam ties problem s pamätovkou v CX75 mam:
Nie som si istý ale myslím že dual voltage x75 nepodporujú  |
hmm..taky si myslím... _________________ 5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700) |
|
Back to top |
|
 |
swolch kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:41 pm Post subject: |
|
|
No, niekde na tomto fore som cital ze dual woltage by malo slapat.
A ono to aj niekedy slape, aj ked s problemamy. Napr nepremenujem zlozku na mmc, ked dal ulozit zmenu padne mobil...
cize mam dat reklamovat kartu?
a zobrat asi bes DV?  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|