View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
emil12 všeználek

Joined: 20 Mar 2005 Posts: 779 Location: Prešov-Slovensko Telefon:CX65@50 Kábel:DCA-510
4264.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 11, 2005 12:15 pm Post subject: |
|
|
besik33 wrote: | stiahni http://besik33.borec.cz/siemens/video.7z
original ma asi zvuk v pohode takze:
pohrab sa v adresari prog.
zkus ctrl+L vyber z adresara prog nejake prednastavenie a vytvor video.Potom mi napis ci mas este stale desynchronizovany zvuk
Ak ano tak ci ta desynchronizacia videa a zvuku je stale rovnaka alebo sa meni v case(na zaciatku, v strede, konci videa ti pride ina)
Stlacis ctrl+I
druha kolonka Audio skew correction - zvycajne treba delay okolo 500ms
ak sa meni v case tak mozes este experimentovat s prvou kolonkou. |
VYSLEDOK MOJEJ PRACE:
Zase to iste aj ked som si stiahol to tvoje nastavneie.
Prisiel som na chybu:
VIDEO ide dopredu. Lebo pesnicka je ten prerobeny klip je dlhy ako original a video skonci asi o pol minutu skor. CO MAM ROBIT?  _________________ Simens CX65-->FW50+patche+DCA510=Super puper mobil
Môj E-Mail neviem nanho heslo
Môj Web  |
|
Back to top |
|
 |
besik33 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 12, 2005 5:18 pm Post subject: clanok |
|
|
Takze navod mam hotovy ale kvoli chybajucej gramatike mi ho odmietli uverejnit na siemensmanii , a kedze mam dolezitejsie veci na robote ako dopisovat diakritiku , tak mate clanok na mojich strankach.
Ak sa chce niekto podujat na opravu clanku tak staci napisat.
http://besik33.borec.cz/video%203gp.htm
su tam i vsetky potrebne subory pre konverziu
cuz _________________
besss |
|
Back to top |
|
 |
lubo1 pisatel

715.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 12, 2005 9:05 pm Post subject: HELP PLEASE! |
|
|
mam s65 FW50,vse jsem delal podle tohoto navodu (az na kodek-ten sem vybral DivX 4.12) a kdyz to spustim v uPlayeru,tak obraz je jen zhruba na pulce displeje a navic jakoby uriznuty,ptze neni videt cely a ke vsemu je strasne "sisaty".Pravda,mam to na mmc,coz muze pusobit jiste mensi potize,ale nejsem si zcela jisty,jestli to je kartou..
kdybyste mi nekdo dokazal jakkoli poradit,tak vam budu moc vdecny!
dik |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 6:22 am Post subject: |
|
|
Besik: tyvoe, ten navod je v strasnej forme. Sa nedivim ze ho nechcu zverejnit, ani mne by sa to nechcelo prerobit.. |
|
Back to top |
|
 |
sustmi badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 3:30 pm Post subject: Re: HELP PLEASE! |
|
|
lubo1 wrote: | mam s65 FW50,vse jsem delal podle tohoto navodu (az na kodek-ten sem vybral DivX 4.12) a kdyz to spustim v uPlayeru,tak obraz je jen zhruba na pulce displeje a navic jakoby uriznuty,ptze neni videt cely a ke vsemu je strasne "sisaty".Pravda,mam to na mmc,coz muze pusobit jiste mensi potize,ale nejsem si zcela jisty,jestli to je kartou..
dik |
A jak to prehrava v pocitaci.
Jsem autor uPlayeru... Kdyz mi to video posles na sustmidown@centrum.cz tak to zkusim poresit...  |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 3:34 pm Post subject: Re: clanok |
|
|
besik33 wrote: | Takze navod mam hotovy ale kvoli chybajucej gramatike mi ho odmietli uverejnit na siemensmanii , a kedze mam dolezitejsie veci na robote ako dopisovat diakritiku , tak mate clanok na mojich strankach.[img]http://fool.exler.ru/sm/999.gif[img]
Ak sa chce niekto podujat na opravu clanku tak staci napisat.
[img]http://fool.exler.ru/sm/val.gif[img]
http://besik33.borec.cz/video%203gp.htm
su tam i vsetky potrebne subory pre konverziu
[img]http://fool.exler.ru/sm/old.gif[img]
cuz |
já bych h taky nezveřejnil sorry |
|
Back to top |
|
 |
besik33 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 6:13 pm Post subject: Re: clanok |
|
|
bondcze wrote: | já bych h taky nezveřejnil sorry |
a co ti tam chyba? navod je omnoho zlozitejsi tak jednoduchsi asi byt nem oze.Ak tomu niekto nechape tak staci pouzit prednastavene hodnoty.Kazdopadne ked sa s tym chvilku pohras a pochopis to, tak je to rychlejsie a kvalitnejsie, minimalne kvoli tym filtrom.
A ked to pochopis tu cast s v dubom tak mozes, kodovat i normalne filmiky v normalnej kvalite a nie tie ohyzdy co su niekedy na nete.(nastastie v poslednej dobe uz miznu)
mimochodom uz zopar ludi tento navor rozchodilo........... _________________
besss
Last edited by besik33 on Tue Sep 13, 2005 6:20 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
besik33 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 6:19 pm Post subject: |
|
|
Orpheus wrote: | Besik: tyvoe, ten navod je v strasnej forme. Sa nedivim ze ho nechcu zverejnit, ani mne by sa to nechcelo prerobit.. |
no asi to bude tym ze ste ho chceli vo worde,potom ste napisali ze chyba diakritika.Sory za mojich cias sa diakritika neuzivala a pouzivaju ju skor tak novodoby "PC odborni"
Co sa tyke prerobenie z wordu na html tak som sa s tym moc nesral a skopcil to do frontpagu a hodil na stranky.Mas rychlejsi a krajsi postup?
Keby som spravoval stranky tak by som to chcel v html, ale je pravda ze niektory ludia maju ten kod tak zasraty ze moj kod je pri ich uplne cisty ..............podla mna je to dobry bordel
ano dal sa urobit jednoduchsi ale to by musel sediet pri mne nejaky neznalek a stale hovorit co nechape.
Lenze potom by ten navod bol na 20 stran a nie na 8.A mal by minimalne 50 obrazkov a nie 12 _________________
besss |
|
Back to top |
|
 |
besik33 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 6:32 pm Post subject: Re: HELP PLEASE! |
|
|
lubo1 wrote: | mam s65 FW50,vse jsem delal podle tohoto navodu (az na kodek-ten sem vybral DivX 4.12) a kdyz to spustim v uPlayeru,tak obraz je jen zhruba na pulce displeje a navic jakoby uriznuty,ptze neni videt cely a ke vsemu je strasne "sisaty".Pravda,mam to na mmc,coz muze pusobit jiste mensi potize,ale nejsem si zcela jisty,jestli to je kartou..
dik |
na pc ide OK?
co znamena sisaty?Roztiahnute strany?
robil si to podla borisovho navodu alebo podla tej mojej zlozitosti. _________________
besss |
|
Back to top |
|
 |
lubo1 pisatel

