View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Minorant kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 6:03 pm Post subject: Má někdo zkušenosti s ES75? |
|
|
Používám pro připojení k netu jako modem Siemens C55, ale ta rychlost mě začíná štvát. Uvažuji proto o pořízení ES75 (podpora EDGE) a tak se chci zeptat na uživatelské zkušenosti. Díky... |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Minorant kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:36 pm Post subject: |
|
|
Ano, hanni, přesně tohle zařízení jsem měl na mysli... |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 8:58 pm Post subject: |
|
|
Romulus ho tusim skusal |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 9:42 pm Post subject: |
|
|
Ano, zkoušel jsem ho. Mám rozpracovanou recenzi, ale nemám na ni vůbec čas a upřímně řečeno ani moc chuť.
Modemu jako takovýmu bych jen vytkl absenci jinýho napájení než 220V. Instalace driveru bezchybná a jednoduchá, modem spolehlivej atd.
Problém ale je v EDGE od T-mobilu, se kterým mám jen ty nejhorší zkušenosti kdekoliv po republice. Tohle žádný modem nezachrání. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 10:41 pm Post subject: |
|
|
romulus wrote: |
Modemu jako takovýmu bych jen vytkl absenci jinýho napájení než 220V. |
Uz tymto by u mna skoncil. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
berczo (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 2:08 pm Post subject: |
|
|
No známý si to objednal, poprosil o nainstalování - jak říká Romulus - bezproblémové a pak se málem po**al z té rychlosti - od té doby tomu říká internet pro důchodce
Raději to vrátil skvělému T-Mobileu nazpátek a pěkně poděkoval. Ani se mu nedívím, když mi seznam najížděl 2 minuty !!!  _________________ Siemens C25>C35i>S35>MT50>C55>S55>M75>SX1/CPU 168 Mhz + 1GB MMC Kingston+; řádně vytuněn :-) > zemřel 15.5.2008 RIP
+ Sandisc 8GB class 4 |
|
Back to top |
|
 |
skytec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 01, 2006 7:44 pm Post subject: |
|
|
romulus wrote: | Ano, zkoušel jsem ho. Mám rozpracovanou recenzi, ale nemám na ni vůbec čas a upřímně řečeno ani moc chuť.
Modemu jako takovýmu bych jen vytkl absenci jinýho napájení než 220V. Instalace driveru bezchybná a jednoduchá, modem spolehlivej atd.
Problém ale je v EDGE od T-mobilu, se kterým mám jen ty nejhorší zkušenosti kdekoliv po republice. Tohle žádný modem nezachrání. |
Pěkný den.
Uvažuji o koupi tohoto modemu. Jsou modemy blokovány aby fungovaly pouze v síti 1 operátora, nebo pokud si ho třeba koupím od T-Mobilu bude normálně chodit i v síti Eurotelu nebo Oskara a případně jiné kombinace ???
Děkuji předem za odpověď. |
|
Back to top |
|
 |
Pivin kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 11:06 am Post subject: |
|
|
skytec wrote: | romulus wrote: | Ano, zkoušel jsem ho. Mám rozpracovanou recenzi, ale nemám na ni vůbec čas a upřímně řečeno ani moc chuť.
Pěkný den.
Uvažuji o koupi tohoto modemu. Jsou modemy blokovány aby fungovaly pouze v síti 1 operátora, nebo pokud si ho třeba koupím od T-Mobilu bude normálně chodit i v síti Eurotelu nebo Oskara a případně jiné kombinace ???
Děkuji předem za odpověď. |
Nevím jak přesně u tohoto modelu.Já měl Siemens MC39i od Et a druhý od TM a ani jeden nebyl blokován a spolehlivost s jakoukoli SIM. _________________ Někdy je to dřina... |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 11:37 am Post subject: |
|
|
Modemy sa neblokuju...su pouzitelne pre vsetkych operatorov. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Minorant kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:23 pm Post subject: |
|
|
romulus wrote: | Ano, zkoušel jsem ho. Mám rozpracovanou recenzi, ale nemám na ni vůbec čas a upřímně řečeno ani moc chuť.
Problém ale je v EDGE od T-mobilu, se kterým mám jen ty nejhorší zkušenosti kdekoliv po republice. Tohle žádný modem nezachrání. | Napájení jen 220V mi nedělá problém. Navíc jsem u Eurotelu, se kterým bych do EDGE šel (zatím mám Data Nonstop). Pokud bych Tě mohl požádat, pošli mi pls, tu recenzi, byť rozpracovanou. Velmi rád si ji přečtu. Rychlosti bych se tak nebál, u GPRS bych si polepšil z třídy 8 na 12 a EDGE by mělo jet v ideálním případě až 230 kbps. |
|
Back to top |
|
 |
|