View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 9:31 am Post subject: |
|
|
Jo, ty fotky jsou vážně dobrý. Ta sitost barev se dá snadno upravit v nějakým fotošopu takže to neva a i tak to podle mě vyřeší nový firmware. Ale aby to zase nedopadlo jako takové to strašné přebarvení u x65  _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
Alpha2 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 9:56 am Post subject: |
|
|
No já nevim, ale ty barvy mi připadají mnohem realnější jak u jiných foťáků.
Spíše jsem byl mile překvapen, že to není taková barevná palba jak v mateřské školce o hodině malování. Ty fotky jsou opravdu dost real. _________________ C25, S35, ME45, SXG75 FW22, HTC Diamond, HTC HD2 |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:15 am Post subject: |
|
|
Souhlasím s Alpha2 akorát škoda že ty fotky jsou hezký jenom do tý doby než se roztáhnout do skutečné velikosti...  _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
alkhazali začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 11:30 am Post subject: zkracovani SMS |
|
|
Co to vubec je to zkracovani SMS?
T9 nepouzivam, tak nemam paru. |
|
Back to top |
|
 |
budik01 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 12:32 pm Post subject: Re: zkracovani SMS |
|
|
alkhazali wrote: | Co to vubec je to zkracovani SMS?
T9 nepouzivam, tak nemam paru. |
no to ze ti T9 pise s ceskou diakritikou tzm.ze potom takova SMS ma pouze polovinu znaku..
pred par lety si na tom nokia celkem vylamala zuby a simens potreboval taky lekci:
CX75,M75 a CF75 prisly na trh taky s timhle nesmyslem,ale hned prvni originalni FW updaty tuto funkci zrusily..
no verim ze prodejni verze SXG75 bude mit tuhle fci taky vyplou.. _________________ ...........Crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............. |
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
a_tommi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 2:19 pm Post subject: |
|
|
dosť o ničom telefón...
kôli gps, displeju 240x320 a 3g ktore v podstate u nas neexistuje su to zbytočne vyhodené prachy...
a inak kolko bude stáť? 20-25 tisíc, vystačím si s mojou cx75
ludia ste az velmi zatazený na jednu značku telefononov...(aspon myslim)
edit: pozrel som si cenu, za tu cenu to nieje az take strasné |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 2:24 pm Post subject: |
|
|
a_tommi wrote: | dosť o ničom telefón...
kôli gps, displeju 240x320 a 3g ktore v podstate u nas neexistuje su to zbytočne vyhodené prachy...
ludia ste az velmi zatazený na jednu značku telefononov...(aspon myslim) |
mp3 (aac), paměťovky, RDS rádio, Brew, prohlížení doc, prf, xls souborů... pořád o ničem? Až na Symbian, Edge a wi-fi to má snad všechno.
A cena 20k rozhodně přesahovat nebude, to mají Nokie, který maj funkce CX65ky a cenu 10000,-  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 5:40 pm Post subject: |
|
|
Až se dostane do ruky tak se uvidí.Ale zatím z toho nadšenej nejsem.Leda že by do něj rusáci dokázali narvat čistej Linux,to by byl fičák  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 6:34 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | Až se dostane do ruky tak se uvidí.Ale zatím z toho nadšenej nejsem.Leda že by do něj rusáci dokázali narvat čistej Linux,to by byl fičák  |
No tak to by sis ho měl konečně od někoho sehnat na pujčení Aby sis udělal pořádný obrázek. Já teda nelituju a koupil bych ho i za 13 k
P.S.: gratuluju k 2000 příspěvků _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Thu Jan 05, 2006 6:36 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | Až se dostane do ruky tak se uvidí.Ale zatím z toho nadšenej nejsem.Leda že by do něj rusáci dokázali narvat čistej Linux,to by byl fičák  | heh a nebo jamaica by do něho mohl narvat Linux...
jak to pokračuje s Linuxem pro S65?
myslím, že by bylo dobry to přeorientovat na SXG75  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 6:56 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | a_tommi wrote: | dosť o ničom telefón...
ludia ste az velmi zatazený na jednu značku telefononov...(aspon myslim) |
mp3 (aac), paměťovky, RDS rádio, Brew, prohlížení doc, prf, xls souborů... pořád o ničem? Až na Symbian, Edge a wi-fi to má snad všechno.
A cena 20k rozhodně přesahovat nebude, to mají Nokie, který maj funkce CX65ky a cenu 10000,-  |
Přidávám teště 2 Mpx foták.
Jinak s tou zaměřeností na jedinou značku to nebude až tak zlý.