715.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 3:30 pm Post subject: Re: HELP PLEASE! |
|
|
besik33 wrote: | lubo1 wrote: | mam s65 FW50,vse jsem delal podle tohoto navodu (az na kodek-ten sem vybral DivX 4.12) a kdyz to spustim v uPlayeru,tak obraz je jen zhruba na pulce displeje a navic jakoby uriznuty,ptze neni videt cely a ke vsemu je strasne "sisaty".Pravda,mam to na mmc,coz muze pusobit jiste mensi potize,ale nejsem si zcela jisty,jestli to je kartou..
dik |
na pc ide OK?
co znamena sisaty?Roztiahnute strany?
robil si to podla borisovho navodu alebo podla tej mojej zlozitosti. |
na pc to de.sisaty myslim jako strasne protahly..sry za ten vyraz...a delal sem to podle toho borisova navodu.. |
|
Back to top |
|
 |
lubo1 pisatel

715.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 4:00 pm Post subject: |
|
|
tak uz je to ok.jen se to hrozne seka,ale s tim se asi nic neudela..ale dik za ochotu.. |
|
Back to top |
|
 |
twistoz kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 7:56 pm Post subject: Video u S65 |
|
|
Proc mi video na mojej S65 ide tak trhavo a nejde plynule???mam na high quality a vsetko presne podla navodu |
|
Back to top |
|
 |
HenX táta fóra

Joined: 09 Oct 2004 Posts: 1172 Location: Český Těšín Telefon:Siemens C75
7861.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 9:21 am Post subject: |
|
|
nemohli byste mi nekdo na muj mail poslat nejnovejsi verzi uPlayeru?V te co mam ja na C75 mi nejde spustit zadne video  _________________
***Sony Ericsson K750i*** The best mobile!!! |
|
Back to top |
|
 |
djorbit kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 4:15 pm Post subject: trhané video u M75 |
|
|
Mam taky problem, vse podle navodu na konverzi videa, otoceni zmenseni a prevod do 3gp.A vse jede i uPlayer, ale je tu problem, video se celkem trha i kdyz ho skonvertuju na nejmensi kvalitu. Jestli nekdo vite kde je problem tak prosim odpovezte.  |
|
Back to top |
|
 |
MartinK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 8:20 pm Post subject: Re: trhané video u M75 |
|
|
djorbit wrote: | Mam taky problem, vse podle navodu na konverzi videa, otoceni zmenseni a prevod do 3gp.A vse jede i uPlayer, ale je tu problem, video se celkem trha i kdyz ho skonvertuju na nejmensi kvalitu. Jestli nekdo vite kde je problem tak prosim odpovezte.  | S timhle mam v tomhle programu taky problém. Aby se to nesekalo, drž se toho návodu ale nakonec to do 3gp převeď pomocí PVAuthora. _________________ C60FW25 -> C65FW56 -> M75FW19 -> Nokia N70 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|