View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Pepíček89 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 11:10 pm Post subject: POMOC Themarizer |
|
|
Potřeboval bych poslat jak mám přes themarizer si nastavit thema. Díky moc zapomoc. Email pepino.89@seznam.cz  |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 11:34 pm Post subject: Re: POMOC Themarizer |
|
|
Pepíček89 wrote: | Potřeboval bych poslat jak mám přes themarizer si nastavit thema. Díky moc zapomoc. Email pepino.89@seznam.cz  |
ne to uz je moc ja uz se jen smeju ...sry neber si to osobne ,ale navod ti asi nikdo na e-mail posilat nebude.pac kdyz si to nepochopil z navodu co jsou tady na SM (jestli si se vubec uracil to najit a precist a popripade na symbianforu...
projistotu dam link
www.symbianforum.cz
tak to nepochopis ani z toho mejlu...vite co me jednou takhle dostalo ..kdyz sem sel po brne a hral si s BT a naslo mi to SX1 ...rikam si parada ..koukam okolo sebe a vidim
kluk asi 10 let rikam si ...hmmm lol ja na to vydelaval jak dlouho ..sporil na to a kdyz to vidim u desetiletyho decka tak se mi chtelo brecet....takovi typci se pak tady ptaji co maji delat...desny..nic osobniho pepicku(jen prihoda nic proti tobe-pac nevim kolik ti je)
jinak Pepicku ..pokud mas sluchatka a mikrofon a v nejlepsim pripade i net ,kterej zvladne Skype...coz je program pro telefonovani po netu tak sem ochotnej ti poradit ,ale psat to vazne nebudu _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 7:39 pm Post subject: |
|
|
Themelizer _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|