Ale přece jenom má (snad ještě bude) Siemens obrovskou výhodu proti ostatním značkam , a to tu že ho lze libovolně uživatelsky upravovat (patchovat). Tato vlastnost není určená pro všechny, a proto ji každý neocení. A radeji si bude pouze datlovat SMS třeba na Nokii. Pro ty "techničtější" je tu Siemens,který si může kdokoliv uživatelsky upravit a odlišovat se tím od odtatních. Dva lidi můžou mít klidně stejný telefon,ale po zapnutí jeden z nich zůstane stát s otevřenou pusou.
Další výhodou Siemensu je cena.Vetšinou nabízí za stejné peníze mnohem více funkcí než konkurence.
Jinak před Vanocema jsem se rozhodoval co si koupit a také jsem přemyšlel i o jiných značkach (najdeš zde i příspěvky ode mě s timhle tématem) Jelikož Siemens nepředstavil v te době zatím nic převratného přicházeli v uvahu N70 a K750i.Ale jakmile se naskytla možnost sehnat SXG - neváhal jsem. A nelituju - SXG tyto zde zmíněné telefony převálcuje _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
willik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 10:07 pm Post subject: A cim je prevalcuje? |
|
|
A cim je prevalcuje? GPS-nefunguje ,nebo si ho zaplat.......displej-jediny plus ..........nejde nahravat java z pocitace-to teda posrali-jak tam tedy dostanu nejaky program? .......radio-nepouzivam.....kalendar-bezna vec co je na nem tak zajimavyho,ze bych si ho mel koupit? mozna jenom zaslepenost ke znacce. Ted mam Siemens M75 a dalsi telefon uz jen s OS-nejlepe Symbian,takze asi N6680,6681 - N70 ma naprosto nepouzitelnou klavesnici. A treba ten GPS-mam TOMTOM navigator na pda a dam si ho taky do Symbianu. Nahravani hovoru atd.-skoda mluvit-myslim,ze to zustane telefon pro par nadsencu,nebo lidi co jenom volaji. Jedine plus vidim v tom displeji. Ale tel.bez OS je slepa ulicka-leda ze by Siemens udelal lepsi, ale o tom pochybuji. Treba priklad - predtim jsem mel CX65 a musel jsem prehrat snad 15 x firmware nez chodil jak mel. Dalsi telefon uz asi Siemens nebude..... SE 990 vypada taky dobre, ale TODAY obrazovku asi taky nema-to je pro mne dost dulezita vec a ne jak menit ikonky v menu . |
|
Back to top |
|
 |
Alpha2 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 9:39 am Post subject: Re: A cim je prevalcuje? |
|
|
willik wrote: | A cim je prevalcuje? GPS-nefunguje ,nebo si ho zaplat.......displej-jediny plus ..........nejde nahravat java z pocitace-to teda posrali-jak tam tedy dostanu nejaky program? .......radio-nepouzivam.....kalendar-bezna vec co je na nem tak zajimavyho,ze bych si ho mel koupit? mozna jenom zaslepenost ke znacce. Ted mam Siemens M75 a dalsi telefon uz jen s OS-nejlepe Symbian,takze asi N6680,6681 - N70 ma naprosto nepouzitelnou klavesnici. A treba ten GPS-mam TOMTOM navigator na pda a dam si ho taky do Symbianu. Nahravani hovoru atd.-skoda mluvit-myslim,ze to zustane telefon pro par nadsencu,nebo lidi co jenom volaji. Jedine plus vidim v tom displeji. Ale tel.bez OS je slepa ulicka-leda ze by Siemens udelal lepsi, ale o tom pochybuji. Treba priklad - predtim jsem mel CX65 a musel jsem prehrat snad 15 x firmware nez chodil jak mel. Dalsi telefon uz asi Siemens nebude..... SE 990 vypada taky dobre, ale TODAY obrazovku asi taky nema-to je pro mne dost dulezita vec a ne jak menit ikonky v menu . |
Hmm, nojo, máš pravdu. Ještě ale přidej.. neskutečně pomalá Java, foťák nemá "blesk", nahrávané video je dost mizerné, na Brew tam nic není, jakoby se ho mobil bál spustit, stránky Siemens/BenQ CZ jakoby neexistovaly ... i tak mě stále zajímá a počkám si, až bude u nás, pak se rozhodnu definitivně. _________________ C25, S35, ME45, SXG75 FW22, HTC Diamond, HTC HD2 |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 9:57 am Post subject: |
|
|
k tomu gps: Zatím skutečně není dokončena mapa ČR ale na aktualizaci se stále pracuje. Prvních 10 tras je zdarma a nejdrahší možnost je koupit si něco jako "dobíjecí twist kupon". Ten v německu vyjde na 19.95 EUR a je v něm 20 naplánovaných jízd. Jízdy se dají ukládat do paměti jako oblíbené a později vyvolat. Pokud si jednu jízdu zadáte a přerušíte ji, nebo se přeruší spojení, zdarma si ji zadáte znovu... _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|