View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:31 pm Post subject: Pls Help! |
|
|
Před dvěma dny se vybila baterka v mé sx1. Klasika. Tak sem jí dal nabít. Nechal sem ji nabíjet přes noc. Ráno zapnu telefon a ejhle. Telefon zahlásil, že baterka je vybitá. Tohle se mi pár krát stalo. Buď pomohlo že sem ji vyndal a nechal ji nějakou dobu mimo telefon a nabyl znovu nebo byla aspoň z půlky nabitá. Nebo pomhl reset telefonu. Ale tentokrát ne. Měl sem přepatchovanej telefon tak mě kámoš přepsal pár řádku v swup programu od FW, a nahrál sem tam čistej FW. Ale nejde stále nabít... Když se nejdýl nabíjí tak 5 minut. Nevím jestli je v pytli baterka nebo telefon. Telefon dosud neutrpěl větší pád. Lépeřeno ani jeden. Přemýšlím o tom jestli to třeba nezpůsobil nějaký zkrat. Nevíte třeba náhodou prosím co s tím ? Děkuji.  _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
freedoomm@seznam.cz blackmike@centrum.cz |
|
Back to top |
|
 |
Krouta badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:50 pm Post subject: |
|
|
Nejjednodušší by bylo zkusit baterku nabít v jiném SX1. Pak budeš mít jistotu, že je to buď chyba mobilu nebo baterky. Určitě nebude problém najít ve svém okolí někoho s SX1. |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:52 pm Post subject: Re: Pls Help! |
|
|
Takže jak psal kolega nademnou, buď zkusit nabít baterku v jiném SXku, nebo zkusit jinou nabíječku! Když to dáš do nabíječky, naskočí tam Nabíjím a ukazuje se na ikonce baterce nabíjení nebo se neděje nic?
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:59 pm Post subject: Re: Pls Help! |
|
|
W.I.KING wrote: | Takže jak psal kolega nademnou, buď zkusit nabít baterku v jiném SXku, nebo zkusit jinou nabíječku! Když to dáš do nabíječky, naskočí tam Nabíjím a ukazuje se na ikonce baterce nabíjení nebo se neděje nic?
W.I.KING |
Nabíjí se .. nejdýl se to nabíjelo v kuse asi 5 minut. To je právě to co mě zaráží. Ukáže se hláška o nábíjení a dokonce se i nabíjí.. ale po chvíli se prostě telefon vypne. Ale s tou nabíječkou je to dobrej nápad. Nabíjí se ikdyž je telefon vyplej ale také přestane _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:04 pm Post subject: Re: Pls Help! |
|
|
Nejlepší by fakt bylo najít někoho s SXkem v okolí a hezky to vzájemně prostřídat všechno se vším, telefony, baterky i nabíječky. Podle toho zjistíte v čem je problém Hodně zdaru
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:06 pm Post subject: Re: Pls Help! |
|
|
W.I.KING wrote: | Nejlepší by fakt bylo najít někoho s SXkem v okolí a hezky to vzájemně prostřídat všechno se vším, telefony, baterky i nabíječky. Podle toho zjistíte v čem je problém Hodně zdaru
W.I.KING |
Oki děkuji.. zítra se o to pokusím .. _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Back to top |
|
 |
nerow tuner

8011.36 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:37 pm Post subject: |
|
|
Tohle se i taky stalo.Když po nabití telefon hlásil, že akumulátor je vybit, myslel, že jsem neměl nabíječku v síti, ale byla v zásufce,No tak jsem svoji C65 dal znova nabít, sice se nabyla, ale baterie místo klasickýho dnu, dvou vydržela pul hodiny a vybyla se...tohle, když se mi stalo potřetí po sobě, tak jsem vyndal baterii z telefonu a nechal ji celý den na poličce.A od tý doby zase funguje... |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 7:25 am Post subject: |
|
|
Sem se díval co to přesně udělá když to nabíjí .. a asi po 30sec prostě jako by vytuhne.. když nabíjím telefon když je zaplí tak jak kdyby se pomalu vypínal .. pomalu zahsíná displej začne uplně mizet.. to samé ikdyž ho nabíjím když je vyplej.... _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Back to top |
|
 |
huNt3r začátečník

58.84 SMM
|
|
Back to top |